Uddevalla Torp kjøpesenter

Torp kjøpesenter ligger ved E6 i Uddevalla, en by med ca. 54.000 innbyggere. Senteret er en viktig del av Torp handelsområde, et av Sveriges største handelsområder med 120 butikker.

Om senteret

Senteret utgjør en viktig del av Torp Handelsområde, en av Sveriges største handelsplasser med ca. 120 butikker og en omsetning på 4 milliarder SEK per år. Besøk senterets nettside på torp.se.

Torp kjøpesenter bygger ut 20.000 kvadratmeter og forventes ferdigstilt innen 2020. Utvidelsen gir plass til mange nye spennende konsepter. Mat og drikkeforsyningen vil bli utviklet og senteret vil være et sted hvor du kommer for å sosialisere og handle. En enda sterkere møteplass i regionen.

Med parkering på taket vil tilgjengeligheten øke ytterligere. 

Marked/kundegrunnlag

Området har 292 000 innbyggere, og mange av dem passerer Torp kjøpesenter på E6. Torp er et eksternt handelsområde, mer enn 90% av kundene kommer med bil, og tilgjengelighet er derfor svært viktig.

Unikt i tillegg til forbindelsen til motorveien er Bohusläns-kysten som er en flott turistmagnet i sommermånedene, dette betyr at Torp kjøpesenter i prinsippet har like mange besøkende i juli som i desember.

Omsetning

Torp kjøpesenter hadde i 2018 en omsetning på 1 575 millioner kroner.

Butikkmiks

Kjøpesenteret består hovedsakelig av mote og klær, hjem og fritid. I tillegg til  kafé og restauranter, som vil få et større tilbud med utvidelsen av Torp kjøpesenter.

Torp er et senter for alle, noe som gjenspeiles i det tilbudet senteret tilbyr.

Noen av de største butikkene:

Coop Forum / Systembolaget / H&M / Lindex / Kappahl / Cubus

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

1 266 mill
Omsetning (2019)
3 990 351
Besøkende (2019)
90
Antall butikker
56 800m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Gratis parkering Ja
  • Gratis wifi Ja
  • El-bil ladare Ja
  • WC Ja

Torp kjøpesenter i Uddevalla med nesten 76 butikker og 3700 parkeringsplasser. Her finner du også en familielounge med ammerom, barnestol, lekeplass.

Nærmiljøet

Torp kjøpesenter ligger 7 kilometer nordvest for Uddevalla langs europeisk vei E6. Den enkleste måten å komme seg hit er med bil, du kommer fra Uddevalla, følg så skiltene mot nord og Oslo. Fra sør følger du E6 og tar av på skiltet Torp kjøpesenter, fra nord gjør du det samme.

  • 1 m
  • 8,3 km
  • 7,4 km

Popup med Popup Agency

Popup Agency hjelper Thon Property og finne midlertidige lokaler og mellomrom i de fleste av våre kjøpesentre. Popup Agency skaper konsepter og løsninger for merkevarer og forhandlere som velger å jobbe smart, fleksibelt og kostnadseffektivt.

Popup er midlertidige butikker som dukker opp i en kortere periode og forsvinner igjen. Muligheten skaper oppmerksomhet og gir kundene en opplevelse av noe nytt og spennende.

Hvis du er ute etter et rom som passer dine behov - ikke nøl med å kontakte Popup Agency med spørsmål eller forespørsler.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Torp kjøpesenter representerar en viktig del av Torp handelsområde.

Virtuell visning