Bilde fra en balkong i boligprosjektet Wessel Park. Leiligheter med balkong mot stille gate i sol.
Innflyttingen i byggetrinn S4 har startet. Så nå kan du flytte rett inn i en helt ny leilighet.

Bo rimelig med høy standard bare 23 minutter fra Oslo

Derfor er det en god idé å kjøpe leilighet i Wessel Park i Vestby: Togturen fra Oslo til Vestby vil ta bare 23 minutter når Follobanen gjenåpner. Du bor i en ny leilighet med høy standard, prisen er mye lavere enn i hovedstaden og du er omgitt av grønn natur og skjærgården like ved.

Aleksander Isaksen - Wessel Park - Thon Eiendom.jpg

Aleksander Isaksen, prosjektutvikler i Wessel Eiendom.

– Den nye Follobanen vil gjøre det mye mer attraktivt for folk i Oslo å flytte til Vestby. Når Follobanen gjenåpner vil reisetiden være kun 23 minutter. I tillegg vil det bli hyppigere tog-avganger, sier Aleksander Isaksen. Han er prosjektutvikler i Wessel Eiendom.

Rett ved togstasjonen

Bare ett minutts gange fra togstasjonen i Vestby ligger Wessel Park, et boligprosjekt med over 100 leiligheter i forskjellige størrelser. Leilighetene er nå innflyttingsklare.

­­– Salget har gått strålende. Jeg har selv kjøpt leilighet i Wessel Park, og mye tyder på at det er en veldig god investering. Boligprisene er betydelig lavere her enn i Oslo, og leilighetene er lyse og moderne med høy kvalitet hele veien – fra innredningen til den fine teglsteinsfasaden. Alle leilighetene har balkong eller takterrasse. Du bor midt i Vestby sentrum med en fin park utenfor, og jernbanen rett over gata, forteller Isaksen.

Nytt, levende sentrum

Den nye Follobanen har virkelig satt fart på utviklingen i Vestby. Den nye sentrumsplanen ble vedtatt i 2016, og Vestby er nå midt i en stor fornyelse. Opptil 6000 nye boenheter skal bygges og mye av det gamle blir revet for å skape et mer attraktivt sentrum. 

– Fram til nå har Vestby vært et litt anonymt stoppested mellom Ås og Son. Vi har en flott beliggenhet med vakre turområder og skjærgården bare ti minutter unna, men vi har ikke hatt noe levende sentrum. Fremtidens Vestby vil bli noe helt annet, sier Isaksen.

Wessel Park vil få sentral beliggenhet i området som skal bli nye Vestby sentrum, med kort vei til det meste.
1 / 11
Wessel Park utgjør en viktig del av sentrumsutviklingen, og vil bli et naturlig samlingspunkt i Vestby.
2 / 11
Wessel Park er ferdig bygget og klart for innflytting. Her vises bilde fra S4-401.
3 / 11
Her kan du nyte solen fra den står opp og frem til ca. kl. 13.30 på sommerstid.
4 / 11
Kjøkken og stue i leilighet på Wessel Park i Vestby
S4 - 401: Kjøkken fra Aubo med integrerte hvitevarer fra Electrolux.
5 / 11
Lekkert bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin
Lekkert bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin.
6 / 11
Romslig hovedsoverom på 15 m² med plass til garderobeskap.
7 / 11
Det er hyggelige spisesteder og kaffebarer med unik sjarm i sentrum.
8 / 11
Wessel Park tilbyr et sjarmerende utendørsområde med sosiale soner som er egnet for både unge og voksne.
9 / 11
10 / 11
Vinterbilde av fasaden av Wessel Park
Wessel Park utgjør en viktig del av sentrumsutviklingen, og vil bli et naturlig samlingspunkt i Vestby.
11 / 11

Butikker, kafeer og kulturhus

I tillegg til alle boligene, er det planlagt for flere tusen kvadratmeter næringslokaler, som skal fylles med et variert utvalg av restauranter, barer og nisjebutikker. Kommunen krever at flere leilighetsbygg i sentrum har en høy førsteetasje, tiltenkt næringsvirksomhet. Vestby sentrum får også et eget kulturkvartal, som blir en møteplass for alle og Vestbys nye storstue.

Jeg har selv kjøpt leilighet i Wessel Park, det er en veldig god investering. Leilighetene har topp kvalitet, og ligger i en grønn park rett ved togstasjonen. Aleksander Isaksen, prosjektutvikler i Wessel Eiendom

THON_Vestby_og_omegn_Wessel-Park.jpg

Et levende sentrum, skjærgårdsidyll, naturskjønne turområder og Oslo rett i nærheten.
– I Wessel Park har du kort vei til alt. 
 

Perfekt for barnefamilier

­– Vestby er et perfekt sted for barnefamilier som ønsker å bo utenfor hovedstaden. Vi har nye, moderne skoler og veldig god barnehagedekning. Her kan barna vokse opp i trygge, naturskjønne omgivelser. Og for unge mennesker som ønsker nærhet til Oslo, er det lettere å komme inn på boligmarkedet her, sier Aleksander Isaksen.

Han har selv vokst opp i Vestby og anbefaler det på det varmeste:

– Bare det å ha alle de flotte turområdene i nærheten, og ikke minst: At jeg kan nyte skjærgården i Son og Hvitsten om sommeren. Det er kort vei til alt i Vestby!

Et levende sentrum, skjærgårdsidyll, naturskjønne turområder og Oslo rett i nærheten. – I Wessel Park har du kort vei til alt.

 

Ønsker du å vite mer om Wessel Park? – Ta kontakt med meg.

Innflyttingsklare leiligheter i Vestby

I Vestby sentrum, like ved jernbanestasjonen, er Wessel Park klart til innflytting. Felles for alle leilighetene er at de har balkong eller terrasse, effektive planløsninger og høy kvalitet.

Vær rask – det er få leiligheter igjen

Ja, jeg ønsker mer informasjon om Wessel Park

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.