Vestby Wessel Park

Bo midt i Vestby sentrum

Like ved togstasjonen, midt i Vestby sentrum ligger Wessel Park. Prosjektet utgjør en viktig del av sentrumsutviklingen i Vestby, og vil bli et naturlig samlingspunkt i Vestby. Alle leilighetene i Wessel Park holder høy standard og beboerne vil få privat balkong eller terrasse.

Wessel Park vil også få attraktive næringslokaler, grønne fellesområder og en hyggelig felles park til glede for beboerne i Wessel Park. I landlige og naturskjønne omgivelser finner du alt du kan ønske deg; flotte tur- og rekreasjonsområder, et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud og gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Kun en halvtimes togtur unna ligger Oslo sentrum.

PRIVATVISNING

Velkommen til vårt visningssenter.

Rådhusgata, 1540 Vestby

Book privatvisning

Pris
Fra 4 300 000,-
Areal
68 m² til 119 m²
Innflytting
2. & 3. kvartal 2022

Praktisk informasjon

Kommune
Vestby
Eierform
Selveier
Antall rom
3-4
Heis
Ja
Beliggenhet
Les om nærområdet

Lurer du på noe om Wessel Park?

Se våre svar på de mest stilte spørsmålene.

Ønsker du å vite mer om Wessel Park?

Trenger du boliglån? Søk finansiering hos

Velg din bolig Leiligheter med god kvalitet

Valgmulighetene er mange når du skal velge leilighet i Wessel Park. Men felles for alle er effektive planløsninger, gode lysforhold og balkong eller terrasse. Velger du Wessel Park, velger du en bolig du vil trives i.

I vår boligvelger kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning.

  

Kun 5% i forskudd

Kjøper du leilighet i Wessel Park må du kun betale 5% av kjøpesummen i forskudd. Det vil si at maks 250 000,- betales ved kontraktsinngåelse. Resterende kjøpesum + omkostninger innbetales først ved overtakelse.

PRIVATVISNING Online visningskalender

Å gå på visning er den beste måten å bli kjent med prosjektet og leilighetene på. Her kan du enkelt booke tid til privatvisning online. Finn ledig tidspunkt i vår visningskalender og book tiden som passer deg best.

– Velkommen til trygg privatvisning.

Flyttet fra hus til leilighet i Vestby – Vi har aldri angret et sekund

Da Brita og Morten tok steget og flyttet fra hus til leilighet, viste det seg at de fikk mer fritid på kjøpet. – Nå bruker vi den tiden vi tidligere brukte på vedlikehold av hus og hage til ting vi liker mye bedre, forteller paret.

 

Følg utviklingen på byggeplassen:

Byggekamera

Om leilighetene God bokvalitet

Det er viktig for oss å lage boliger man vil trives i. Et godt samarbeid mellom interiørarkitektene og bygningsarkitektene sikrer gjennomtenkte og fleksible løsninger som gjør at du blir fornøyd både nå og i fremtiden.

En av fordelene ved å kjøpe nytt er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er også muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.

1 / 9
Leilighetene i Wessel Park holder en høy standard og leveres med privat balkong eller terrasse.
2 / 9
3 / 9
Effektive planløsninger, gode lysforhold. Velger du Wessel Park, velger du en bolig du vil trives i.
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

Nærområdet Det gode liv i Vestby

I Wessel Park bor du sentralt, moderne, lyst og solrikt – med nærhet til naturen og flotte friluftsområder.

Vestby kommune består av stedene Vestby sentrum, Son, Hvitsten, Garder og Hølen. I landlige og naturskjønne omgivelser finner du alt du kan ønske deg; flotte tur- og rekreasjonsområder, et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud og gode oppvekstvilkår for barn og unge.

BELIGGENHET Alt i nærheten

Wessel Park vil få sentral beliggenhet i det lille området som utgjør Vestby sentrum, rett ved kommunens rådhus og administrasjonssenter.

Like over veien for Wessel Park ligger Vestby stasjon, og i umiddelbar nærhet er det også matbutikk samt et variert utvalg av andre butikker og serviceinstitusjoner, blant annet treningssenter, bibliotek, legekontor og tannlege.

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Wessel Park

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.