Luftfoto av Vestby sentrum i solnedgang, med byggingen av boligprosjekt i midten. Foto til artikkel om økt boligsalg hos Thon Eiendom under koronakrisen.
Bygging av nye leiligheter i Wessel Park i Vestby er godt i gang.

Digitalt løft og økt boligsalg under koronakrisen

Da pandemien snudde samfunnet på hodet så flere seg nødt til å gjøre ting annerledes, eiendomsbransjen inkludert. Som et resultat har flere nye digitale løsninger dukket opp – til glede for boligkjøpere.

Estate nyheter har tatt pulsen på boligmarkedet, og snakket med de største boligutviklerne i Norge.

Les intervjuet her.

Hos Thon Eiendom har de digitale løsningene nå blitt enda bedre, og hele kjøpsprosessen kan tilbys digitalt. Det betyr at du kan gå på visninger, lese deg gjennom prospektet og signere både kjøpetilbud og kjøpekontrakt hjemmefra ved hjelp av nye digitale løsninger.

Booking av privatvisning

I juni lanserte vi en online visningskalender som raskt har fått god respons fra våre boligkjøpere. Denne måten å avtale visning på gir boligkjøpere større grad av fleksibilitet, samt god oversikt til vårt salgsteam – som får bookingen direkte i sin kalender.

Det er enkelt å booke visning på ønsket tidspunkt – og vi har hittil opplevd meget god interesse for privatvisninger via vår nye visningskalender.

iphone-microsoft-booking-thon-eiendom-1920x1080-1.jpgFinn ledig tidbook ønsket tidspunkt online og møt opp på vårt visningssenter.

Nye muligheter med video

Video har vist seg å bli det aller viktigste verktøyet i jobben med å kunne tilby fullverdig visning av boligprosjektene. Digital visning fra visningssenteret, FAQ med salgssjef og 360-visning fra leilighetene gjør det mulig for boligkjøpere å få et virkelig inntrykk av leiligheten man er interessert i – før den er ferdig bygget. Ikke minst gir det også muligheten til å kunne se og oppleve leilighetene på en ny måte.

For boligkjøpere som ønsker hele prosessen digitalt tilbyr vi video med guidet tur på visningssenteret og 360-visning på utvalgte leiligheter. Dette gjør at boligkjøperen kan bli med inn i leiligheten direkte hjemmefra, noe som gir en god opplevelse av planløsning, beliggenhet og solforhold.

Beveg deg fra rom til rom i leilighet – og se solforhold fra balkongen:

Digital kjøpsprosess

Fra første møte med våre nettsider til en eventuell avgjørelse om boligkjøp har kjøpere nå mulighetene til å gjennomføre alt digitalt. Det inkluderer signering av både kjøpetilbud og kjøpekontrakt.

Vi har også en boligvelger med oversikt over ledige leiligheter i våre boligprosjekter Skårerløkka, Wessel Park og Strømmen Verksted. Her kan man klikke seg inn på hver enkelt leilighet for å se planløsning, areal, pris og beliggenhet i bygget. 

Økt boligsalg

Til tross for en krevende tid under koronakrisen opplever vi god interesse for våre boligprosjekter i Lørenskog, Strømmen og Vestby.

Vi har hittil i år solgt flere boliger enn vi gjorde i tilsvarende periode i fjor. Dette må vi si oss meget fornøyd med i en ellers krevende tid.

Fra Venstre: Wessel Park, Strømmen Verksted og Skårerløkka.

Finn din drømmebolig

Thon Eiendom har lang erfaring som eiendomsutvikler og tilbyr flere spennende boligprosjekter. Sjekk ut prosjektene som er i salg. Kanskje du finner din neste drømmebolig?

Se boliger til salgs