Jessheim Jessheim Storsenter

Med over 50 motebutikker er Jessheim Storsenter Øvre Romerikes største motehus midt i Jessheim by. Området er i stadig vekst, og har kommunehus, kulturhus, kino og tog- og busstasjon som nærmeste naboer.

Om senteret

Senteret ligger midt i Jessheim sentrum i Ullensaker kommune, 40 km nord for Oslo. Ullensaker er med 38 950  innbyggere landets hurtigst voksende kommune (tall per 2. kvartal 2019). Jessheim er regionssenter på Øvre Romerike og med sine 20 016 innbyggere en av de raskest voksende byene i Norge (tall per januar 2019).

Oslo Lufthavn (OSL) ligger kun 10 km nord-vest for Jessheim, og er en “motor” for området med hensyn til befolkningsvekst og næringsetablering. Besøk senterets nettside på jessheimstorsenter.no.

Marked/kundegrunnlag

Primærmarkedet Øvre Romerike består av de 6 kommunene; Ullensaker, Nes, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad og Eidsvoll, og har pr. september 2013 et samlet innbyggertall på 92 500.

Sekundærmarkedet består av kommunene på Nedre Romerike, samt deler av Glåmdalen, Hadeland, Toten og Sør-Hedmark (ca. 250 000 innbyggere).

Butikkmiks

Jessheim Storsenter har 151 butikker og spisesteder, hvor spesielt utvalget innen mote og sport er stort. Med beliggenhet midt i Jessheim by har senteret etablert mange ulike spisesteder. Flere av spisestedene har egen uteservering hvor man har mulighet til å hygge seg utover senterets ordinære åpningstider. Dette er noe som er med på å skape en levende by.

Noen av de største butikkene:

H&M / Anton Sport / Vinmonopolet / Egon / Lekia / Rema 1000 / Boots apotek / Clas Ohlson / XXL / Intersport / Power / Starbucks / Meny

Utbygging på senteret

Jessheim Storsenter ble styrket ytterligere i 2017 da det gjennomgikk utbygging på Skovly. Senteret har fått seks nye butikker. XXL og Power har fått nye lokaler på henholdsvis 4 000 og 2 500 kvadratmeter, i tillegg til at Intersport har utvidet til 2 000 kvadratmeter. Andre spennende konsepter som er kommet på senteret er Bakeriet Nærbakst, Normal og Norrøna.

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

2 207 mill
Omsetning (2023)
7 260 783
Besøkende (2023)
143
Antall Leietakere
44 072m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 1500
  • Gratis parkering 3 timer

Jessheim Storsenter har 2 timer gratis parkering inne i våre 3 parkeringshus i senterets åpningstider. Parkeringsplassene ute er ekspressparkering mot betaling.

Nærmiljøet

Jessheim Storsenter ligger rett ved stasjonen i Jessheim sentrum, med både tog- og bussforbindelse.

  • 0,2 km
  • 13,7 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Øvre Romerikes beste møteplass for handel og opplevelser