Os AMFI Os

Velkommen til AMFI Os! Senteret er et populært lokalsenter, sentralt beliggende i Bjørnafjorden kommune like sør for Bergen. Med en god miks av butikker, inkludert to dagligvarebutikker, serveringssteder og helsetjenester, samt et rikholdig aktivitetstilbud spesielt rettet mot barnefamilier, er alt tilrettelagt for en hyggelig handleopplevelse.

Om senteret

AMFI Os ligger strategisk plassert ved RV 552, kun noen hundre meter fra hovedveien E39 mellom Bergen og Stavanger. Med busstopp rett utenfor senteret og gode forbindelser til Bergen, er senteret lett tilgjengelig både for de som reiser med offentlig transport og de som kommer til fots fra nærliggende nabolag. Senteret er 100% eid av Olav Thon Gruppen og drives under Thon Kjøpesenter Vest AS.

Besøk senterets egen nettside.

Marked/kundegrunnlag

Amfi Os ligger i Bjørnafjorden kommune, den raskest voksende kommunen i Vestland fylke. Området rundt senteret har en ung og voksende befolkning med et høyt antall barnefamilier og en økende andel eldre. Veksten støttes ytterligere av planer om nye boligfelt i nærheten av AMFI Os, noe som forventes å øke befolkningsgrunnlaget.

AMFI Os har ikke bare kunder fra lokalområdet, men også fra sekundærmarkedene som Fana, Tysnes, Kvinnherad, Kvam, Fusa og Samnanger. Området er også en populær hyttekommune noe som styrker kundegrunnlaget ytterligere.

Butikkmiks

AMFI Os tilbyr en attraktiv butikkmiks med to dagligvarebutikker, hvorav en er søndagsåpen, samt flere helsetjenester. Senteret fungerer som et fullservice kjøpesenter med en balansert blanding av handel og tjenester som dekker de fleste behov. Dette gjør senteret til en handelsdestinasjon for lokale beboere og besøkende fra omkringliggende områder.

Noen av de største butikkene: Elkjøp / Extra / Spar / Europris / Normal / Sport Outlet

Noen av de største butikkene:

Elkjøp / Extra / Spar / Apotek 1 / Europris

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

705 mill
Omsetning (2023)
1 279 879
Besøkende (2023)
42
Antall Leietakere
15 354m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 560
  • Gratis parkering Ja
  • Ladestasjon el-bil 3

 

Nærmiljøet

Nærmiljøet rundt AMFI Os tilbyr både handelsmuligheter og friluftsområder. Kommunen har rike utdanningsressurser, inkludert fire videregående skoler, tre ungdomsskoler, flere barneskoler og barnehager. Den gode infrastrukturen er tilpasset en voksende befolkning. Med den nye E39 og et solid kollektivtilbud, er senteret et naturlig samlingspunkt i regionen.

  • 2,3 km
  • 20,1 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

AMFI Os skal være best på personlig service, og være hjertet i lokalsamfunnet.