Rørvik Leiasenteret

Leiasenteret bygges ut med flere butikker, spisesteder og 30 nye boliger. Senteret er åpent under byggeperioden og vil skifte navn til AMFI Rørvik under nyåpningen våren 2020.

Om senteret

Leiasenteret i Rørvik er den viktigste møteplassen for handlende i Vikna kommune i Trøndelag. 

Utbygging av senteret

Utbyggingen av AMFI Rørvik styrker Leiasenteret og danner et naturlig endepunkt i Kjøpmannsgata med torg og gågate. Det skapes lune plasser i nedre del av sentrum, med uteservering og åpne butikker mot gata. Arkitekturen på bygningen gjenspeiler omgivelsene. Utbyggingen av senteret vil gi et levende sentrum og bli den nye porten til Rørvik. 

Thon Eiendom bygger for fremtiden og ønsker å satse på Rørvik. Utbyggingen vil føre til flere arbeidsplasser og at flere besøker sentrum for handel og opplevelser. Besøk senterets nettside på leiasenteret.no.

Marked/kundegrunnlag

Handelsregionen Ytre Namdal består i hovedsak av kommunene Leka, Nærøy og Vikna, men også med et betydelig innslag fra Bindal kommune. Det bor til sammen omtrent 11 500 personer i regionen. I følge SSBs (middels) fremskriving av folketallet til 2040, vil økningen i folketallet i Vikna kommune være på over 20 %. Også nabokommunen Nærøy vil ha en vekst i samme periode ut fra en middels beregning på over 12 %.

Omsetning

Senteret hadde i 2019 en omsetning på 179 millioner kroner, en nedgang på 2,9 prosent fra 2018. 

Butikkmiks

Senteret har butikker innenfor både klær, sko, mat & drikke, hjem/interiør, bygg og spesialbutikker. Det finnes 12 butikker på senteret, men det skal etter planen bli totalt 30 butikker etter utbygging.

Noen av våre største butikker:

Coop Mega / Vinmonopolet / Princess / Skoringen / Kitch'n

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

Alle illustrasjonsbilder på web og i prospekt: AMB arkitekter

179 mill
Omsetning (2019)
600 000
Besøkende (2019)
13
Antall butikker
4 310m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Gratis parkeringsplasser 165
  • Stellerom Ja
  • Gratis nettilgang Leia Kafé

Det er planlagt bygging av parkeringskjeller, og der skal det bli plass til omtrent 65 parkeringsplasser. Med de parkeringsplassene som finnes ute i dag, blir det til sammen 165 parkeringsplasser når utbyggingen er ferdig.

Nærmiljøet

Leiasenteret ligger ved Rørvik havn, sentralt plassert i Rørvik sentrum. Rørvik er et trafikk-knutepunkt med daglig anløp av hurtigrute og flyforbindelse fire ganger pr. dag mellom Rørvik-Namsos-Trondheim. Det er daglig buss- og hurtigbåtforbindelse til nabokommunene og til Namsos.

  • 3 min.
  • 1 time 25 min.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

– Vi bygger for fremtiden og vi er glad for at det satses på Rørvik. Eiendomssjef Eva Johansen