Velkommen til Strømmen

Strømmen er et sjarmerende og sentralt tettsted i Lillestrøm kommune. Her har du kort vei til fine grøntområder, kulturelle aktiviteter, togstasjon og et av Norges største kjøpesenter - Strømmen Storsenter.

Samtidig som flere boligutbyggere har valgt å satse på Strømmen ser vi at etterspørselen for å bo her stadig øker. Thon Eiendom har totalt solgt nærmere 400 leiligheter på Strømmen, og jobber nå med nye boligprosjekter i området. 

Strømmen er historisk sett kjent for både sagbruk og produksjon av jernbanevogner og ferdighus. Selv om området er i endringer og fornyes står tradisjonene fortsatt sterkt i fokus.

Å bo på Strømmen passer for folk i alle aldre. Her kan vi friste med blant annet nye lekeplasser, skøytebane, skaterampe, tennisanlegg, kulturhus, bibliotek, bingo, bowling og snart et nytt stort badeland.

For den turglade skal turveien langs Sagelva få et estetisk løft og egen utkikksplattform. Strømmen har aktiviteter for alle.

Kort vei til alt

Strømmen ligger i Skedsmo kommune som grenser til Lørenskog og ligger 18 km utenfor Oslo sentrum. Det er god tilgang til offentlig transport med buss eller tog. Kun 6 minutter med bil til Lillestrøm og 20 minutter til Oslo.

I tillegg byr Rælingåsen, Østmarka og Romeriksåsen på flotte turmuligheter kun en kort kjøretur unna Strømmen sentrum.

Et av Norges største kjøpesentre

Nye byggeprosjekter på Strømmen vil tilføre stedet flere nye møtesteder og kulturelle tilbud. Det sentrale torget vil bli en attraktiv møteplass, med et bredt utvalg av virksomheter, badeland og utemiljø med serveringssteder.

Sentralt på Strømmen ligger også et av Norges største kjøpesentre, Strømmen Storsenter, med over 200 butikker innen mote, sport, elektro, interiør og servering. Her finner du alt du trenger.

Beliggenhet

Fra boligprosjektet Strømmen Verksted er det få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon, kun 20 min med bil og 30 min med tog til Oslo sentrum, og 28 min med tog til Gardermoen. Strømmen Storsenter, som er Norges største kjøpesenter med over 200 butikker, ligger like ved siden av Strømmen Verksted. På Storsenteret finner du også kafeer, restauranter, treningsstudio og bowlingbane. Kulturhus, kino og Strømmen Stadion er også like i nærheten.

  • 0,8 km
  • 0,6 km
  • 0,8 km

Boligprosjektet er nå utsolgt Strømmen Verksted

Vi er stolte av å kunne meddele at salgstrinn 2 i boligprosjektet Strømmen Verksted nå er utsolgt!

Den store interessen for prosjektet bekrefter at Strømmen Verksted er et attraktivt sted å bo, med sin sentrale beliggenhet, moderne leiligheter og spennende omgivelser.

Les mer om Strømmen verksted

Ønsker du å vite mer?

Ta med hele familien på tur. Strømmen har flere fine turmuligheter hele året. Her ser du St. Hansfjellet i Bråteskogen.
1 / 3
På Strømmen finner du mange ulike spise- og kafétilbud.
2 / 3
Strømmen har et godt kollektivtilbud og det er kort vei til både buss og tog.
3 / 3