Besøkende på et av våre kjøpesentre

Olav Thon Gruppen har inngått forvaltningsavtale med Storebrand

Fra januar 2021 tok Olav Thon Gruppen over forvaltningen av flere av Storebrands kjøpesentre.

I september 2020 signerte Olav Thon Gruppen en avtale om å overta forvaltningen av seks norske kjøpesentre som eies av Storebrand. Storebrand er en profesjonell eiendomsaktør som har store forventninger til både drift og videreutvikling av kjøpesentrene. Dette opplever vi som en flott tillitserklæring. Vi er stolte av å få disse kjøpesentrene inn i vår portefølje. Olav Thon Gruppen er spesielt glad for å overta driften av City Syd som er et av Trondheims største kjøpesenter. Vi ser frem til å bidra med å utvikle Tiller og City Syd-området som byens ledende handelsområde.

Leder i Storebrand Eiendom, Truls Nergaard, sier:

– Vi har samarbeidet med Olav Thon Gruppen i flere år og er glade for å ha signert ny og utvidet forvaltningsavtale. Olav Thon Gruppen har lang erfaring med drift og utvikling av kjøpesenter og har vist stor omstillingsevne i en uforutsigbar tid for norsk varehandel. Vi ser frem til at våre kjøpesentre blir fremtidsrettet forvaltet som en del av Olav Thon Gruppens kjøpesenterportefølje.

Storebrands kjøpesenter som inngår i den nye forvaltningsavtalen er:

  • City Syd
  • Holmen Senter
  • Ivar Lykkesvei
  • Kvadrat
  • Tiller Torget
  • Østfoldhallene

Storebrand Eiendom er blant Norges største eiendomsforvaltere med et samlet areal på ca. 1 000 000 m², til en markedsverdi på NOK 33 mrd. Les mer om Storebrand Eiendom her.

Les mer om Olav Thon Gruppens kjøpesentre her.


Vil du vite mer om leie av lokale på våre kjøpesentre?