Otta AMFI Otta

AMFI Otta ligger sentralt på Otta og er det største senteret i Gudbrandsdalen, beliggende rett ved hovedvegen gjennom dalen. Senteret har en god posisjon i sitt lokalmarked og har mulighet til å nå mange tilreisende.

Om senteret

AMFI Otta ligger i Otta sentrum. Otta ligger i Sel kommune og er regionsenter for Nord Gudbrandsdalen, som består av kommunene Sel, Vågå, Lom, Skjåk, Dovre og Lesja. Otta er et trafikk-knutepunkt på traseen Lillehammer – Trondheim E6 og mellom øst/vest Rv15 til Sunnmøre og Sogn og Fjordane. Senteret er eid av AmCO Eiendom AS. Besøk senterets nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Otta er senteret for Nord-Gudbrandsdalen. Familiesenter med fokus på fastboende og hyttefolk i nærområdet. 32% av kundene handler her flere ganger i uken, de fleste som handler er mellom 25 og 55 år, 82% er kvinner.

Primærmarked: Sel, hytter i Sel, Ottadalen, Dovre/Lesja, Nord-Fron. Sekundærmarked: Hytter i Ottadalen, hytter i Nord-Fron og Sør-Fron.

Butikkmiks

Senteret er godt kjent og har posisjon som senter nr. 1 i Norddalen. AMFI Otta er det eneste senteret mellom Lillehammer og Trondheim som har utvalg av kjedebutikker.

Noen av de største butikkene:

Coop Extra / Apotek 1 / Dressmann / Cubus / Elkjøp / Kiwi

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

456 mill
Omsetning (2023)
735 993
Besøkende (2023)
25
Antall Leietakere
12 291m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 1700
  • Gratis parkering Ja

Nærmiljøet

Otta er et trafikk-knutepunkt på traseen Lillehammer – Trondheim E6 og mellom øst/vest Rv15 til Sunnmøre og Sogn og Fjordane.

  • 0,5 km
  • 0,9 km
  • 0,5 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Mye å glede seg til. Alltid.