Sandvika Sandvika Storsenter

Sandvika Storsenter like utenfor Oslo er Norges største kjøpesenter målt i omsetning. Senteret har 189 butikker og spisesteder, med spesielt god dybde innenfor bransjene mote, sport, elektronikk, hus og hjem, barn og helse/velvære.

Om senteret

Sandvika Storsenter ligger i Sandvika i Bærum, og er et regionssenter for befolkningen i kommunene vest for Oslo. Senteret er strategisk plassert i et trafikknutepunkt, og har i overkant av 7 millioner besøkende årlig. I 2018 ble deler av senteret pusset opp i tillegg til at senteret fikk hentepunkt for henting og også sending av pakker. Besøk senterets nettside på sandvikastorsenter.no.

Marked/kundegrunnlag

Senterets primærmarked er Asker, Bærum og Oslo Vest (Vestre Aker, Ullern og Frogner) med tilsammen 360 000 innbyggere. Senterets sekundærmarked er resten av Oslo (529 000 innbyggere) og Buskerud (195 000 innbyggere).

Omsetning

Sandvika Storsenter hadde i 2020 en omsetning på 3,3 milliarder kroner, en økning på 1,4% fra 2019.

Butikkmiks

Sandvika Storsenter har en god, bred butikkmiks både av kjedebutikker og nisjebutikker med mange kjente merkevarer. Senteret har 200 butikker, spisesteder og helserelaterte tjenester. 

Det arbeides med å stadig utvikle senteret med nye butikkonsepter/merkevarer som ikke finnes på sentrene lokalt eller i regionene rundt Asker og Bærum. Spesielt viktig er det å fornye senteret med konsepter fra utlandet som ikke er representert i landet for øvrig.

Noen av de største butikkene:

Meny / SATS / Zara / Eplehuset / Jernia / G-Sport / Anton Sport / Norli / Apotek1 / H&M / Clas Ohlson / XXL / Elkjøp / Cubus / Bolia

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

3 305 mill
Omsetning (2020)
6 569 149
Besøkende (2020)
187
Antall butikker
57 787m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 2 400
  • Gratis parkering 3 timer
  • Personal Shopper Ja
  • Gratis wifi Ja
  • Hentepunkt Ja

Sandvika Storsenter tilbyr også kundeservice med utlån av rullestoler og MartCart, og leie av Kid Cars. På senteret finnes også minishoppere, oppbevaringsbokser og ladestasjoner til telefon/lesebrett. DittGavekort kjøpes hos kundeservice. 

Kunder kan velge Kundeservice Sandvika Storsenter som utleveringssted for å både hente og sende pakker. Ved hentepunktet er det også prøverom. 

Nærmiljøet

Sandvika Storsenter ligger sentralt i Sandvika i Bærum kommune, lett tilgjengelig fra E18, E16, tog- og busstasjon.

  • 0,5 km
  • 0,7 km

Ønsker du å leie lokale?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Sandvika Storsenter skal være førstevalget for kunder og leietakere.

Flere kjøpesentre Lokaler på Ski Storsenter

Ski Storsenter er et familiesenter sentralt i Ski sentrum nær togstasjonen. Senteret har 143 butikker og spisesteder bestående av kjedebutikker og nisjebutikker med god dybde innen ulike bransjer. 

Se mer informasjon om senteret