Oslo Frogner

Frogner er en attraktiv bydel på Oslos beste vestkant, med pen arkitektur, gourmetrestauranter og flere konsepter innenfor design- og interiør.

Bydelen Frogner er Oslos mest folkerike bydel. Det er et av de dyreste strøkene å bo i Oslo, og har kort avstand til sentrum, nærhet til parker og pen arkitektur. I dette området finnes mange design- og interiørkonsepter, og flere gourmetrestauranter og hyggelige utsalg av gourmetmat. Bydelen huser også Norges mest besøkte turistattraksjon Vigelandsparken.

Vi har forretningslokaler i blant annet Frognerveien og Bygdøy Allé.

Ønsker du lokaler på Frogner? 
Vi kan hjelpe deg å finne riktig lokale til ditt konsept.

Nærmiljøet

Frogner huser mange eksklusive butikker og restauranter. Norges mest besøkte turistattraksjon Vigelandsparken ligger like i nærheten, og det er gode kollektivforbindelser mellom sentrum og Frogner.

  • 33 min
  • 14 min.
  • 18 min.
  • 24 min.
  • 2 min.
  • 9 min.

Ønsker du å vite mer om våre lokaler på Frogner?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Ditt konsept:
Prisnivå på konseptet:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Handlegate Storgata i Oslo

Storgata er parallellgaten til Torggata, med konsepter som G-MAX, Eplehuset, Joe & the Juice og Standard. I tillegg finnes det flere klesbutikker, apotek, kaféer og restauranter. I Strøget som er passasjen mellom Torggata og Storgata, ligger populære utelivssteder som Mono og Angst.

Se området