Bergen Bergen Storsenter

Bergen Storsenter er et av Norges mest besøkte sentre og ligger i byens viktigste trafikknutepunkt, i tilknytning til Bergen Jernbanestasjon og Bergen Busstasjon. Rundt 25 000 mennesker er innom senteret daglig.

Om senteret

Bergen Storsenter har en meget sentral beliggenhet, i og med at det ligger vegg i vegg med Bergen Busstasjon (1 200 bussanløp per dag), og har NSB som nærmeste nabo. Byens største og billigste parkeringshus med plass til 2205 biler ligger også vegg i vegg med senteret. Besøk senterets nettside på bergenstorsenter.no.

Marked/kundegrunnlag

Primærmarkedet er Bergen by med 277 400 innbyggere. Bergen Storsenter er et av Norges mest trafikkerte senter, med rundt 25 000 besøkende daglig.

Butikkmiks

Bergen Storsenter har en variert butikkmiks av både nye og godt etablerte butikker. Noen har vært leietaker i senteret helt siden Busstasjonen ble bygget i 1958. Bergen Storsenter har som mål at det skal være det beste senteret på Vestlandet å være etablert i.

Noen av de største butikkene:

Coop Extra / KID / Meny / Kappahl / Intersport / Lindex / Vitusapotek+ / Clas Ohlson / Vinmonopolet / Cubus / Normal

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

1 367 mill
Omsetning (2023)
8 993 162
Besøkende (2023)
62
Antall Leietakere
16 128m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Kundeklubb Ja
  • Parkeringsplasser 2205

I Bygarasjen har du tilgang til 2205 p-plasser og kan gå direkte inn til Bergen Storsenter. Du får 50% rabatt på parkering mellom kl. 19 og kl. 07 hver dag og hele søndagen.

Nærmiljøet

Bergen Storsenter ligger i byens viktigste trafikknutepunkt, i tilknytning til Bergen Sentralstasjon og Bergen Busstasjon.

  • 62 m
  • 0,4 km
  • 1,7 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

I hjertet av byen – inspirerende, enkelt og hyggelig.

Flere kjøpesentre Lokaler på Vestkanten Storsenter

Vestkanten Storsenter ligger vest for Bergen sentrum. Senteret er størst i landet innen kombinasjonen handel og opplevelser, med badeland, ishall, curling, kultursal, bowling og bibliotek. Senteret vant i 2014 prisene Årets kjøpesenter og Årets driftsteam.

Se mer informasjon om senteret