Fordeler ved å kjøpe bolig i nybygg

Tenk deg å flytte inn i en helt ny bolig, der du selv har vært med på å velge hvordan du vil ha det hjemme? Du er den første som bor der, og får blant annet glede av det aller nyeste innen byggestandard og tekniske krav.

Boligkjøpet er blant de viktigste investeringene du gjør i livet ditt – og da er det lurt å tenke langsiktig. Du trenger ikke å begi deg ut på et ressurskrevende oppussingsprosjekt, men start livet i et helt nytt hjem med blanke ark. 

Vi kan også nevne at du sparer noen kroner ved å betale dokumentavgift på tomteverdien i stedet for på hele kjøpesummen, som første beboer. Du har reklamasjonsrett på 5 år og du er med på hele prosessen der man har valg mellom overflatemateriell og tilvalg av ekstra tilbehør på for eksempel kjøkkenet, dersom du kjøper tidlig i prosessen.

8 GODE GRUNNER TIL Å KJØPE BOLIG I NYBYGG

  1. Mulighet til å tilpasse boligen, slik du ønsker det
  2. Lavt innskudd ved signering av kontrakt
  3. Moderne løsninger og høy standard
  4. Lave strømutgifter
  5. Lave utgifter til oppussing, vedlikehold og reparasjoner
  6. Lovfestet garanti på fem år sikrer utbedring av eventuelle feil og mangler
  7. Fastpris uten nervepirrende budrunder
  8. Lavere dokumentavgift enn ved kjøp av bruktbolig

Våre boligprosjekter blir nøye fulgt opp av oss. Vi har tett kontakt med arkitekt og entreprenør for å sikre oss boliger av høy kvalitet – og for å forstå boligen.

Kjøper du nybygg hos oss kan vi i tillegg skilte med solid erfaring, kyndig hjelp gjennom hele prosessen og skikkelig gjennomføring av prosjektet. Det er Thon Eiendom som står for salget av leilighetene våre, både før og etter de står ferdige. Ettersom vi engasjerer oss i hele byggeprosessen, kan vi bidra med førstehånds kunnskap og ekspertise når du kjøper bolig gjennom Thon Eiendom.

Lykke til med boligjakten – håper vi sees!

Se alle boligprosjektene våre her.