Strømmen Verksted, fasadebilde av salgstrinn 1 | Thon Eiendom

Velkommen til trygge visninger

Vi vil alltid holde visninger på eller i nærheten av tomten vi bygger på. Her finner du mer informasjon om våre visningssentre.

Våre visningssentre er åpne for alle, enten du er på utkikk etter drømmeleiligheten eller bare er litt nysgjerrig. – Velkommen!

Informasjon om korona-håndtering for våre boligprosjekter

___

Siden prosjektene våre som regel ikke er påbegynt eller fortsatt er under oppføring mens vi selger, har vi visningssentre plassert på eller i nærheten av tomtene vi bygger på.

Lokalene er innredet med materialer som svarer til det vi leverer i prosjektet. Her vil du kunne se kjøkkeninnredning, bad, gulv m.m. Vi har også store illustrasjoner, plantegninger og ofte en fysisk modell.

Visningssenterne er alltid bemannet av oss i Thon Eiendom, som kan svare på spørsmål om prosjektet eller en spesifikk leilighet. Trenger du hjelp til å finne en leilighet innenfor et gitt budsjett vil vi komme med flere forslag du kan vurdere. Ønsker du å lese mer om prosjektet hjemme får du alltid med deg prospekt, prisliste og en spesifikasjon av betingelser og leveranse for prosjektene.

Selvfølgelig kan du kjøpe leilighet direkte fra oss dersom du finner drømmeleiligheten. Vi hjelper deg med utfylling av budskjema, og følger opp førstkommende virkedag.

– Velkommen til visning!

 

NYHET Online visningskalender

Nå kan du enkelt booke privatvisning på våre visningssentre. I kalenderen kan du velge både dag og tid hvor bare du som kunde og prosjektselger er tilstede.

Book privatvisning: