Råholt AMFI Eidsvoll

AMFI Eidsvoll er et nytt og moderne senter sentralt plassert på Råholt. Senteret åpnet våren 2014, etter at det tidligere Råholtsenteret ble revet og AMFI Eidsvoll ble bygd.

Om senteret

Senteret ligger på Råholt i Eidsvoll kommune, et spennende område i vekst og med store planer for utbygging av både boliger, skoler og næring. Senteret eies av AmCo Eiendom AS. Besøk senterets egen nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Eidsvoll ligger meget synlig til på Råholt, som har det meste av den lokale trafikken. Det er omtrent 12 000 bilpasseringer pr. døgn. Senterets viktigste målgruppe er familier. Primærmarked: Råholt, Hurdal og resten av Eidsvoll kommune. Sekundærmarked: Ullensaker, Nannestad og noe i Nes/Nord-Odal.

Butikkmiks

Senteret har over 50 butikker og serveringssteder. Det er også et eget helsesenter med lege, tannlege, kiropraktor, fotterapeut og tanntekniker. Trento Eidsvoll er et fullsortiments treningssenter som tilbyr et bredt spekter av gruppetrening, individuelltrening og barnepass med mer.

Noen av de største butikkene:

Extra / Cubus / Lindex / Kid / Vitusapotek / ARK / Normal 

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

623 mill
Omsetning (2023)
1 468 481
Besøkende (2023)
49
Antall Leietakere
13 800m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Gratis parkeringsplasser 300
  • Rullestoler Ja
  • Kid Cars Ja

Nærmiljøet

AMFI Eidsvoll ligger i sentrum av Råholt i Eidsvoll kommune, med Råholt bad, Råholt ungdomsskole og kollektivtilbud ved Eidsvoll Verk like i nærheten.

  • 0,5 km
  • 0,9 km
  • 0,5 km
  • 14,4 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Noe å glede deg over - hver dag!