Årjäng Töcksfors Shoppingcenter

Töcksfors Shoppingcenter ligger i Årjäng kommune rett over grensen til Sverige ved E18, en av de mest trafikkerte grenseovergangene. Senteret har gratis parkering både i oppvarmet parkeringshus og utendørs.

Om senteret

Like over grensen til Sverige - kun 95 km fra Oslo, ligger Oslos nærmeste grensehandelssenter. Töcksfors Shoppingcenter åpnet i 2005 med 28 000 kvadratmeter, og har siden da utvidet flere ganger og er nå 44 000 kvadratmeter etter den siste utvidelsen i 2019. 

Besøk senterets nettside på tocksforsshopping.se.

Marked/kundegrunnlag

Töcksfors kjøpesenter ligger i Årjäng kommune nær nasjonalgrensen ved E18, en av de mest kryssede kryssene mellom Sverige og Norge.

Omsetning

Töcksfors Shoppingcenter hadde i 2022 en omsetningen på 877 millioner svenske kroner. 

Butikkmiks

Senteret har en variert miks av butikker og spisesteder, og flere kjente kjedebutikker finnes på senteret.

Noen av de største butikkene:

H&M, Jula / Espressohouse, XXL Outlet / Sportshopen / Cubus / BikBok / Carlings / Gottebiten / Deichmann / Eurosko / MaxiMat / Eurocash / Apoteket / Burger King / Extratoys. 

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

877 mill SEK
Omsetning (2022)
1 519 800
Besøkende (2022)
39
Antall Leietakere
34 639m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 1400
  • El-bil ladere Ja
  • Gratis Wifi Ja
  • Gavekortautomat Ja
  • Minibank Ja
  • Toalett Ja

Parkeringsanlegg med ca. 1400 innendørs parkeringsplasser og 250 utendørs parkeringsplasser. Det finnes også lomme for bussreisende, og parkering for buss og campingbilder bakerst på parkeringsplassen. Flere store handicap og familieparkeringer finnes. Det er heis fra parkeringshuset som går rett opp i senteret.

Nærmiljøet

Töcksfors Shoppingcenter ligger i Årjäng kommune rett over grensen til Sverige ved E18. Du kommer deg til senteret fra Oslo med Flixbus, deres stopp er bare 200 meter fra sentrum. Fra Årjäng (Karlstad) kan du gå med Värmlandstrafik, den stopper ved busstasjonen ca 100 meter fra oss.

  • 1,4 km
  • 1,9 km

Grensehandel

Nordmenn handler mye i Sverige og den norske grensehandelen fortsetter å sette rekorder. De svenske sentrene ved grensen som eies av Olav Thon Gruppen har positiv økning i omsetning og besøkstall. 

En av grunnene til at nordmenn besøker Sverige er handel og shoppingmulighetene som finnes i Sverige. I 2017 var det 13,7 millioner reiser fra Norge til Sverige, og rundt 70 prosent av disse var til handling i Sverige målet med reisen. Når nordmenn er på handletur til grensesentrene er shopping, søtsaker, drikkevarer, apotek, alkohol, kjøtt og tobakk til lave priser målet med handleturen. 

Popup med Popup Agency

Popup Agency hjelper Thon Property og finne midlertidige lokaler og mellomrom i de fleste av våre kjøpesentre. Popup Agency skaper konsepter og løsninger for merkevarer og forhandlere som velger å jobbe smart, fleksibelt og kostnadseffektivt.

Popup er midlertidige butikker som dukker opp i en kortere periode og forsvinner igjen. Muligheten skaper oppmerksomhet og gir kundene en opplevelse av noe nytt og spennende.

Hvis du er ute etter et rom som passer dine behov - ikke nøl med å kontakte Popup Agency med spørsmål eller forespørsler.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Vi tilbyr en unik mulighet til å nå både svenske og norske kunder!

Virtuell visning