Skårerløkka | Thon Eiendom

Lørenskog – bo sentralt og landlig

Hvor viktig er nærområdet for deg når du velger bolig? Lørenskog ligger kun 20 minutter fra Oslo.

Visste du at...

... Triaden Lørenskog Storsenter ligger bare en kort spasertur unna. Senteret har 75 spennende butikker og spisesteder, med en god miks av kjedebutikker og spesialbutikker.

Skårerløkka ligger sentralt i Lørenskog i et område som preges av urbane kvaliteter og spennende arkitektur. Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser. Sammen med kafeer, restauranter og butikker bidrar dette til god atmosfære og et levende miljø for alle som skal bo der.

En by i vekst

Stadig flere ønsker å bo i Lørenskog, og det er ikke så rart! Lørenskog har mange attraktive tilbud, et hyggelig lokalsamfunn – og kort vei til Oslo. Kommunen er i stadig vekst, og har i dag nærmere 40 000 innbyggere. Lørenskog kommune ønsker å være et attraktivt sted å bo for alle mennesker, uansett alder og livssituasjon. Veksten i kommunen skaper nye arbeidsplasser, og transporttilbudet utvides i takt med utviklingen.

20 min til Oslo

Fra Lørenskog har du kort vei til alt: Du kommer til Oslo på 20 minutter og til Lillestrøm på 10 minutter. Med gode kollektivforbindelser kommer man seg problemfritt rundt, enten det er til Oslo eller ut i naturen.

Under 10 minutter unna Skårerløkka finner du også mindre kjente perler som Losby besøksgård. Her kan du ta en tur innom fjøset å besøke dyrene. Besøker du gården hyppig kan du leie din egen rugekasse, som byr på mulighet til å oppleve kyllinger som kommer til verden. Besøksgården tilbyr også utleie av kano eller rideturer.

Kultur og aktiviteter

Lørenskog byr på et bredt kulturmiljø. Lørenskog hus er kommunens kulturelle møteplass og byr på et bredt spekter av kulturopplevelser for hele familien. I det flotte bygget kan man oppleve konserter, teater, barneteater, dans og kunstutstillinger. Huset rommer også kino, bibliotek, musikkog kulturskole, samt flere spisesteder.

I tillegg er Lørenskog kjent for å ha en av landets største ishockeyklubber. Ishallen gir muligheter for de minste til å prøve seg på isen, samtidig som hallen er et sosialt samlingspunkt under A-lagets kamper. 

I 2020 åpner det som blir Norges første innendørs skiarena. SNØ har et ønske om å være verdens beste arena for snøopplevelser og vil by på blant annet to kilometer med langrennsspor, fire alpine nedfarter, blåpark for snowboard og freeski, samt et stort lekeområde for barn. Areanen vil ha åpent 365 dager i året og vil bli et flott tilskudd til den spennende utviklingen i Lørenskog.

Det tradisjonsrike hotellet Losby Gods ligger i vakker natur og i tilknytning til Losby Golfklubb, et av de beste golfanleggene i landet. Her kan man arrangere større selskaper og bryllup, men også møtes over en hyggelig søndagsbrunsj med venner og familie. I Godskafeen kan man kose seg med nystekte vafler og nytraktet kaffe i myke sofaer, gjerne før man går en tur i Losbydalen.

Noe av det som gjør Lørenskog til et attraktivt sted å bo, er nærheten til marka og alle turområdene. Mariholtet i Østmarka er et populært turmål for befolkningen i Lørenskog, både sommer og vinter. Den godt besøkte markahytta ligger idyllisk til ved Elvåga vassdraget og benyttes av turgåere, friluftsfolk og andre markabrukere i alle aldre. Her tilbyr de flere typer bakst, samt varm og kald drikke

Mat og shopping 

Rundt Skårerløkka finner du et bredt utvalg av både butikker og spisesteder. Triaden Lørenskog Storsenter ligger bare en kort spasertur unna. Senteret har 75 spennende butikker og spisesteder, med en god miks av kjedebutikker og spesialbutikker. Her finner du flere kjente spisesteder som blant annet Egon, Jordbærpikene og Samson W.B. 

Gjør hverdagen smidig

Bor du på Skårerløkka har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Med andre ord gjør du lurt i å velge en av de 95 nye leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum». 

 

Salget har startet Nye leiligheter i Lørenskog

Skårerløkka boligprosjekt består av 95 nye leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum» – et område som er urbant og spennende, luftig, grønt og familievennlig.

Les mer om Skårerløkka