Rørvik Leia Senteret

Leia Senteret i Rørvik er den viktigste møteplassen for handlende i Vikna kommune i Trøndelag. Senteret står foran en omfattende utbygging, og vil føre til at regionen får et enda mer komplett og spennende butikktilbud.

Om senteret

Leia Senteret ligger like ved Rørvik havn, sentralt plassert i Rørvik sentrum. Det er planlagt omfattende utbygging av senteret og endring av profil fra Leia Senteret til AMFI Rørvik. I både areal og antall butikker vil senteret bli omtrent dobbelt så stort som det er i dag. Nyåpning av det som skal bli AMFI Rørvik er planlagt mot slutten av 2018. Besøk senterets nettside på leiasenteret.no.

Marked/kundegrunnlag

Handelsregionen Ytre Namdal består i hovedsak av kommunene Leka, Nærøy og Vikna, men også med et betydelig innslag fra Bindal kommune. Det bor til sammen omtrent 11 500 personer i regionen.

I følge SSBs (middels) fremskriving av folketallet til 2040, vil økningen i folketallet i Vikna kommune være på over 20 %. Også nabokommunen Nærøy vil ha en vekst i samme periode ut fra en middels beregning på over 12 %.

Omsetning

Senteret hadde i 2018 en omsetning på 184 millioner kroner, en nedgang på 2 prosent fra 2017. 

Butikkmiks

Senteret har butikker innenfor både klær, sko, mat & drikke, hjem/interiør, bygg og spesialbutikker. Det finnes 12 butikker på senteret, men det skal etter planen bli totalt 30 butikker etter utbygging.

Noen av våre største butikker:

Coop Mega / Vinmonopolet / Princess / Skoringen / Kitch'n

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

184 mill
Omsetning (2018)
600 000
Besøkende (2018)
13
Antall butikker
4 310m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Gratis parkeringsplasser 165
  • Stellerom Ja
  • Gratis nettilgang Leia Kafé

Det er planlagt bygging av parkeringskjeller, og der skal det bli plass til omtrent 65 parkeringsplasser. Med de parkeringsplassene som finnes ute i dag, blir det til sammen 165 parkeringsplasser når utbyggingen er ferdig.

Nærmiljøet

Leia Senteret ligger ved Rørvik havn, sentralt plassert i Rørvik sentrum. Rørvik er et trafikk-knutepunkt med daglig anløp av hurtigrute og flyforbindelse fire ganger pr. dag mellom Rørvik-Namsos-Trondheim. Det er daglig buss- og hurtigbåtforbindelse til nabokommunene og til Namsos.

  • 3 min
  • 1 time 24 min

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Leiasenteret er den viktigste møteplassen for handlende i Vikna kommune