Illustrasjonen viser leilighet B601 med stilpakke 3: Tidløs eleganse

Velg din personlige stil

Det handler mye om din personlighet! Hva slags rom føler du deg hjemme i? En av våre PREMIUM-fordeler er at du kan velge stil og tone i ditt nye hjem.

Frist for tilvalg

Fristen for å kunne gjøre tilvalg til Skårerløkka PREMIUM er estimert til 2024.

– Interiørtrenden i dag er personlig og autentisk. Vi vil ikke lenger ha det likt som naboen, vi vil ha en bolig som viser hvem vi er, sier Ida Kjærvik hos Monn Interiørarkitekter.

Alle som kjøper leilighet på Skårerløkka PREMIUM - Salgstrinn 2 eller Skårerløkka PREMIUM - Salgstrinn 3 kan velge mellom tre ulike stilpakker.

Ved kjøp av 3- og 4-roms leiligheter er stilpakkene inkludert i prisen. For 1- og 2-roms leiligheter fås stilpakkene mot et pristillegg. Hver pakke har sin unike stil og kombinasjon av farger og materialer. Stilpakkene er satt sammen av anerkjente interiørarkitekter fra Monn Interiørarkitekter, og gir det perfekte utgangspunktet for din drømmebolig.

Stilpakke 1

VARME TONER

– Dette er stilen for deg som vil ha det lunt og hjemmekoselig, sier interiørarkitekt Ida Kjærvik.

«Varme toner» består av 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Hovedfarge på vegger i Jotun Varmgrå, matt. Downlights på bad og i entré. Kjøkken med Norema Akse eller Trapes eik og integrerte hvitevarer. Bad med vegghengt WC, fliser på gulv og vegger og innredning med grå fronter.

– Her har vi latt oss inspirere av den eklektiske stilen – der man blander elementer fra ulike stilarter og interiørtrender. Det er ikke «less is more» som gjelder, men «more is more».

Blomstrete tapet, myke tepper, gammelt mot nytt. Det er lett å skape personlighet med denne stilretningen.

 – Bland gjerne inn andre dype farger som burgunder, mørkegrønn og oker. Kanskje en konjakkfarget skinnsofa? Og en lenestol i mønstret stoff? Sorte detaljer passer også veldig bra til denne stilen, sier Kjærvik og slår fast:

– Det er lov å være litt vågal, det er lov å leke seg med farger, overflater og mønstre!

«Dette er stilen for deg som vil ha det lunt og hjemmekoselig.»
Stilpakke 1: Varme toner
1 / 4
Farge: Jotun 0394 Varmgrå, matt
2 / 4
Farge: Jotun 10001 Dijon Yellow, matt
3 / 4
Farge: Jotun 1434 Elegant
4 / 4

Stilpakke 2

Naturlig harmoni 

Liker du det litt rene, minimalistiske – uten at det blir kjølig? Da er denne stilpakken noe for deg.

 «Naturlig harmoni» består av 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Hovedfarge på vegger i Jotun Tidløs, matt. Downlights på bad og i entré. Kjøkken med Norema Aspekt Klassisk hvit og integrerte hvitevarer. Bad med vegghengt WC, fliser på gulv og vegger og innredning med fronter i hvitkalket eik.

– Med denne stilen kan du få det veldig minimalistisk, eller du kan velge å myke opp med flossy tepper og sterke farger. De beige fargetonene gir deg et varmt utgangspunkt som du kan ta i den retningen du ønsker, sier Kjærvik.

– Blått er veldig fint til denne stilen, gjerne detaljer i knallblått. Trekk gjerne inn store, grønne planter, grafiske dekorasjoner og sofa i bouclé-stoff. Sorte detaljer passer også veldig godt her, men du står fritt til å velge det du liker best selv!

«Et varmt utgangspunkt som du kan ta i den retningen du ønsker.»
Stilpakke 2: Naturlig harmoni
1 / 4
Farge: Jotun 1024 Tidløs, matt
2 / 4
Farge: Jotun 11174 Curious Mind, matt
3 / 4
Farge: Jotun 1434 Elegant
4 / 4

Stilpakke 3

Tidløs eleganse

Ønsker du deg en klassisk, litt eksklusiv stil på boligen din? Denne stilretningen gjenspeiler også det typiske nordiske interiøret.

«Tidløs eleganse» består av gråblå fargekombinasjoner. 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Hovedfarge på vegger i Jotun Varmgrå, matt. Downlights på bad og i entré. Kjøkken med Norema Pluss beige og integrerte hvitevarer. Bad med vegghengt WC, fliser på gulv og vegger og innredning med hvite fronter.

– Denne stilen kan tas i flere retninger. Du kan gjøre den «voksen» med herskapelige møbler og dype farger på tekstilene. Du kan også forsterke det lette, lyse og nordiske – med moderne designmøbler, rene, lyse flater og naturmaterialer som tre, ull, stein, lin og skinn.

– De vakre blåtonene gir personlighet til rommene.  Farger som passer godt her er mosegrønt, burgunder og oker, sier Kjærvik.

Du kan ta stilen i en tyngre og dypere retning, eller du kan velge det lyse og lette!

«Du kan gjøre stilen herskapelig, eller du kan velge det lette, nordiske.»
Stilpakke 3: Tidløs eleganse
1 / 4
Farge: Jotun 20145 Wisdom
2 / 4
Farge: Jotun 5490 Serene Blue
3 / 4
Farge: Jotun 6351 Tender Green
4 / 4

Standard

Vil du ha det moderne og rent, og være helt fri til å skape den stilen du ønsker etter at du har flyttet inn?

Standardpakken er et godt utgangspunkt med sine lyse farger. Pakken følger med som standard for alle leiligheter. 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Hovedfarge på vegger i Jotun Klassisk, hvit. Downlights på bad og i entré. Kjøkken med Norema Aspekt Klassisk hvit interiør og integrerte hvitevarer. Bad med vegghengt WC, fliser på gulv og vegger og innredning med fronter i hvitkalket eik.

– Her kan du nesten gjøre akkurat det du vil med farger og interiør, sier Ida Kjærvik.

– Du kan velge å ha det lyst og minimalistisk, eller du kan boltre deg i farger, tapeter og stilretninger!

«Her er du fri til å leke deg med akkurat det interiøret som gjenspeiler din personlighet»
Standard stilpakke
1 / 3
Farge: Jotun 12078 Comfort Gray
2 / 3
Farge: Jotun 9918 Klassisk Hvit
3 / 3

 

Vil du vite mer om Skårerløkka? - Ta kontakt med meg.

Midt i "nye" Lørenskog

Lørenskog er i en fantastisk utvikling og oppdages av flere og flere.

Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser. Sammen med kaféer, restauranter og butikker bidrar dette til god atmosfære og et levende miljø for alle som skal bo der.