Vestby Wessel Park

Nye leiligheter i sentrum av Vestby

Like ved togstasjonen, midt i Vestby sentrum, bygger vi 106 nye og moderne leiligheter. Leilighetene er fordelt på to bygg (S3 og S4), som til sammen utgjør Wessel Park.

Alle leilighetene holder en høy standard og leveres med privat balkong eller terrasse. For å se ledige leiligheter og finne din drømmebolig, klikk inn på vår boligvelger. 

Som en viktig del av sentrumsutviklingen i Vestby, ønsker vi også å skape gode, trygge og grønne bilfrie fellesrom. Dette gjør vi ved å bygge næringsarealer som gir sosiale møtesteder for både beboere og innbyggere, og mellom byggene opparbeider vi en hyggelig park med sittebenker, lekestativ og grønne planter.

Entreprenør for prosjektet er J.I. Bygg.

Det er kun 5% i forskudd ved kjøp av leilighet – maks 250 000,- som betales ved kontraktsinngåelse.

PRIVATVISNING

Vi ønsker deg velkommen til privatvisning på vårt visningssenter i Rådhusgata, 1540 Vestby.

Finn ledig tid, og book privatvisning enkelt i vår online visningskalender her.

Vi tilrettelegger slik at visningen blir en trygg og god opplevelse. Mer informasjon om korona-håndtering for våre boligprosjekter.

  • Kommune Vestby
  • Pris Fra 2 750 000,-
  • Areal 40 m² til 149 m²
  • Antall rom 1-4
  • Eierform Selveier
  • Heis Ja
  • Estimert overtagelse S4 2. kvartal 2022
  • Estimert overtakelse S3 3. kvartal 2022

Ønsker du å vite mer om Wessel Park?

Trenger du boliglån? Søk finansiering hos

NYHET Bolighjelp online

Visste du at vi kan hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen digitalt?

Vi tilbyr online videosamtale, tilsendt digitalt prospekt og salgsmateriell på e-post, samt digital signering av kjøpetilbud og kjøpekontrakt.

Kontakt oss - så hjelper vi deg med å finne din drømmebolig.

Digital visning i Wessel Park

Det er en stor beslutning å kjøpe ny bolig, og spesielt uten å ha sett leiligheten på forhånd. Derfor gir vi deg her en guidet tur på visningssenteret.

Se video fra visningssenteret her

Velg din bolig Leiligheter med god kvalitet

Valgmulighetene er mange når du skal velge leilighet i Wessel Park. Men felles for alle er effektive planløsninger, gode lysforhold og balkong eller terrasse. Velger du Wessel Park, velger du en bolig du vil trives i.

I vår boligvelger kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning.

Flyttet fra hus til leilighet i Vestby – Vi har aldri angret et sekund

Da Brita og Morten tok steget og flyttet fra hus til leilighet, viste det seg at de fikk mer fritid på kjøpet. – Nå bruker vi den tiden vi tidligere brukte på vedlikehold av hus og hage til ting vi liker mye bedre, forteller paret.

 

Følg utviklingen på byggeplassen:

Byggekamera

Om leilighetene God bokvalitet

Det er viktig for oss å lage boliger man vil trives i. Et godt samarbeid mellom interiørarkitektene og bygningsarkitektene sikrer gjennomtenkte og fleksible løsninger som gjør at du blir fornøyd både nå og i fremtiden.

En av fordelene ved å kjøpe nytt er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er også muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.

1 / 9
Leilighetene i Wessel Park holder en høy standard og leveres med privat balkong eller terrasse.
2 / 9
3 / 9
Effektive planløsninger, gode lysforhold. Velger du Wessel Park, velger du en bolig du vil trives i.
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

Nærområdet Det gode liv i Vestby

I Wessel Park bor du sentralt, moderne, lyst og solrikt – med nærhet til naturen og flotte friluftsområder.

Vestby kommune består av stedene Vestby sentrum, Son, Hvitsten, Garder og Hølen. I landlige og naturskjønne omgivelser finner du alt du kan ønske deg; flotte tur- og rekreasjonsområder, et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud og gode oppvekstvilkår for barn og unge.

Beliggenhet

Alt i nærheten

Wessel Park vil få sentral beliggenhet i det lille området som utgjør Vestby sentrum, rett ved kommunens rådhus og administrasjonssenter.

Like over veien for Wessel Park ligger Vestby stasjon, og i umiddelbar nærhet er det også matbutikk samt et variert utvalg av andre butikker og serviceinstitusjoner, blant annet treningssenter, bibliotek, legekontor og tannlege.

Ja, jeg ønsker mer informasjon om Wessel Park

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.