Bo i en av Tromsøs mest spennende og voksende bydeler

Setter du pris på byens pulserende liv, men foretrekker å bo i rolige omgivelser med luftige og grønne uteområder? Da er Saras Hage som skapt for deg. Leilighetene er innflyttingsklare, og dette er en unik mulighet til å skape drømmehjemmet i en av byens mest voksende bydeler – Nordbyen.

Visste du at...

Stedet hvor Saras Hage ligger har på folkemunne gått under navnet “Saraholla”. Det antas at navnet skriver seg fra en kvinne, Sara, som bodde i et hus rett bak Storgata 140, i bakken opp mot St. Hanshaugen.

Et pulserende nabolag i vekst

Som en forlengelse av det eksisterende Tromsø sentrum er Nordbyen på vei til å bli en attraktiv del av byen med tilgang til alt. De som velger Nordbyen som sitt hjemsted får nyte en unik beliggenhet i en by som er i en spennende utvikling, omringet av kanskje verdens vakreste natur. Nordbyen skal bli mye mer enn det er i dag. Bydelen skal få flere attraksjoner, møteplasser, næringslokaler og boligprosjekter.

Kombinasjonen mellom et urbant byliv og naturen rundt er unik for Tromsø og Nordbyen. Her har du altså det pulserende bylivet og den nordnorske naturen i en uslåelig kombinasjon rett utenfor døren. Uansett årstid vil Nordbyen oppleves som en levende bydel.

Saras Hage_Utendørs_5.jpg

Leiligheter som passer for alle

Den unike beliggenheten til Saras Hage gjør leilighetene perfekt for alle. Både familier, eldre, enslige og unge vil trives her. Den korte veien til barneskole og barnehage gjør det enkelt og trygt for småbarnsfamilier. Saras Hage kan i tillegg by på et stort og trygt parkområde rett utenfor døren. Det er også kort gangavstand til alle Tromsøs shopping og kulturtilbud, og du kan sykle til Universitetet eller Fjellheisen på 20 minutter. Det er heller ikke lang vei til både ski- og turløyper, så her ligger alt til rette enten du foretrekker det urbane eller det naturlige landskapet.

Saras Hage 201_Kjøkken_2.jpg

Saras Hage består av en variasjon mellom mindre og større leiligheter fordelt på en hjørnegård og rekkehus. Alt fra 1- til 4-roms leiligheter, til flotte familieleiligheter over to plan. Leilighetene i rekkehuset ligger ut mot Elvegata og består av 12 leiligheter, seks over to plan og seks mindre på ett plan. Hjørnegården vender ut mot Elvegata og Storgata. Hjørnegården har 14 leiligheter samt et næringslokale i første etasje mot Storgata. Alle leilighetene har privat sportsbod i kjeller og alle vil ha tilgang til en felles takterrasse. Det er også mulighet for å kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegget.

Les også: Ramsøskar Interiørarkitekter forteller hvordan de har tenkt når de har jobbet med utformingen av boligprosjektet Saras Hage i Tromsø.

Saras Hage 201_Bad_1.jpg

Flytt rett inn og skap ditt drømmehjem

Nordbyen er perfekt for deg som allerede bor i Tromsø og på jakt etter noe nytt, eller for deg som vurderer å flytte til den vakre byen. Flere av leilighetene er allerede solgt, men vi har fortsatt ledig leiligheter som er klare for innflytting. Dette er en gyllen mulighet til å skape sitt drømmehjem i en splitter ny leilighet der alt er nytt og av høyeste kvalitet.