Drømmen om treningsrom hjemme er mer aktuell nå enn noen gang.

Drømmer du om treningsrom hjemme?

Har du eller drømmer du om et ekstra rom tilgjengelig i leiligheten din? Her får du inspirasjon til å lage ditt eget treningsrom. En tanke som for mange var helt uaktuelt for litt over et år siden er nå blitt på like linje med det å ha et ekstra soverom eller gjesterom.

5 TIPS TIL HJEMMETRENINGEN

  • Planlegg hvilken trening du vil gjøre
  • Utnytt hver kvadratmeter i rommet
  • Bruk treningsmatte og innesko
  • Innred med farger og store speil for økt motivasjon
  • Lag en treningsdagbok - og inviter gjerne en venn!

Slik planlegger du treningsrommet

Som med alle prosjekter er det viktig med god planlegging. Ta utgangspunkt i hvilken type trening du ønsker at rommet skal brukes til, arealet du har til disposisjon og selvfølgelig om du har satt deg et budsjett for utstyret du trenger. Husk at mye trening kan gjøres uten store treningsapparater. Legg også gjerne treningsgulv over det nåværende gulvet. Da skåner du gulvet for slitasje samtidig som det gir økt lyddemping.

GettyImages-1279640681 (1).jpg

Treningsmatten er et must på treningsrommet.

Utnytt hver kvadratmeter

Mange tenker kanskje at de ikke har god nok plass til et eget treningsrom hjemme i sin egen leilighet. Husk at du trenger ikke all verdens utstyr for å kunne gjøre effektiv trening, her gjelder det bare å utnytte hver eneste kvadratmeter i leiligheten. Har du ikke plass til tredemølle eller sykkel, husk at løpingen kan gjøres ute, hele året, og du kan ha fokus på styrkeøvelser og enkle styrkeaparater inne.

GettyImages-1216252206 (1).jpg

Farger, vinduer og store speil er stikkord for å skape et godt treningsmiljø inne. 

Bruk farger og store speil

Skap et rom du har lyst til å være i. Farger bidrar til nettopp dette. Formålet med et treningsrom hjemme er å senke terskelen for å trene litt oftere. Lyse farger, godt med lys og store speil er alle faktorer som er med på å gjøre rommet større, gi mer energi og bidra til høyere produktivitet.

Har du fått med deg siste trender innen farger og materialbruk? Les mer boligtrender i 2021 her.

GettyImages-1199079023 (1).jpg

Trening gir økt energi og glede. Treningrom hjemme gjør det enda enklere å komme seg over dørstokkmila. 

Leilighet med et ekstra rom

Thon Eiendom har flere store 3- og 4-roms leiligheter til salgs i Vestby, Lørenskog, Strømmen og i Tromsø. Med fokus på effektiv arealutnyttelse og gode planløsninger gir våre 3 og 4-roms leiligheter den ekstra plassen som skal til for å oppnå drømmen om et eget treningsrom hjemme.

Behov for større plass?

Utforsk våre boligprosjekter på Strømmen, Lørenskog, Vestby og Tromsø i jakten på din drømmebolig.

Finn din drømmebolig her

Vil du vite mer om våre boligprosjekter?

Jeg er interessert i å bli kontaktet for å få mer informasjon om et boligprosjekt. Felter merket * må fylles ut.

Jeg ønsker å bli kontaktet for:
Velg boligprosjekt
Jeg ønsker nyhetsbrev fra Thon Eiendom:
Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde


Ved å huke av for "ja" til at du ønsker nyhetsbrev samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å holde deg oppdatert om fremdriften i prosjektet og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.