Lørenskog Wendts Hage

Alle leilighetene i Wendts Hage er nå solgt. Ta gjerne en titt på våre andre boligprosjekter og ta kontakt med oss dersom du lurer på noe.

VELG DIN BOLIG Moderne og funksjonelle leiligheter

Wendts Hage er nå ferdigstilt og overlevert til våre kjøpere. Wendts Hage består av totalt 51 leiligheter og har Lørenskogs kanskje aller beste beliggenhet.

Prosjektet ligger åpent og fritt, og grenser til en flott park og grønne utearealer. Leilighetene ligger sentralt med kort vei til offentlig kommunikasjon.

Innredning

Frodig vestvendt tun

Det er lagt stor vekt på utearealer både til leilighetene og fellesområder. Wendts Hage ligger inntil et stort og fint parkområde, som gir en rolig atmosfære for beboerne. Byggene kranser rundt et stort felles grønt tun mot sør og vest, noe som gir meget gode lys- og solforhold.

Bilfrie utearealer med gressplener og beplantning gjør Wendts Hage til et frodig og grønt område.

Fasade Wendts Hage

Psst...

Bare 15 min fra Oslo sentrum og under 10 min til Lillestrøm!

Nærmiljøet

I Wendts Hage bor du tilbaketrukket, men allikevel sentralt. Du vil bo midt i et sosialt knutepunkt med kort vei til alt. Kommunikasjonen mot Oslo og andre tettsteder i nærområdet er god. Det er kun få meters gangavstand til bussholdeplass i Vallerudveien og Skårersletta. Her går blant annet buss, ekspressbuss og nattbuss med hyppige avganger til Oslo (bussterminalen og Ullevål sykehus), Lillestrøm og A-hus.

  • 0,4 km
  • 0,4 km
  • 1,1 km
  • 9,0 km
  • 22,0 km

Bo sentralt i Lørenskog

Wendts Hage vil utvikles som en del av «Nye Lørenskog sentrum». Et området vil preges av urbane kvaliteter med spennende arkitektur og grønne parker.

Leilighetene får flotte parkområder rett utenfor døren. Det er kort vei til storslått natur og rike turmuligheter innover i Østmarka. I tillegg finnes det golfbaner og badevann i nærområdet. Det er kort vei til Triaden Lørenskog Storsenter for både shopping og hygge.

Lørenskog Hus er det kulturelle tyngdepunktet i området. Her finner du: Kino, bibliotek, kunstutstillinger og et variert kulturprogram.

Nye leiligheter til salgs i Lørenskog

Skårerløkka PREMIUM består av nye og moderne leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum» – et område som er urbant, luftig, grønt og familievennlig.

Se leilighetene