Bergen Bergen Storsenter

Bergen Storsenter er et av Norges mest besøkte sentre og ligger i byens viktigste trafikknutepunkt, i tilknytning til Bergen Jernbanestasjon og Bergen Busstasjon. Rundt 25 000 mennesker er innom senteret daglig.

Om senteret

Bergen Storsenter har en meget sentral beliggenhet, i og med at det ligger vegg i vegg med Bergen Busstasjon (1 200 bussanløp per dag), og har NSB som nærmeste nabo. Byens største og billigste parkeringshus med plass til 2205 biler ligger også vegg i vegg med senteret. Besøk senterets nettside på bergenstorsenter.no.

Marked/kundegrunnlag

Primærmarkedet er Bergen by med 277 400 innbyggere. Bergen Storsenter er et av Norges mest trafikkerte senter, med rundt 25 000 besøkende daglig.

Omsetning

Bergen Storsenter hadde i 2022 en omsetning på 1 246 millioner kroner, en økning på 10,5 % fra året før.

Butikkmiks

Bergen Storsenter har en variert butikkmiks av både nye og godt etablerte butikker. Noen har vært leietaker i senteret helt siden Busstasjonen ble bygget i 1958. Bergen Storsenter har som mål at det skal være det beste senteret på Vestlandet å være etablert i.

Noen av de største butikkene:

Coop Extra / KID / Meny / Kappahl / Intersport / Lindex / Vitusapotek+ / Clas Ohlson / Vinmonopolet / Cubus / Normal

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

1 246 mill
Omsetning (2022)
8 543 284
Besøkende (2022)
63
Antall Leietakere
16 200m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Kundeklubb Ja
  • Parkeringsplasser 2205

I Bygarasjen har du tilgang til 2205 p-plasser og kan gå direkte inn til Bergen Storsenter. Du får 50% rabatt på parkering mellom kl. 19 og kl. 07 hver dag og hele søndagen.

Nærmiljøet

Bergen Storsenter ligger i byens viktigste trafikknutepunkt, i tilknytning til Bergen Sentralstasjon og Bergen Busstasjon.

  • 62 m
  • 0,4 km
  • 1,7 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

I hjertet av byen – inspirerende, enkelt og hyggelig.

Flere kjøpesentre Lokaler på Vestkanten Storsenter

Vestkanten Storsenter ligger vest for Bergen sentrum. Senteret er størst i landet innen kombinasjonen handel og opplevelser, med badeland, ishall, curling, kultursal, bowling og bibliotek. Senteret vant i 2014 prisene Årets kjøpesenter og Årets driftsteam.

Se mer informasjon om senteret