Lørenskog Skårerløkka

Nye leiligheter i Lørenskog

Boligprosjektet Skårerløkka består av 95 nye leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum». Lørenskog er i en fantastisk utvikling og oppdages av flere og flere. Noe av det som gjør Lørenskog til et attraktivt sted å bo, er nærheten til marka og alle turområdene - og det kun 20 minutter fra Oslo. Bor du i Lørenskog har du alt du trenger i nærheten.

Boligprosjektet har 1- til 4-roms leiligheter fra 29 m² til 152 m². Boligene selges til faste priser. Se vår boligvelger og finn din drømmeleilighet.

Nyhet! Kr 0,- i forskudd på ny leilighet. Betal hele kjøpesummen ved innflytting
Kampanjen gjelder fra 01.08.20 – 31.12.20.

BOOK PRIVATVisning

Vi ønsker deg velkommen til visning på vårt visningssenter i Rådmann Paulsens gate 26, 1461 Lørenskog.

Finn ledig tid, og book privatvisning enkelt i vår online visningskalender.

Vi tilrettelegger slik at visningen blir en trygg og god opplevelse. Mer informasjon om korona-håndtering for våre boligprosjekter.

Praktisk informasjon:

 • Kommune Lørenskog
 • Pris Fra 3 850 000,-
 • Areal 65 m² til 152 m²
 • Antall rom 2-4
 • Eierform Selveier
 • Heis Ja
 • Estimert innflytting 2. kvartal 2021

NYHET Salgstrinn 2 kommer snart for salg

Vi gleder oss til å presentere salgstrinn 2 på Skårerløkka.
Prosjektet kommer for salg våren 2021.

Les mer og meld din interesse

Ønsker du å vite mer om Skårerløkka?

Trenger du boliglån? Søk finansiering hos

NYHET Online visningskalender

Nå kan du enkelt booke privatvisning på våre visningssentre. I kalenderen kan du velge både dag og tid hvor bare du som kunde og prosjektselger er tilstede.

– Vi ønsker alle velkommen med et smil og har fokus på godt smittevern.

FINN DIN BOLIG Leiligheter i ulike størrelser

På Skårerløkka tilbyr vi moderne, lyse og funksjonelle leiligheter med smakfull design og gode kvaliteter. Velger du Skårerløkka, velger du en bolig du vil trives i.

• 1-roms leiligheter på 35 m²
• 2-roms leiligheter på 38 m² til 65 m²
• 3-roms leiligheter på 58 m² til 94 m²
• 4-roms leiligheter på 89 m² til 152 m²

0,- i forskudd

Kjøper du leilighet i Skårerløkka betaler du ingenting av kjøpesummen i forskudd. Det vil si at 0,- betales ved kontraktsinngåelse. Kjøpesum + omkostninger innbetales først ved overtakelse.

360-visning av leilighetene 

Her kan du nå oppleve to ulike 3-roms leiligheter i 360-visning. Visningen er interaktiv og gir deg muligheten til å fritt navigere deg rundt i leiligheten, fra kjøkken, bad og stue til balkong. Fra balkongen kan du også se sol- og lysforhold.

  

Følg utviklingen på byggeplassen:

ByggekameraKlikk for fullskjerm

Nærområdet Midt i Lørenskogs nye bysentrum

Lørenskog er i en fantastisk utvikling og oppdages av flere og flere. Skårerløkka ligger sentralt i Lørenskog kommune, i det som også kalles «nye Lørenskog sentrum», et område med bymessige kvaliteter og spennende arkitektur. Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser. Sammen med kaféer, restauranter og butikker bidrar dette til god atmosfære og et levende miljø for alle som skal bo der.

Om leilighetene God bokvalitet

Det er viktig for oss å lage boliger man vil trives i. Et godt samarbeid mellom interiørarkitektene og bygningsarkitektene sikrer gjennomtenkte og fleksible løsninger som gjør at du blir fornøyd både nå og i fremtiden.

En av fordelene ved å kjøpe nytt er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er også muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.

Parallelt med byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, gangveier og møteplasser.
1 / 10
Skårerløkka vil ligge i et grønt og rolig miljø, skjermet fra biltrafikk og godt tilrettelagt for både gående og syklister.
2 / 10
Det vil være et levende miljø for alle som bor i Lørenskog.
3 / 10
Leilighet 705 får kjøkkeninnredning med fronter i sort trestruktur og integrerte hvitevarer fra Miele.
4 / 10
Gjennom tilvalgprosessen får man være med på å bestemme hvordan leiligheten skal se ut innvendig. Her er illustrasjon av stuen i leilighet 705.
5 / 10
6 / 10
Leilighetene i Lørenskog byr på et hyggelig nabolag med tilgang til sosiale aktiviteter for både store og små.
7 / 10
Illustrasjon av soverommet i to-roms leilighet.
8 / 10
Illustrasjon av stueområdet i en to-roms leilighet med balkong.
9 / 10
Salgstrinn 1 er nå til salgs på Skårerløkka. Salgstrinn 2 kommer for salg i 2020.
10 / 10

Beliggenhet

Skårerløkka vil ligge sentralt på Skårer Vest, rett ved Triaden Lørenskog Kjøpesenter. Det tar ca. 10 minutter med bil til Lillestrøm sentrum og ca. 20 minutter til Oslo sentrum. Ønsker du å ta kollektivtransport så er det kort vei til bussholdeplassen. Her går det 5 ulike ruter som tar deg i retning av både Oslo og Lillestrøm. I tillegg er det planlagt T-banelinje til/fra Skårer og Oslo.

 • 0,1 km: Triaden Lørenskog Storsenter | Kjøpesenter
 • 0,1 km: Condis Treningssenter Triaden | Treningssenter
 • 0,1 km: Meny og Coop | Matbutikk og Post-i-butikk
 • 0,4 km: Vallerudveien | Busstopp
 • 1,5 km: Rolvsrud stadion og Skårerhallen | Idrettsarena
 • 4,1 km: Lørenskog stasjon | Togstasjon

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.