Velkommen til Vestby

Flere og flere finner veien til Vestby, en kommune som ser lyst på fremtiden og som blomstrer i takt med befolkningen. Både kysten, kulturlandskapet og utemarksområdene i Vestby byr på flotte opplevelser.

Vestby kommune ligger i Follo sør i Akershus og består av Vestby sentrum, Son, Hvitsten, Garder og Hølen. Kommunen har nærmere 18 000 innbyggere og kommunens totale areal er på 133 km².

Et trygt miljø for en bra oppvekst med tilrettelagt barnehage- og skoletilbud er fokus i kommunen. 

Kommunen er i tillegg kjent for sine attraktive rekreasjons- og friluftsområder, og har en av Oslofjordens flotteste kystlinjer med flere badestrender og vakker natur.

Nærhet til kysten

Naturen er en viktig del av Vestby og et populært utfluktsmål, med sykkel- og turstier langs kysten eller skiløyper i marka.

Det er også godt tilrettelagt for kollektiv transport og nærhet til Oslo. Vestby togstasjon tar deg til Oslo sentrum på 34 minutter med Østfoldbanen.

Et trygt og godt sted

I Vestby finner du et variert tilbud butikker, restauranter, dyreklinikk, Yogastudio, treningssenter og kjøpesenteret "Vestby Storsenter".

Kommunen har fokus på det å tilby barn og unge et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud og gode oppvekstsvilkår. Blant annet med bilfri skolevei.

Salget har startet Nye leilighet i Vestby

I Vestby sentrum, like ved jernbanestasjonen, bygges nå leilighetskomplekset Wessel Park: Et boligprosjekt med over 100 selveierleiligheter. Her kommer det  alt fra arealeffektive 1- og 2-roms-leiligheter, til store flotte toppleiligheter med privat takterrasse.

Les mer om Wessel Park

Ønsker du å vite mer?

Naturen er en viktig del av Vestby. Her finner du flere flotte sykkel- og turstier.
1 / 5
Om vinteren byr Vestby på flotte skiløyper i marka.
2 / 5
Det er hyggelige spisesteder og kaffebarer med unik sjarm i sentrum.
3 / 5
Kysten og naturen er en viktig del av Vestby og spesielt populært er det med en båttur om sommeren.
4 / 5
Vestby tilbyr et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud for barn og unge.
5 / 5
Kontakt oss