Bilde av utsiktspunktet St. Hanshaugen i Strømmen. Benk i grønne omgivelser med utsikt over Strømmen sentrum.
St. Hansfjellet i Bråteskogen har fin utsikt over Strømmen sentrum.

Strømmen – et godt sted å bo

Drømmer du om å bo i grønne omgivelser, men uten å gi helt slipp på storbylivets utvalg av butikker og spisesteder? Da er Strømmen destinasjonen for deg – kun 20 minutter fra Oslo.

strommen-3432-web.jpg

For Arild og Anne-Lise Amundsen ble det tydelig at Strømmen faktisk var drømmen. 

Les hvorfor de har kommet for å bli på Strømmen.

Enten du kjenner Strømmen godt fra før, eller er inne på tanken om å flytte dit, er Strømmen et sjarmerende og sentralt tettsted i Lillestrøm kommune, med kort vei til alt du trenger: kafeer, fine turmuligheter, aktivitetshus, Strømmen stadion og ikke minst Strømmen Storsenter som byr på 200 butikker og spisesteder.

Ting å gjøre

Strømmen er et trygt sted å bo, med nærhet til skog og mark. Vårt nye boligprosjekt, Strømmen Verksted, har kort avstand til barnehager, skoler og en lang rekke gode aktivitetstilbud. Nærområdet kan friste med bibliotek, bingo og bowling, og Norges nest største kjøpesenter, Strømmen Storsenter. Kulturhus, kino og Strømmen Stadion er også like i nærheten.

Skedsmo musikk- og kulturskole har et bredt utvalg av aktiviteter både for barn og voksne som interesserer seg for musikk, teater, visuell kunst og dans.

Vil du høre fuglekvitter og se endene bade i elva? Langs Sagelva går Sagstien som gir deg enkel tilgang til en flott 1,7 kilometers gåtur som også er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Strømmens beste beliggenhet

Geografisk ligger Strømmen mellom Lillestrøm og Lørenskog, med drøyt fem minutters biltur i begge retninger.

Fra vårt boligprosjekt Strømmen Verksted er det få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon. Det tar kun 20 min med bil og 30 min med tog til Oslo sentrum, og 28 min med tog til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Strømmen Verksted ligger meget sentralt i hyggelige omgivelser på Strømmen i Skedsmo kommune.
1 / 10
På fellesområdene er det en god blanding av lekeplasser, benker og grønne soner, som inviterer til samhold, lek og rekreasjon. Her er det et godt sted å bo for alle generasjoner.
2 / 10
Strømmen er et trygt sted å bo, og med nærhet til både skog og mark og byliv.
3 / 10
Der er både kulturtilbud og fritidsaktiviteter for folk i alle aldre.
4 / 10
Strømmen er et trygt sted å bo, og med nærhet til både skog og mark og byliv.
5 / 10
Ønsker du å starte dagen med en sykkeltur, er det fine gang- og sykkelstier langs den vakre Sagelva.
6 / 10
På Storsenteret finner du også kafeer, restauranter, treningsstudio og bowlingbane. Kulturhus, kino og Strømmen Stadion er også like i nærheten.
7 / 10
Strømmen Storsenter, som er Norges største kjøpesenter med over 200 butikker, ligger like ved Strømmen Verksted.
8 / 10
Med elva brusende i bakgrunnen byr Sagelva på et idyllisk turområde med historisk sus.
9 / 10
Boligprosjektet Strømmen Verksted ligger idyllisk til rett ved Sagelva, og i tillegg er det kort vei til både kollektivtransport, butikk- og serveringssteder.
10 / 10

Med historien i behold

Strømmen er historisk sett kjent for både sagbruk og produksjon av jernbanevogner og ferdighus, og tradisjonene står fortsatt sterkt i fokus.

Visste du at...

Strømmen Storsenter var den første kjøpesentersatsingen til Olav Thon, og Thon Eiendom investerer fremdeles mye i området.

Strømmen Verksted bygges på den gamle tomten til Strømmen Værksted, hvor blant annet de første t-banevognene til Sporveien ble produsert.

Aktivitetshuset Staals som en gang var en del av verdens første stålstøperi, er nå et 3 etasjes vintage treningssenter og en del av Strømmen Storsenter. Her tilbys blant annet gruppetimer, treningsapparater og bordtennis, i tillegg til uteaktiviteter, friluftsliv og sosiale aktiviteter. Senteret har også egen kaffebar og veteranbilutleie.

Et sted i vekst

Samtidig som flere boligutbyggere har valgt å satse på Strømmen ser vi at stadig flere velger å flytte hit. Thon Eiendom er en av utbyggerne i området og har totalt solgt nærmere 400 leiligheter her.

Strømmen Verksted vil også tilføre et betydelig antall varierte møtesteder med høy kvalitet. Det sentrale torget har potensiale til å bli selve møteplassen på Strømmen, med et rikt utvalg av utadrettet virksomhet, lett tilgang til planlagt badeland og øvrige tilbud, solrikt utemiljø med servering og et viktig kulturminne.

– Mange sier at Strømmen er drømmen, så det er ingen tvil om at dette er et godt sted å bo!

 

Boligprosjektet er nå utsolgt Strømmen Verksted

Vi er stolte av å kunne meddele at salgstrinn 2 i boligprosjektet Strømmen Verksted nå er utsolgt!

Den store interessen for prosjektet bekrefter at Strømmen Verksted er et attraktivt sted å bo, med sin sentrale beliggenhet, moderne leiligheter og spennende omgivelser.

Les mer om Strømmen verksted