Lørenskog Skårerløkka

Bo midt i Lørenskogs nye bysentrum

Lørenskog er i fantastisk utvikling, og stadig flere får øynene opp for den voksende kommunen. Skårerløkka ligger midt i det som betegnes som «nye Lørenskog sentrum», rett ved Triaden kjøpesenter. Beboere i Skårerløkka vil få et flott parkdekke rett utenfor døren med aktivitetsplasser, gangveier, luftige torg og flere sosiale møteplasser. Og det beste av alt er at hele parkområdet blir helt bilfritt. Nye Triaden kjøpesenter vil også stå helt ferdig i 2023.

Leilighetene på Skårerløkka er en del av et stort og ambisiøst byutviklingsprosjekt hvor man har tenkt helt nytt. Noe av det som gjør Lørenskog til et attraktivt sted å bo, er nærheten til marka og alle turområdene - og det kun 20 minutter fra Oslo. – Bor du i Lørenskog har alt du trenger rett i nærheten.

Praktisk informasjon:

  • Kommune Lørenskog
  • Pris Fra 2 750 000,-
  • Areal 25 m² til 125 m²
  • Antall rom 1-4
  • Eierform Selveier
  • Heis Ja
  • Estimert innflytting Salgstrinn 1: Ferdigstilt
  • Estimert innflytting Salgstrinn 2: 1. kvartal 2025

NYHET Skårerløkka PREMIUM

Vi presenterer salgstrinn 2 på Skårerløkka med vårt nye PREMIUM konsept. Høy standard, unik felles takterrasse, gjesteleilighet og selskapslokale er noe av det prosjektet vil by på.

Salget er i gang – finn din drømmeleilighet på Lørenskog!

Les mer om salgstrinn 2

Utsolgt Salgstrinn 1

Alle de 95 leilighetene i Salgstrinn 1 er nå solgt. 

– Vi ønsker alle de nyinnflyttede velkommen til Skårerløkka! 

Les mer om salgstrinn 1

Lurer du på noe om Skårerløkka?

Se våre svar på de mest stilte spørsmålene.

Ønsker du å vite mer om Skårerløkka?

Trenger du boliglån? Søk finansiering hos

PRIVATVISNING Online visningskalender

Å gå på visning er den beste måten å bli kjent med prosjektet og leilighetene på. Her kan du enkelt booke tid til privatvisning online. Finn ledig tidspunkt i vår visningskalender og book tiden som passer deg best.

– Velkommen til trygg privatvisning.

Nærområdet Midt i Lørenskogs nye bysentrum

Lørenskog er i en fantastisk utvikling og oppdages av flere og flere. Skårerløkka ligger sentralt i Lørenskog kommune, i det som også kalles «nye Lørenskog sentrum», et område med bymessige kvaliteter og spennende arkitektur. Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser. Sammen med kaféer, restauranter og butikker bidrar dette til god atmosfære og et levende miljø for alle som skal bo der.

Om leilighetene God bokvalitet

Det er viktig for oss å lage boliger man vil trives i. Et godt samarbeid mellom interiørarkitektene og bygningsarkitektene sikrer gjennomtenkte og fleksible løsninger som gjør at du blir fornøyd både nå og i fremtiden.

En av fordelene ved å kjøpe nytt er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er også muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.

KART Beliggenhet

Skårerløkka vil ligge sentralt på Skårer Vest, rett ved Triaden Lørenskog Kjøpesenter. Det tar ca. 10 minutter med bil til Lillestrøm sentrum og ca. 20 minutter til Oslo sentrum.

Ønsker du å ta kollektivtransport så er det kort vei til bussholdeplassen. Her går det 5 ulike ruter som tar deg i retning av både Oslo og Lillestrøm. I tillegg er det planlagt T-banelinje til/fra Skårer og Oslo.

Følg utviklingen på byggeplassen: