Bildet viser et dronebilde tatt av boligprosjektet Saras Hage og Solseilet i Tromsø. Man ser vakre Tromsø i bakgrunnen med bebyggelse, fjell, vann og blå himmel med strålende sol.

Bo i en av Tromsøs mest spennende og voksende bydeler

Setter du pris på byens pulserende liv, men foretrekker å bo i rolige omgivelser med luftige og grønne uteområder? Da er Nordbyen, en av byens mest voksende bydeler, noe for deg.

Visste du at...

Stedet hvor Saras Hage ligger har på folkemunne gått under navnet “Saraholla”. Det antas at navnet skriver seg fra en kvinne, Sara, som bodde i et hus rett bak Storgata 140, i bakken opp mot St. Hanshaugen.

Et pulserende nabolag i vekst

Som en forlengelse av det eksisterende Tromsø sentrum er Nordbyen på vei til å bli en attraktiv del av byen med tilgang til alt. De som velger Nordbyen som sitt hjemsted får nyte en unik beliggenhet i en by som er i en spennende utvikling, omringet av kanskje verdens vakreste natur. Nordbyen skal bli mye mer enn det er i dag. Bydelen skal få flere attraksjoner, møteplasser, næringslokaler og boligprosjekter.

Kombinasjonen mellom et urbant byliv og naturen rundt er unik for Tromsø og Nordbyen. Her har du altså det pulserende bylivet og den nordnorske naturen i en uslåelig kombinasjon rett utenfor døren. Uansett årstid vil Nordbyen oppleves som en levende bydel.

Saras Hage_Utendørs_5.jpg

Leiligheter som passer for alle

Den unike beliggenheten til Saras Hage gjør leilighetene perfekt for alle. Både familier, eldre, enslige og unge vil trives her. Den korte veien til barneskole og barnehage gjør det enkelt og trygt for småbarnsfamilier. Saras Hage kan i tillegg by på et stort og trygt parkområde rett utenfor døren.

Det er også kort gangavstand til alle Tromsøs shopping- og kulturtilbud, og du kan sykle til Universitetet eller Fjellheisen på 20 minutter. Det er heller ikke lang vei til både ski- og turløyper, så her ligger alt til rette enten du foretrekker det urbane eller det naturlige landskapet.

Saras Hage 201_Kjøkken_2.jpg

Les også: Monn Interior Architects forteller hvordan de har tenkt når de har jobbet med utformingen av boligprosjektet Saras Hage i Tromsø.

Saras Hage 201_Bad_1.jpg

Boligprosjektet Saras Hage er nå utsolgt, men ta gjerne en titt på våre andre boligprosjekter.