Bildet viser Bjørn Larsen som er administrerende direktør i EFI.
Vi er godt fornøyd med utsikt og lysforhold i lokalene. Foto: Kristoffer Myhre

Mer sentrale kontorer finnes knapt i hele Norge!

Firmaet EFI AS har leid kontorlokaler av Thon Eiendom i 20 år. De roser bygget i Stenersgata som ligger rett ved Jernbanetorget, butikker og kaféer.

StenersGt2.jpg

Stenersgata 2A er et moderne kontorbygg med 15 etasjer. Det er felles kantine, treningsrom, garderober, parkeringskjeller og sykkelparkering i bygget. På gateplan leier klesbutikken H&Ms lokaler, mens ulike firmaer leier i kontordelen.

Thon Eiendom både eier og leier ut bygget, og har selv hovedkontoret sitt her.

– Vi har vært leietagere i Stenersgata 2A siden bygget var nytt. Vi var på befaring med gule hjelmer i år 2000, og var med på å designe våre nye lokaler på et tidspunkt hvor kun råbygget var på plass. Med andre ord har vi vært leietagere i mer enn 20 år hos Thon i Stenersgata, sier Bjørn Larsen som er administrerende direktør i EFI.

Hva var kriteriene til EFI for å velge kontorlokaler i Stenersgata 2A?

– Vi var på jakt etter sentralt beliggende lokaler med en relativt høy standard. Mer sentrale kontorer finnes knapt i hele Norge! For våre medarbeidere og gjester er det gåavstand til oss fra all type kommunikasjon. Våre ansatte er svært godt fornøyd med beliggenheten som gjør reiseveien kortest mulig til og fra arbeid med kun 2 minutter til Oslo S og T-bane og trikk rett ved. Det er også lett å ta en kjapp shoppingrunde i lunsjen. Like utenfor døren ligger kjøpesenteret Oslo City. I samme gate ligger Thon Hotel Terminus, Oslo Spektrum og Gunerius.

– En ting til som vi setter pris på her i bygget er at det er bemannet resepsjon i 1. etasje fra kl. 07.30 til 16.30. Der er det digitale registreringsskjermer slik får vi beskjed når det kommer besøk til oss eller er leveringer.

EFI selger kvalitetsprodukter som kosttilskudd, barberblader, hudkremer o.l. som kunder kan abonnere på og få tilsendt i posten. EFI nevner også at det er en stor fordel å være i samme bygg som gårdeieren selv befinner seg i slik at de enkelt kan ta kontakt om det er noe, og også få hjelp om det er noe i lokalet. Da de nylig fikk endret behov for areal for tredje gang, var det enkelt å dra på visning.

– Når det ble ledige lokaler her i våres, så vi vårt snitt til å flytte på oss enda en gang internt! Så nå er vi på plass i 10. etasje med like flott utsikt og gode lysforhold, men lokaler i mer passende størrelse for oss nå.

Thon Eiendom er en stabil og sikker utleier, og det betyr mye for oss. Bjørn Larsen, administrerende direktør i EFI
Vi er i en bransje i stadig endring, og derfor er vi avhengig av fleksibilitet hos utleier. Foto: Kristoffer Myhre


Selve flyttingen fra 11. til 10. etasje gikk også smertefritt.

– Flytteprosessen blir jo usedvanlig mye enklere når vi kun skal flytte en etasje i samme bygg. Vi er selvfølgelig godt fornøyd med utleier og med de personene vi har med å gjøre hos Thon Eiendom, alt i fra vaktmester til eiendomssjef, sier Larsen.

Vår målsetning er å beholde våre leietakere gjennom mange, mange år. Det gjør man bare ved å levere høyt nivå på service og kvalitet. Fornøyde leietakere blir værende, og vi setter stor pris på at EFI er med oss videre her i Stenersgata 2A. Eirik Kildal, eiendomssjef i Thon Eiendom.

Ser du etter nye lokaler?