Moss AMFI Moss

AMFI Moss ligger midt i Moss sentrum og har en spennende miks av ulike butikker og spisesteder i tillegg til andre servicetilbud som legekontor, tannlege, fysioterapeuter og treningssenter.

Om senteret

AMFI Moss ligger i hjertet av Moss og er en stor del av byen med flere innganger direkte fra gågaten. Gode kollektivmuligheter med buss og tog. Lett tilgjengelighet til fots og på sykkel. Senteret har 3 parkeringshus med til sammen 800 parkeringsplasser og 2 timer gratis parkering. Besøk senterets egen nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Moss skal være et senter for alle og har dermed en bred målgruppe. Primærmarkedet Moss, Rygge og Våler står for rundt 80% av kundene. Resten fordeles hovedsakelig fra Råde, Indre Østfold og Vestby. Det er også en del kunder fra Sarpsborg, Fredrikstad og Horten.

Butikkmiks

AMFI Moss er et etablert bysenter og er en del av byen. Senteret har 40 butikker, 2 legesenter, tannleger/tannregulering, fysioterapeuter, kiropraktor og ergoterapeuter. Senteret har også Bingo og treningssenter.

Senteret er under omfattende ombygging og rehabilitering og utgjør en sentral del av den pågående sentrumsutviklingen i byen. Nytt og spennende boligprosjekt kommer. Les mer om Dronningkvartalet her.

Noen av de største butikkene:

Vinmonopolet / Meny / Rema 1000 / Clas Ohlson / Apotek 1 / Boots Apotek / Kid

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

568 mill
Omsetning (2023)
3 025 515
Besøkende (2023)
39
Antall Leietakere
14 381m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 800
  • Gratis parkering 2 timer
  • Stellerom/ammerom Ja
  • Kid Cars Ja

AMFI Moss har tre parkeringshus med totalt 800 p-plasser. Bjørnson p-hus, Storgata p-hus og Rema p-hus har alle har 2 timer gratis parkering. Det anbefales å benytte seg av parkeringsappen ParkLink for enkel parkering.

I tillegg kan du parkere på en rekke kommunale p-plasser i sentrum. Nærmest er Domustorget med ca 100 plasser. Denne p-plassen er ca 50 meter fra senteret.

Nærmiljøet

AMFI Moss ligger midt i sentrum. Gode kollektivmuligheter med buss og tog. Lett tilgjengelighet til fots og på sykkel.

  • 0,7 km
  • 1,3 km
  • 8,9 km
  • 13,9 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Mye å glede seg til. Alltid.

Flere kjøpesentre Lokaler på Mosseporten

Mosseporten ligger i krysset E6 og RV120, et par minutter med bil fra Moss sentrum. Kjøpesenteret er totalt ombygget og modernisert de siste årene og er en attraktiv handelsdestinasjon for hele familien.

Se mer informasjon om senteret