Raufoss AMFI Raufoss

Nye AMFI Raufoss åpnet i november 2013 med utvidet butikkareal og mange nye butikker, og har blitt et populært handelssted på Raufoss.

Om senteret

AMFI Raufoss ligger midt i sentrum på Raufoss, kun 10 minutters kjøring fra Gjøvik og tettsteder på Toten som Eina, Skreia, Lena og Trevatn. Buss- og togstasjon ligger rett ved senteret. Senteret er opptatt av å delta i lokalsamfunnet, og bidra til lokal vekst. Senteret eies av Coop Norge Eiendom. Besøk senterets nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Raufoss er et familiesenter og et sentralt møtested for folk fra Gjøvik/Toten. Senteret har over 60 000 mennesker i det primære nedslagsfeltet som inkluderer Østre Toten, Vestre Toten og Gjøvik. Sekundærmarkedet er Lillehammer/Biri, Hamar, Søndre Land/Hov/Trevatn og Hadeland/Gran/Brandbu.

AMFI Raufoss er også nærmeste nabo til Raufoss Industripark som har over 3 500 ansatte og 350 industribygg med verdenskjente store internasjonale fabrikker som bl.a. Benteler og Nammo.

Butikkmiks

AMFI Raufoss er Totens største kjøpesenter. Senteret framstår som moderne og trendy, samtidig som den lune Totenstemninga er bevart. På AMFI Raufoss  får kunden tak i det aller meste og senteret nærmer seg en butikkmiks som gir kundene et komplett tilbud.

Noen av de største butikkene:

Coop Mega / Apotek 1 / Vinmonopolet / Sport 1 / Cubus / Europris / Toten Sparebank

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

426 mill
Omsetning (2023)
1 010 118
Besøkende (2023)
28
Antall Leietakere
11 059m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 450
  • Gratis parkering Ja, hele dagen


På AMFI Raufoss er det alltid gratis parkering. Du kan enten benytte parkeringsplassen på forsiden av senteret, eller vårt to-etasjes parkeringshus på baksiden av kjøpesenteret.

Nærmiljøet

AMFI Raufoss ligger midt i sentrum av Raufoss. Senteret har busstopp utenfor døra, og kun noen minutter unna ligger togstasjonen som har direkte tog til Oslo.

  • 1,0 km
  • 10,5 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Noe å glede seg over hver dag!