Illustrasjon av nye Triaden storsenter.

Nye Triaden: – Ideen er å redefinere konseptet kjøpesenter

Olav Thon Gruppen er i gang med et stort utbyggingsprosjekt på Lørenskog. En sentral del av denne utviklingen er utbyggingen av Triaden.

Vil du bo i Lørenskog?

Se alle fordelene med de splitter nye leilighetene som bygges i Skårerløkka PREMIUM.

Interiør_Skårerløkka_salgstrinn2_ByggB_Leilighet B.jpg

Levende byrom mellom kjøpesenteret og nytt boligprosjekt

Utbyggingen foregår ved Skårersletta beliggende mellom kjøpesenteret Triaden og boligprosjektet Skårerløkka. Den nye delen av kjøpesenteret sto ferdig høsten 2023, og boligprosjektet er under bygging nå.

– Vi bygger et levende byrom. Dette er et stort og ambisiøst byutviklingsprosjekt som vil gjøre at vi får et helt nytt bysentrum i Lørenskog, sier Christian Helling-Haugsnes som er utviklingssjef hos Thon Eiendom, og utdyper:

– Det som er spennende her er at vi får næringslokaler, et flott og nytt kjøpesenter, restaurantlokaler og nye leiligheter på samme sted. I tillegg er det bygget stor flerbrukshall, en park og flotte uteområder som binder de ulike elementene sammen.

Arkitekten bak prosjektet, Rakel Helling, forteller at ideen er å redefinere konseptet kjøpesenter.

– Triaden går fra å være en lukket boks til å få mer bykjernepreg med åpne fasader mot alle sider. Dette er viktig for å oppnå mer liv i gatebildet, sier hun.

Underholdning, matopplevelser og fritid

Triaden var i utgangspunktet et stort senter med ca. 75 butikker fordelt på tre plan. Dette er nå utvidet med ca. 12.500 kvadratmeter på siden som vender mot boligprosjektet Skårerløkka.

I tillegg er det bygget en idrettshall på størrelse med to håndballbaner, og det kommer et nytt underjordisk parkeringshus med en park oppå.

Fasadene ut mot parken har fått flere utadvendte restauranter, som blant annet SOT bar og Burger, Tandoori 9, Sabrura Sticks og Sushi og Baker Nordby. I tillegg har Liv og Røre etablert seg med underholdning for hele familien.

finn_din_neste_bolig_lorenskog_1920x1080_solvei.jpg

Jørgen Lund Solvei, senterleder på Triaden Storsenter.

Skaper «det tredje rom»

– Hovedmålet vårt er å skape det tredje rom for folk flest, sier Jørgen Lund Solvei som er senterdirektør på Triaden.

– Nummer en er hjemmet, nummer to er jobb. Vi ønsker å skape det tredje rommet hvor man sosialiserer. Her kan man enten være med familien og venner eller bare for å kose seg, sier han.

Det nye senteret sto ferdig høsten 2023, og rommer det mest man trenger i hverdagen:

  • Ca. 43.500 m² butikkareal
  • Ca. 5000 m² med spisesteder, restauranter og kaféer
  • Ca. 6000 m² med aktiviteter
  • Ca. 6000 m² med helse, kontor, offentlige tjenestetilbud

Vi gjør oppmerksom på at bildene kun er illustrasjoner. Ferdig resultat vil variere noe.

Skårerløkka PREMIUM: Nye leiligheter til salgs nå

PREMIUM-konseptet på Skårerløkka med mange unike fordeler har vært en suksess, og det er ikke mange leiligheter igjen i salgstrinn 2. Trinn 3, med innflytting i 2026, er også ute for salg nå.

Finn ditt nye drømmehjem

Ønsker du å vite mer om Triaden?