Sandnes Kvadrat

Kvadrat ligger i Sandnes og er et av de største kjøpesentrene i Norge målt både i omsetning og areal. 170 spennende butikker gjør Kvadrat til regionens førstevalg når utvalg er viktig. Senteret fremstår moderne og tidsriktig. Kvadrat har også et sterkt fokus på miljø og bærekraft.

Om senteret

Kvadrat ligger i Sandnes kommune, like ved E39, og i kort avstand fra både Stavanger og Sandnes. Senteret har meget god tilgjengelighet for tilreisende med bil. Det er også over 300 bussavganger hver dag til Kvadrat. Senteret eies av Storebrand Livsforsikring AS. Besøk senterets nettside på kvadrat.no.

Marked/kundegrunnlag

Kvadrat er Norges 7. største kjøpesenter og ubestridt markedsleder i regionen. Primærmarkedet er svært kjøpesterkt. Primærmarked: Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg og Jærkommuner.

Butikkmiks

Kvadrat sitt merkevareløfte er: "Du leter ikke. Du finner!"
Kjøpesenteret består av 162 butikker fordelt på ulike bransjer, hvorav klær/sko/mote er den største enkeltbransjen med rundt 60 butikker.

Noen av våre største merkevarer:

H&M / Clas Ohlson / G-Max / Coop Obs! / Vinmonopolet / McDonald’s / Bolia / Tell / Rusta / Helgø Meny / Joe & The Juice / Starbucks / Espresso House

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

2 627 mill
Omsetning (2023)
6 326 185
Besøkende (2023)
157
Antall Leietakere
35 610m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser, 2000 stk Gratis
  • Ladepunkter for el-bil 16 stk
  • Gavekortautomat 4 stk

Kvadrat tilbyr også gratis utlån av rullestoler og oppbevaringsbokser. På senteret finner du gratis trådløst nett i alle fellesareal, barnetraller, sykkelparkering, lekeområde både inne og ute, autorisert turistinformasjon, systue, renseri,
22 spisesteder og foodcourt. 

Nærmiljøet

Kvadrat ligger i Sandnes kommune, like ved E39, og i kort avstand fra både Stavanger og Sandnes.

  • 5,0 km
  • 5,2 km
  • 0,3 km
  • 10,7 km
  • 3,7 km
  • 4,9 km

Ønsker du å leie lokale?

Kvadrat skal være det mest inspirerende kjøpesenteret i Norge

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Flere kjøpesentre Lokaler på AMFI Vågen

AMFI Vågen ligger i sentrum av Sandnes, og er et kjøpesenter med mange kvaliteter. Deler av senteret ligger i et flott og vernet bygg fra 1839, som tidligere var Sandnes Uldvarefabrik. I dag er dette et multisenter med ca 60 leietakere, i tillegg til hotell, kino, treningssenter, nattklubb og Mathall.

Se mer informasjon om senteret