Strømmen Strømmen Storsenter

Strømmen Storsenter er Norges største kjøpesenter i antall butikker, og er regionens ledende senter innen mote, sport og interiør. Senteret er Norges nest største kjøpesenter målt i omsetning for 2022, og er kåret til Årets Kjøpesenter i Norge to ganger.

Om senteret

Strømmen Storsenter ligger på Strømmen ved Lillestrøm, ca. 15 km nord for Oslo og midt mellom Oslo Lufthavn og Oslo sentrum. Hovedflyplassregionen er Norges raskest voksende område innen nærings og befolkningsutvikling. Storsenteret er etablert i tidligere industrilokaler fra Strømmen Staal, grunnlagt på stedet i 1873. Kjøpesenteret åpnet med 39 butikker i 1985. Har siden vært utvidet flere ganger, senest i 2012, da 85 nye butikker åpnet. Storsenteret gjennomførte i 2021/22 en betydelig oppussing av senterets eldste del, ved at de ikoniske terrakottaflisene og tradisjonelle vegger/tak ble erstattet med nye moderne fliser og farger.

Besøk senterets nettside på strommenstorsenter.no

Marked/kundegrunnlag

Primær- og sekundærmarkedet er hovedflyplassregionen Romerike med over 280.000 innbyggere, og Oslo nord med 240.000 innbyggere. Strømmen Storsenter er to ganger kåret til Årets Kjøpesenter i Norge, siste gang høsten 2015. I 2016 ble senteret kåret til Årets Romeriksbedrift. 

Olav Thon Gruppen har et stort utbyggingsprosjekt under planlegging ved siden av Strømmen Storsenter med badeland, leiligheter og mer.

Butikkmiks

Storsenteret har en bred butikkmiks og er regionens ledende motehus med over 80 butikker innen klær, sko og tilbehør. Flere av de største detaljistene i norsk varehandel har en av sine omsetningsmessig største butikker på Strømmen Storsenter. I tillegg er det en økende interesse fra utenlandske kjedekonsepter for å etablere en av sine første nye butikker i Norge eller regionen på Strømmen.

Strømmen Storsenter har som mål å være det prefererte senter når målgruppene skal handle mote, sport, elektro og interiør, og utvalget av spisesteder skal gi inspirerende matopplevelser. Spise- og kafetilbudet er betydelig oppgradert de siste årene.

Noen av våre største butikker:

New Yorker / Aleris / Power / Home&Cottage / Eplehuset / Elkjøp / Rema 1000 / XXL / Boots Apotek / Vitusapotek / Follestad / H&M / Meny / Clas Ohlson / Bohus / Vinmonopolet / Ark / Anton Sport / Europris / Footlocker / Høyer / Dressmann / Bowling 1 Sportsbar & Grill

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

3 767 mill
Omsetning (2023)
6 859 191
Besøkende (2023)
187
Antall Leietakere
72 228m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 1800
  • Gratis parkering 2 timer i p-hus
  • Ladestasjon el-bil Ja, 18 stk i 2 p-hus og utendørs
  • Gratis ThonWiFi Ja
  • Lekepark (betjent) Ja
  • Personal Shopper Ja
  • Betjent kundeservice Ja


Strømmen Storsenter tilbyr også kundeservice med utlån av rullestoler, oppbevaringsbokser og ladestasjoner. I 3. etasje finnes amme- og stellerom samt en av Norges mest spennende, betjente lekeparker for barn.

NÆROMRÅDET

Strømmen Storsenter ligger på Strømmen ved Lillestrøm, ca. 15 km nord for Oslo og midt mellom Oslo Lufthavn og Oslo sentrum. Kort avstand til både buss og tog.

  • 6 min
  • 17 min

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Vi skal gi våre kunder og ansatte inspirerende opplevelser.

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.