Bildet viser en dame i rød genser som står på balkongen sin i boligprosjektet Strømmen Verksted.
På balkongen kan Tone nyte sol fra morgen til kveld med utsikt til idylliske Sagelva.

Strømmen har alt jeg trenger

Tone ønsket å bo i nærheten av skog, servicetilbud og kollektivtransport. Da viste Strømmen seg å være drømmen.

Det beste med å bo på Strømmen

  • Strømmen er både urbant og landlig på en gang, med mange, fine turområder.
  • Godt kollektivtilbud og kort vei til blant annet Oslo og Lillestrøm.
  • Du har alle servicetilbud i nærheten.

– Jeg spurte meg selv hvor jeg ville tilbringe resten av mitt liv – og endte opp på Strømmen. Det har jeg ikke angret på, sier Tone Indergård (64).

Sammen med mannen Ove (64) flyttet hun inn i en nybygd leilighet fra Thon Eiendom i Strømmen Verksted i desember 2020. Her bor de sentralt på Strømmen i Lillestrøm kommune, en knapp halvtime fra Oslo.

Tone er opprinnelig fra Trøndelag, men gjorde østlending av seg i 1985. Etter ti år på Romerike gikk veien videre til Oslo. Der trivdes hun egentlig godt i leilighet med stor hage på Romsås, men da kroppen begynte å få litt «vondter», startet jakten på et mer tilrettelagt bosted.

– På Strømmen Verksted fant jeg alt jeg lette etter. Ny og fin leilighet, heis opp fra garasjen og nærhet til «alt». Og så er Romerike litt mitt distrikt – her føler jeg meg hjemme, sier Tone.

Urbant og landlig

Til daglig jobber hun som diabetessykepleier på Norsk Diabetessenter i Oslo, som ligger nær Lysaker stasjon. At Strømmen stasjon ligger kun noen få minutters gange fra leiligheten, spilte dermed en vesentlig rolle for boligvalget.

– Det tar ikke mer enn 35 minutter med toget til jobb på Lysaker. Det er helt ypperlig. Vi har også busstasjon med avgang til Oslo og Lillestrøm hvert femte minutt, sier Tone.

Under 100 meter fra ytterdøra ligger også Strømmen Storsenter, med enkel tilgang til 200 butikker, restauranter, servicetilbud og helsetjenester. I nærområdet ligger også kulturhus, kino, bibliotek, bowling og Strømmen Stadion.

– Det har blitt veldig urbant på Strømmen, samtidig som vi har naturen rett utenfor døren. Man kan egentlig ikke få mer på et sted enn det vi får akkurat her, sier Tone fornøyd.

Strømmen Verksted er et rolig boligområde med nærhet til alt du trenger, og enda litt mer.
1 / 1
– Det er aldri kjedelig å gå tur på Strømmen. Vi går tur hver dag, både i skogen og blant villastrøk. Du kan omtrent gå i årevis uten å ta den samme veien, sier Tone

Fine turmuligheter

Kort om Strømmen

  • Strømmen Verksted ligger sentralt på Strømmen – et fint og hyggelig tettsted i Lillestrøm kommune. Her får du en miks av urbane gleder og nærhet til naturen.
  • Strømmen Verksted er et sentrumskvartal som bygges ut med boliger, butikker, barnehage, torg og sosiale møteplasser. Første trinn er boliger som allerede er ferdigstilt og overlevert. Det neste trinn er under bygging med 102 leiligheter som er klare for overlevering våren 2023.
  • Fra Strømmen Verksted er det få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon. Tog til Oslo Sentrum tar kun en halvtime, mens tog til Oslo Lufthavn Gardermoen tar 28 min. Med bil kjører du til Oslo sentrum på kun 20 min.


Paret trives veldig godt på sine 67 kvadrat i fjerde etasje, og er spesielt fornøyd med den gode planløsningen. Og for Tone som var vant med stor hage, var det viktig at den nye leiligheten hadde en uteplass.

– På vår 15 kvadratmeter store vinkelbalkong har vi sol fra morgen til kveld.

– Det er også deilig at det er så stille og rolig her. Det eneste vi hører er koselig brusing og klukking fra Sagelva, sier Tone.

Hun setter særlig pris på de grønne uteområdene, og det å være omringet av skog på nesten alle kanter.

– Vi har jo hele Østmarka å boltre oss på. Oppover mot Skjetten og Gjelleråsen er det også mange fine områder der man kan plukke bær og sopp. På Losby, rundt 15 minutters kjøring unna, finnes både besøksgård, turstier og golfbane. Ved innsjøen Øyeren er det både fuglereservat og fine badeplasser.

Tone trekker også frem bademulighetene ved Åmotdammen i Østmarka og Romeriksåsene som favoritter.

– Det er aldri kjedelig å gå tur på Strømmen. Vi går tur hver dag, både i skogen og blant villastrøk. Du kan omtrent gå i årevis uten å ta den samme veien, sier Tone.

Oppfylte drømmen

For Tone var valget av bolig gjennomtenkt. På Strømmen kunne alle boksene tikkes av: Det ligger sentralt, det er naturnært og har både butikker og helsetjenester i nær avstand.

– Prosessen med Thon Eiendom har også fungert fra dag én. Det har vært enestående, og jeg er superfornøyd med kontakten og oppfølgingen underveis, sier Tone.

Og om hun anbefaler andre å flytte hit?

– Absolutt! Strømmen er virkelig drømmen.

Boligprosjektet Strømmen Verksted ligger idyllisk til rett ved Sagelva, og i tillegg er det kort vei til både kollektivtransport, butikk- og serveringssteder.
1 / 10
Strømmen er et trygt sted å bo, og med nærhet til både skog og mark og byliv.
2 / 10
På Storsenteret finner du også kafeer, restauranter, treningsstudio og bowlingbane. Kulturhus, kino og Strømmen Stadion er også like i nærheten.
3 / 10
Strømmen Verksted ligger meget sentralt i hyggelige omgivelser på Strømmen i Skedsmo kommune.
4 / 10
Strømmen Storsenter, som er Norges største kjøpesenter med over 200 butikker, ligger like ved Strømmen Verksted.
5 / 10
Der er både kulturtilbud og fritidsaktiviteter for folk i alle aldre.
6 / 10
Strømmen er et trygt sted å bo, og med nærhet til både skog og mark og byliv.
7 / 10
Ønsker du å starte dagen med en sykkeltur, er det fine gang- og sykkelstier langs den vakre Sagelva.
8 / 10
Med elva brusende i bakgrunnen byr Sagelva på et idyllisk turområde med historisk sus.
9 / 10
På fellesområdene er det en god blanding av lekeplasser, benker og grønne soner, som inviterer til samhold, lek og rekreasjon. Her er det et godt sted å bo for alle generasjoner.
10 / 10

Boligprosjektet er nå utsolgt Strømmen Verksted

Vi er stolte av å kunne meddele at salgstrinn 2 i boligprosjektet Strømmen Verksted nå er utsolgt!

Den store interessen for prosjektet bekrefter at Strømmen Verksted er et attraktivt sted å bo, med sin sentrale beliggenhet, moderne leiligheter og spennende omgivelser.

Les mer om Strømmen verksted

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Strømmen Verksted

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.