Ålesund AMFI Moa

AMFI Moa utenfor Ålesund er Norges 4. største kjøpesenter målt i omsetning. Kjøpesenteret har kinosenter, bibliotek og rundt 200 butikker og spisesteder.

Om senteret

AMFI Moa ligger 1 mil fra Ålesund sentrum og er en møteplass for hele regionen. Senteret har gjennomført en stor utbygging hvor det ble utvidet med 35 000 kvadratmeter. Den nye delen av kjøpesenteret stod ferdig høsten 2019 med 40 nye butikker og spisesteder, i tillegg til servicetjenester og kontorer. AMFI Moa er det største kjøpesenteret på Nordvestlandet.

AMFI Moa består i dag av tre bygningsdeler; Moa Nord, Moa Syd og Moa Øst, hvor Moa Syd og Moa Nord er bygget sammen med en bro. Besøk senterets nettside på amfi.no/moa

Marked/kundegrunnlag

AMFI Moa er et familiesenter. Hovedvekten av handlende er i aldersgruppen 20 til 49 år. Senterets primærmarked er Ålesund, Giske, Haram, Ørskog, Sula, Skodje, Sykkylven, Hareid og Ulstein. 

Butikkmiks

AMFI Moa er et stort senter med et bredt utvalg av butikker, spisesteder og merkevarer. Senteret er et regionssenter som tilbyr opplevelser, god mat og shopping under samme tak. 

Noen av de største butikkene:

H&M / Bik Bok / New Yorker / XXL / Coop Obs! / Rusta / Bolia / G-Sport / Norrøna / Mani / Eurosko / Rema 1000 / Rituals

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

3 500 mill
Omsetning (2023)
7 296 076
Besøkende (2023)
186
Antall Leietakere
74 406m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 2500
  • Gratis parkering Ja
  • Ladepunkter el-bil 10


AMFI Moa tilbyr også:

Utlån av rullestoler. 4 stellerom/ammerom + 8 stellerom/toalett. Du finner også lekerom/lekekrok hos McDonalds, Cafe Moa syd og Coop Obs! Kafe. DittGavekort kjøper du på en av de 4 automatene på senteret. 

Nærmiljøet

AMFI Moa ligger 1 mil fra Ålesund sentrum. Senteret har bussterminal, noe som gjør tilgangen til senteret enkel samme hvor man kommer fra.

  • 0,7 km
  • 11,4 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Mye å glede seg til. Alltid.