Florø AMFI Florø

AMFI Florø ligger sentralt i Florø i Flora kommune og er det ledende senteret i området. Senteret er en naturlig møteplass i byen og har en god butikkmiks. Nå bygges senteret ut med 3 000 kvadratmeter.

Om senteret

AMFI Florø ligg midt i Florø sentrum og er det ledende senteret i området. Senteret har 19 butikker, tannlegekontor, frisørsalong og kafé, og sysselseter rundt 125 personer. Det er gode transportmuligheter til både buss, båt og fly. Besøk senterets nettside.

Utbygging av senteret

AMFI Florø er i gang med utbygging og senteret vil utvides med rundt 3 000 kvadratmeter og syv nye butikker. Senteret skal være et godt nærsenter med god miks av leietakere innen temaene interiør, tekstil, mat og servering. 

Marked/kundegrunnlag

AMFI Florø skal være et senter for alle og kundegruppen i primærområdet er den viktigste. Primærområde er Flora og Bremanger. Sekundærmarked er Førde, Naustdal og Askvoll.

Om sommeren er det mange båtturister og turister generelt som besøker senteret. AMFI Florø har en stor gjestehavn med alle fasiliteter i Florø, i tillegg til tre flytebrygger besøkende kan brukes. 

Butikkmiks

AMFI Florø har en god butikk- og bransjemiks for et senter på denne størrelsen. Senteret utvider og syv nye butikker vil komme på AMFI Florø.

Noen av leietakerne på senteret:

REMA 1000 / Cubus / Sunnfjord Apotek / Kafe Kandis / Eurosko / Vinmonopolet / Intersport / Norli

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

295 mill
Omsetning (2023)
863 514
Besøkende (2023)
22
Antall Leietakere
7 611m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 800
  • Gratis parkering 2 timer
  • Gjestebrygge 3 båtplasser


2 timers gratis parkering på sør-, nord- og vestsiden fra kl 07-19 alle dager. Parkering utover 2 timer: 15 kr per påbegynte 30 minutter. I tillegg til 4 stk hurtigladere opp til 150KW/h og 6 ladere på 22KW/h.

Nærmiljøet

AMFI Florø ligger i sentrum med god kommunikasjon til både buss, båt og fly.

  • Bussholdeplass Rett på utsiden
  • 56,4 km

Illustrasjon som viser utbyggingen av AMFI Florø.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Vi skal være et senter der en skal glede seg hver dag og skape opplevelser sammen.