Rørvik AMFI Rørvik

AMFI Rørvik er den viktigste møteplassen for handlende i Vikna kommune. Senteret er nylig utbygget og inneholder nå flere nye butikker og spisesteder, i tillegg bygges det flott boliger med takhage i tilknytning til senteret.

Om senteret

AMFI Rørvik danner et naturlig endepunkt i Kjøpmannsgata med torg og gågate. Det er skapt lune plasser i nedre del av sentrum, med uteservering og åpne butikker mot gata. Arkitekturen på bygningen gjenspeiler omgivelsene. Utbyggingen har gitt et mer levende sentrum og har blitt den nye porten til Rørvik. 

Thon Eiendom bygger for fremtiden og ønsker å satse på Rørvik. Utbyggingen har ført til flere arbeidsplasser og at flere besøker sentrum for handel og opplevelser. Besøk senterets nettside på leiasenteret.no.

Marked/kundegrunnlag

Handelsregionen Ytre Namdal består i hovedsak av kommunene Leka, Nærøy og Vikna, men også med et betydelig innslag fra Bindal kommune. Det bor til sammen omtrent 11 500 personer i regionen. I følge SSBs (middels) fremskriving av folketallet til 2040, vil økningen i folketallet i Vikna kommune være på over 20 %. Også nabokommunen Nærøy vil ha en vekst i samme periode ut fra en middels beregning på over 12 %.

Omsetning

Senteret hadde i 2021 en omsetning på 255 millioner kroner, en økning på 9,4 % fra 2020. 

Butikkmiks

Senteret har butikker innenfor både klær, sko, mat & drikke, hjem/interiør, bygg og spesialbutikker. Det finnes 12 butikker på senteret, men det skal etter planen bli totalt 30 butikker etter utbygging.

Noen av våre største butikker:

Coop Mega / Vinmonopolet / Princess / Skoringen / Kitch'n

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

Alle illustrasjonsbilder på web og i prospekt: AMB arkitekter

255 mill
Omsetning (2021)
739 718
Besøkende (2021)
19
Antall butikker
6 553m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Gratis parkeringsplasser 100
  • Stellerom Ja
  • Gratis nettilgang Leia Kafé

Nærmiljøet

AMFI Rørvik ligger ved Rørvik havn, sentralt plassert i Rørvik sentrum. Rørvik er et trafikk-knutepunkt med daglig anløp av hurtigrute og flyforbindelse fire ganger pr. dag mellom Rørvik-Namsos-Trondheim. Det er daglig buss- og hurtigbåtforbindelse til nabokommunene og til Namsos.

  • 3 min
  • 1 time 25 min.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

– Vi bygger for fremtiden og vi er glad for at det satses på Rørvik. Eiendomssjef Eva Johansen