Interiørbilde av stue i Skårerløkka boligprosjekt. En mor som sitter på sofaen og har selskap av sin datter. Lys og fin stue med lyse møbler og mye naturlig lys fra vinduene.

Hvordan kjøpe bolig? Vår trygge prosess – steg for steg

Å kjøpe bolig er en stor og viktig investering. Du skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele kjøpsprosessen. Vårt mål i Thon Eiendom er å gjøre det enkelt og oversiktlig for deg. Slik er vår kjøpsprosess for bolig – steg for steg:

NYHETSBREV

Skårerløkka salgstrinn 2_Thon_Eiendom-web-800x600.jpg

Husk å melde deg på nyhetsbrev for prosjektet du er interessert i. På denne måten får du alltid informasjon og nyheter først.

Visning

Bli kjent med boligprosjektet på våre visningssentre. Her kan du se modeller og plantegninger – og du får tips om hvilken type leilighet som passer best for deg. På visning får du oversikt over materialer og interiør, og mulighetene dine for tilvalg. Kanskje ønsker du et annet kjøkken enn det som er standard? Prosjektets salgssjef hjelper deg med alt du lurer på.

Les mer: Mulighet for tilvalg til din drømmebolig

Besøk området og se prosjektet

Hvordan ser det ut i området der boligprosjektet bygges? Hva slags inntrykk får du av å se selve prosjektet før og under bygging? Bli kjent med ditt kommende nabolag, besøk visningssenteret og få all informasjon du trenger før salgsstart. 

Book tid til visning enkelt her

Salgsstart

Den dagen salget starter må du levere kjøpetilbud innen et gitt klokkeslett. Vi har faste priser og ingen hektiske budrunder. Etter salgsstart gjelder «førstemann til mølla».

Skjema for kjøpetilbud finner du på de ulike prosjektsidene. Du kan fylle ut skjemaet digitalt, levere kjøpetilbudet på e-post eller på visningssenteret etter avtale med salgssjef.


Signering av kontrakt

Vi går gjennom kontrakten sammen med deg på telefon, e-post eller fysisk på visningssenteret. Du kan enkelt signere kontrakten digitalt med bankID.

Forskudd og garanti

Du betaler 5 prosent av kjøpesummen i forskudd, begrenset oppad til 250.000. Resten av kjøpesummen og omkostninger betaler du når du overtar boligen. Når du har betalt forskudd, stiller vi garanti for beløpet.

Informasjon om fremdrift  

Vi sender løpende informasjon til deg om fremdrift og status på prosjektet. På prosjektsidene finner du også en link til webkamera hvor du kan følge med på byggingen «live».

På noen prosjekter er det forbehold om byggestart – og du vil alltid bli skriftlig orientert når dette er avklart.

Skårerløkka PREMIUM | Vårt boligprosjekt midt i "nye" Lørenskog. Dette er et boligprosjekt med det lille ekstra, derfor har vi valgt å kalle det PREMIUM.
1 / 3
STRØMMEN VERKSTED | Bo helt i sentrum av Strømmen – med kort vei til alt du trenger.
2 / 3
WESSEL PARK | I landlige og naturskjønne omgivelser finner du alt du kan ønske deg i nærheten, kun en halvtimes togtur fra Oslo.
3 / 3

Forbefaring

Før overtakelse inviterer vi deg til leiligheten din. Da kan du kontrollere leiligheten og tilvalgene du har bestilt. Eventuelle mangler blir rettet opp før du flytter inn. Før overtakelse vi du også bli invitert til et konstituerende sameiermøte.

Visste DU AT ...

Ved kjøp av leilighet hos Thon Eiendom er det alltid faste priser og du slipper dermed stressende budrunder.

Overtakelse og innflytting

Ved overtakelse går du gjennom leiligheten sammen med entreprenør og representant for Thon Eiendom. Tekniske installasjoner blir gjennomgått, og du får se blant annet både bod og parkeringsplass. Deretter signeres overtakelsesprotokollen. Hvis alt er i orden, og alt er betalt, kan du nå flytte inn.

Les mer: Flytte snart? Slik planlegger du ditt nye hjem

Ett-års-befaring

Etter ett år går vi gjennom leiligheten sammen med deg. Hvis det er feil eller mangler, vil vi utbedre dem.

Reklamasjonstid

Du har rett til å reklamere på feil og mangler i fem år etter innflytting. Men husk at det må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen.

 

Ønsker du å vite mer om våre boligprosjekter?

Finn din drømmebolig

Thon Eiendom har lang erfaring som eiendomsutvikler og tilbyr flere spennende boligprosjekter. Sjekk ut prosjektene som er i salg. Kanskje du finner din neste drømmebolig?

Se boliger til salgs