Lørenskog Skårerløkka

Nye leiligheter i Lørenskog

Boligprosjektet Skårerløkka består av 95 nye leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum». Lørenskog er i en fantastisk utvikling og oppdages av flere og flere. Noe av det som gjør Lørenskog til et attraktivt sted å bo, er nærheten til marka og alle turområdene - og det kun 20 minutter fra Oslo. Bor du i Lørenskog har du alt du trenger i nærheten.

Boligprosjektet har 1- til 4-roms leiligheter fra 29 m² til 152 m². Boligene selges til faste priser. Se vår boligvelger og finn din drømmeleilighet. 

Det er kun 5% i forskudd ved kjøp av leilighet - maks 250 000,- som betales ved kontraktsinngåelse.

Privatvisning

Vi har avlyst våre fellesvisninger og inviterer derfor til privatvisninger i tiden fremover. Vi tar deg imot med et vennlig smil og bidrar til at visningen blir en trygg og god opplevelse.

Ta gjerne kontakt for å avtale visning.
Kenneth Ytterbø - Salgssjef, Boligsalg
920 14 988 kenneth.ytterbo@olavthon.no

Mer informasjon om korona-håndtering for våre boligprosjekter.

'

 • Kommune Lørenskog
 • Pris Fra 2 750 000,-
 • Areal 35 m² til 152 m²
 • Antall rom 1-4
 • Eierform Selveier
 • Heis Ja
 • Estimert innflytting 2. kvartal 2021

  

Ønsker du å vite mer om Skårerløkka?

NYHET Bolighjelp online

Visste du at vi kan hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen digitalt?

Vi tilbyr online videosamtale, tilsendt digitalt prospekt og salgsmateriell på e-post, samt digital signering av kjøpetilbud og kjøpekontrakt.

Kontakt oss - så hjelper vi deg med å finne din drømmebolig.

Opplev virtuell visning

Det er en stor beslutning å kjøpe ny bolig, og spesielt uten å ha sett leiligheten på forhånd. Med VR-teknologi kan du snart oppleve noen av leilighetene på Skårerløkka før de er bygget.

I dag er Skårerløkka en byggeplass, men tar du på et par VR-briller kan du oppleve leiligheten akkurat slik den blir. Virtuell visning gir deg romfølelse og du kan bevege deg rundt fra rom til rom.

– Snart kan du oppleve VR-visning på vårt visningssenter i Rådmann Paulsens gate 26.

VELKOMMEN TIL VIRTUELL VISNING

Snart kan du oppleve VR-visning på vårt visningssenter på Skårerløkka.

  

FINN DIN BOLIG Leiligheter i ulike størrelser

På Skårerløkka tilbyr vi moderne, lyse og funksjonelle leiligheter med smakfull design og gode kvaliteter. Velger du Skårerløkka, velger du en bolig du vil trives i.

• 1-roms leiligheter på 35 m²
• 2-roms leiligheter på 38 m² til 65 m²
• 3-roms leiligheter på 58 m² til 94 m²
• 4-roms leiligheter på 89 m² til 152 m²

Følg utviklingen på byggeplassen:

ByggekameraKlikk for fullskjerm

Nærområdet Midt i Lørenskogs nye bysentrum

Lørenskog er i en fantastisk utvikling og oppdages av flere og flere. Skårerløkka ligger sentralt i Lørenskog kommune, i det som også kalles «nye Lørenskog sentrum», et område med bymessige kvaliteter og spennende arkitektur. Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser. Sammen med kaféer, restauranter og butikker bidrar dette til god atmosfære og et levende miljø for alle som skal bo der.

Om leilighetene God bokvalitet

Det er viktig for oss å lage boliger man vil trives i. Et godt samarbeid mellom interiørarkitektene og bygningsarkitektene sikrer gjennomtenkte og fleksible løsninger som gjør at du blir fornøyd både nå og i fremtiden.

En av fordelene ved å kjøpe nytt er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er også muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.

Parallelt med byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, gangveier og møteplasser.
1 / 10
Skårerløkka vil ligge i et grønt og rolig miljø, skjermet fra biltrafikk og godt tilrettelagt for både gående og syklister. Alle illustrasjoner: 3D Estate
2 / 10
Det vil være et levende miljø for alle som bor i Lørenskog.
3 / 10
Leilighet 705 får kjøkkeninnredning med fronter i sort trestruktur og integrerte hvitevarer fra Miele.
4 / 10
Gjennom tilvalgprosessen får man være med på å bestemme hvordan leiligheten skal se ut innvendig. Her er illustrasjon av stuen i leilighet 705.
5 / 10
6 / 10
Leilighetene i Lørenskog byr på et hyggelig nabolag med tilgang til sosiale aktiviteter for både store og små.
7 / 10
Illustrasjon av soverommet i to-roms leilighet.
8 / 10
Illustrasjon av stueområdet i en to-roms leilighet med balkong.
9 / 10
Salgstrinn 1 er nå til salgs på Skårerløkka. Salgstrinn 2 kommer for salg i 2020.
10 / 10

Beliggenhet

Skårerløkka vil ligge sentralt på Skårer Vest, rett ved Triaden Lørenskog Kjøpesenter. Det tar ca. 10 minutter med bil til Lillestrøm sentrum og ca. 20 minutter til Oslo sentrum. Ønsker du å ta kollektivtransport så er det kort vei til bussholdeplassen. Her går det 5 ulike ruter som tar deg i retning av både Oslo og Lillestrøm. I tillegg er det planlagt T-banelinje til/fra Skårer og Oslo.

 • 0,1 km: Triaden Lørenskog Storsenter | Kjøpesenter
 • 0,1 km: Condis Treningssenter Triaden | Treningssenter
 • 0,1 km: Meny og Coop | Matbutikk og Post-i-butikk
 • 0,4 km: Vallerudveien | Busstopp
 • 1,5 km: Rolvsrud stadion og Skårerhallen | Idrettsarena
 • 4,1 km: Lørenskog stasjon | Togstasjon

Ja, jeg ønsker mer informasjon om Skårerløkka

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Salgstrinn 2 er i salg nå Strømmen Verksted

Her vil du bo midt i Strømmen i en leilighet som passer for akkurat deg, enten du ønsker en 2-roms leilighet eller en unik toppleilighet med privat takterrasse.

Les mer om Strømmen verksted