3D-illustrasjon av leilighet i Skårerløkka PREMIUM, med lyse farger på vegger og møbler, kombinert stue og kjøkken.
Monn Interior Architects står for det lekre interiøret i alle leilighetene på Skårerløkka PREMIUM.

På lag med interiørarkitekten

«Home is where the heart is», sier et amerikansk ordtak. Det er forskjell på en bolig og et hjem.

Visste du at...

I Skårerløkka PREMIUM kan du bestemme stil og tone i ditt nye hjem. Velg mellom tre ulike stilpakker utarbeidet av Ramsøskar Interiørarkitekter

Les mer om stilpakkene her.

Hjemmet ditt er et sted du er glad i og setter ditt eget preg på. Der skal du trives og skaffe deg påfyll av energi, fastslår interiørarkitekt Trond Ramsøskar i Monn Interior Architects.

– Interiørarkitektens oppgave er å sørge for at du får mest mulig ut av den nye boligen når du skal gjøre den til din. Kvadratmeter koster, og det betyr at arealet må utnyttes så godt som det lar seg gjøre. Når Thon Eiendom utvikler boliger, legges det stor vekt på at de skal fungere optimalt i hverdagen.

Utgangspunktet er at fasaden må underlegges de innvendige kravene, ikke omvendt. Det finnes mange uheldige eksempler på at vindusplasseringen styrer planløsningen. Bak mange flotte fasader finner vi leiligheter som er vanskelige å innrede.

– Boliger må alltid planlegges innenfra og ut. Derfor er vi med helt fra starten og spiller på lag med arkitekten når det gjelder både utforming av fasaden og fasadematerialene. Sammen med Thon Eiendom går vi gjennom alle tegninger for å kvalitetssikre de foreslåtte løsningene.

Soneinndelingen må være riktig

– Interiørarkitekten skiller ofte mellom aktive og passive soner i boligen, forteller Trond Ramsøskar. Vi skal være aktive og lage mat, leke, være sosiale, se på TV og gjøre husarbeid. Men vi skal også sove og ha mulighet for å slappe av eller trekke oss tilbake med en god bok eller med oppgaver som krever konsentrasjon.

– Boligen må dekke alle behov. Dersom man ikke har høy bevissthet om soneinndeling og lar aktiv og passiv sone vokse sammen, vil beboerne få en stressfylt hverdag. Det er f.eks. vanskelig å sette seg ned med en bok når et annet familiemedlem gjør husarbeid ved siden av deg. Åpne løsninger gir god romfølelse, men man må ikke la seg friste til å gå på akkord med behovet for ro og alenetid.

Finn roen i ditt nye drømmehjem på Skårerløkka PREMIUM.
1 / 3
2 / 3
Alle leilighetene leveres med kvalitetskjøkken fra kjente leverandører.
3 / 3

Tilstrekkelig oppbevaringsplass er et annet tema som det er viktig å kontrollere for, og det samme gjelder fleksibilitet: Løsningene må være slik at de enkelt kan endres med vekslende behov.

– Nyetablerte har ofte mindre behov for skap og boder enn familier som har flyttet et par ganger. Enten vi liker å høre det eller ikke: Vi mennesker er samlere, og samlere trenger oppbevaringsplass. Hos Monn sørger vi for at boligene til Thon Eiendom får den oppbevaringsplassen beboerne trenger.

Nyhet: Stilpakker

Gjennom tett kontakt med ulike målgrupper kjenner interiørarkitektene boligkundene bedre enn de fleste. Dagens og morgendagens forbrukere er individualister. Ingen ser på seg selv som del av massemarkedet; alle opplever seg som spesielle.

– Hittil har det vært vanlig å tilby standardløsninger med tilvalgsmuligheter. Dette er både tidkrevende og dyrt, og derfor er valgfrie stilpakker nå på vei inn. Dette er både enklere og billigere, og for mange boligkunder er det skreddersøm god nok.

Illustrasjonen viser leilighet B601 med stilpakke 3: Tidløs eleganse.
1 / 5
Standard stilpakke
2 / 5
Stilpakke 1: Varme toner
3 / 5
Stilpakke 2: Naturlig harmoni
4 / 5
Stilpakke 3: Tidløs eleganse
5 / 5

Boligprosjekter Skårerløkka Premium er et godt eksempel. Her har Monn utviklet tre stilpakker tilpasset ulike smakssegmenter i markedet:

– De minste leilighetene er standardiserte, men kjøperne av 3-4 roms leiligheter kan fritt velge mellom pakkene Naturlig harmoni, Varme toner og Tidløs eleganse. Disse kan enten kombineres med den stilen kunden allerede har valgt seg eller danne grunnlaget for en helt ny stil.

Hver pakke består av fargepalett, materialer, ulike gulv-, kjøkken- og baderomløsninger. Om boligkjøperen ønsker det, kan pakkene enkelt utvides med forslag til møbler, tekstiler og lamper eller noen timers interiørrådgivning, forteller Trond Ramsøskar. Les mer om stilpakkene her.

Fellesarealene må være attraktive

I dag krever boligkundene mer av fellesarealene enn tidligere. Disse må holde samme standard som boenhetene:

– Det er ikke nok å bruke penger inne i leilighetene – omgivelsene må stå i stil. Vi utvikler derfor alltid et tydelig konsept der vi ser på tilstøtende arealer som en forlengelse av boligkjøpernes fremtidige hjem. Når det gjelder Skårerløkka Premium, har vi f.eks. sikret et gjennomgående, enhetlig uttrykk. Farge- og materialvalgene gir hele prosjektet et nordisk og lekent preg.  

Skårerløkka Premium tilbyr dessuten helt nye fellesfasiliteter i form av et stort og fleksibelt flerbruksrom som kan benyttes til ulike formål:

– Det er ikke lenger slik at man må ha stor leilighet for å holde store selskaper. Flerbruksarealet inneholder en komfortabel lounge, et velutstyrt kjøkken og har plass til mange gjester. Lokalet kan også brukes til kontor- eller møterom, forenings- eller treningsaktiviteter. Sist, men ikke minst: Det omfatter også et eget gjesterom som kan leies ved behov.

Flerbrukslokalet kan også brukes til kontor- eller møterom.
1 / 3
Du kan også leie et gjesterom ved behov.
2 / 3
Flerbruksarealet inneholder en komfortabel lounge, et velutstyrt kjøkken og har plass til mange gjester.
3 / 3

Slike tilleggstilbud gjør boligprosjektene ekstra attraktive for kunder som verdsetter tilgang til praktiske løsninger, avslutter interiørarkitekt Trond Ramsøskar. Hvem sier at hjemmekontoret eller gjesterommet nødvendigvis må finnes i egen leilighet?

 

Ønsker du å vite mer om Skårerløkka? – Ta kontakt med meg.

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka PREMIUM

Fyll inn skjemaet nedenfor for å siste nytt om Skårerløkka PREMIUM. I våre nyhetsbrev får du blant annet oppdateringer om boligprosjektet, nyttig informasjon for boligkjøpere og spennende nyheter fra byggeplassen og nabolaget.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.