Bilde av leilighet i boligprosjektet Strømmen Verksted. Thon Eiendom.

Høy kvalitet og standard

Leilighetene i Strømmen Verksted har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg. Her kan du lese mer om hvordan du kan få det i din nye leilighet.

Bad

Standard på bad

Alle bad får vannbåren varme, baderomsinnredning i hvitkalket eik og speil med integrert lys. Det blir downlights, fliser i god kvalitet og egen dusjsone med glassvegg (som vist her), eller innsvingbare dusjvegger i klart glass.

En god morgen starter på badet. Badene i Strømmen Verksted har store, lekre fliser som gir en eksklusivt følelse. Lekker innredning i god kvalitet og delikate farger skaper en behagelig stemning på badet.

Bilde fra bad, Strømmen Verksted, Thon Eiendom

Kjøkken

Standard på kjøkken

Det blir levert kjøkken fra HTH eller annen anerkjent leverandør.Det blir integrerte hvitevarer, Slimline ventilator og LED lyslist underoverskap i alle leiligheter. Toppleilighetene leveres med fronter i sorttrestruktur. Øvrige leiligheter leveres med hvite fronter.

Kjøkkenet er hjemmets knutepunkt og et sted man oppholder seg mye og familien samles. Derfor har vi også lagt mye arbeid i å skape gode løsninger som tilfredsstiller de ypperste kravene til kvalitet, funksjonalitet og design.

Interiørbilde av kjøkken i boligprosjektet Strømmen Verksted, Thon Eiendom

 

Tilvalg

Hvordan ser DIN drømmeleilighet ut? Vi vet at personlige ønsker, design og stil er viktig. Vi gir deg flere valgmuligheter så du kan forme leiligheten slik du ønsker den. Det er en av fordelene med å kjøpe nytt, du kan selv påvirke hvordan den skal se ut innvendig. Og jo tidligere du kommer inn i prosessen, jo flere valgmuligheter har du.

Kjøkken med svart front, Strømmen Verksted | Thon EiendomKjøkkenet har standard leveranse med hvite fronter, ønsker man sorte fronter kan man oppgradere til dette i tilvalgsprosessen.

Boligvelger

Boligprosjektet Strømmen Verksted består av leiligheter med høy kvalitet og standard. Her vil du få Strømmens beste beliggenhet med umiddelbar nærhet til tog, Strømmen Storsenter, barnehage og grønne uteområder. I tillegg er også et badeland under planlegging. Langs hyggelige Sagelva skal turveien få et estetisk løft og en egen utkikksplattform blir en naturlig del av boligområdet. 

I boligvelgeren kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning.

Klikk her for å åpne boligvelgeren