Ski Ski Storsenter

Ski Storsenter har 143 butikker og serveringssteder innenfor et bredt spekter av bransjer; fra det eksklusive til det rimelige. Senteret er Norges 10. største kjøpesenter, målt i omsetning. Det er tildelt en rekke priser opp gjennom årene, blant annet Årets kjøpesenter og Årets miljøsenter.

Om senteret

Ski Storsenter ligger i Ski kommune i Akershus. Senteret ligger sentralt i Ski sentrum, tett på offentlig kommunikasjon. I tilknytning til kjøpesenteret ligger også hotell, kino og bibliotek. Senteret er med dette en del av et stort opplevelsessenter for hele området. Besøk senterets nettside på skistorsenter.no.

Marked/kundegrunnlag

Storkunden bor i Ski og kjører gjennomsnittlig 13,5 minutter for å komme til Ski Storsenter. Primærmarkedet består av Ski, Ås og Oppegård.
Sekundærmarkedet er Vestby, Ytre Enebakk, Frogn, Nesodden, Indre Østfold, Oslo syd med hovedfokus på Nordstrand.

Omsetning

Ski Storsenter er Norges 10. største kjøpesenter (målt i omsetning). Omsetningen i 2018 var på 2 milliarder kroner, en oppgang på 2,2 prosent fra 2017.

Butikkmiks

Ski Storsenter er et familiesenter, og har en butikkmiks som favner alle grupper mennesker. Det er 143 butikker og spisesteder bestående av kjedebutikker og nisjebutikker med god dybde innen ulike bransjer.

Noen av våre største butikker:

H&M / Meny / Lefdal / Cubus / Bolia / ginatricot / KappAhl / Clas Ohlson / Lindex / G-Max 

2 080 mill
Omsetning (2018)
4 656 859
Besøkende (2018)
141
Antall butikker
44 853m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 1600
  • Gratis parkering 3 timer
  • Personal Shopper 1
  • Gavekortautomat 3
  • MartCart og rullestol
  • KidKars

 

Rett Hjem Vareservice (budbilservice som bringer varene hjem for NOK 50) - gratis for kundeklubbmedlemmer. Hjemlevering gjelder innen en radius av 3 mil fra Ski Storsenter. Samarbeidspartner Road Runners vil komme hjem til kunden med varene samme dag.

Nærmiljøet

Ski Storsenter ligger rett ved bussterminalen og togstasjonen i Ski sentrum.

  • 3 min
  • 4 min

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Vår visjon er å bli oppfattet som det mest veldrevne, moderne, profesjonelle og kundevennlige kjøpesenteret i Norge, både internt av våre leietagere og eksternt av kunder og organisasjoner.