Narvik AMFI Narvik Malmporten

AMFI Narvik Malmporten ligger i hjertet av Narvik sentrum. Rikelig antall parkeringsplasser, busstasjon, attraktive butikker og spisesteder gjør AMFI Narvik Malmporten til et spennende kjøpesenter å besøke.

Om senteret

13. mars ble AMFI Narvik døpt om til AMFI Narvik Malmporten. Våre to sentre i byen heter nå AMFI Narvik Storsenter og AMFI Narvik Malmporten, men vil markedsføres felles som AMFI Narvik.

AMFI Narvik Malmporten ligger midt i sentrum av Narvik, med kort vei til offentlig transport, museer, Narvikfjellet og havneområdet. Gjennom offensiv holdning og evne til endring fremstår sentret som moderne og attraktivt både i uttrykk og som handelsarena.

Besøk senterets nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Narvik Malmporten er et senter for alle, et familiesenter som tiltrekker seg kunder i alle aldre og målgrupper. Sammen med AMFI Narvik Storesenter er AMFI Narvik Malmporten et av Olav Thons to kjøpesenter i Narvik, og utgjør dermed hovedtyngden av handel i Narvik.

Det skjer mye spennende i regionen, blant annet har nyåpning av Hålogalandsbrua ført til 20 km kortere reisevei for kunder nord for byen.

Primærmarkedet er nye Narvik kommune og nærliggende kommuner, totalt 39.000 innbyggere. Sekundærmarkedet består av byer rundt, med til sammen 42 000 innbyggere.

Butikkmiks

God butikkmiks med hovedvekt på klær, sko, reiseffekter og spesialbutikker. Servering utgjør 10% av total omsetning, og bidrar til et attraktivt kjøpesenter. 

Noen av de største butikkene:

H&M / Apotek1 / 5 spisesteder

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

423 mill
Omsetning (2023)
1 242 994
Besøkende (2023)
32
Antall Leietakere
11 923m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

 • Parkeringsplasser 362
 • Minibank Ja
 • Rullestol Ja
 • Toaletter og stellerom Ja
 • Oppbevaringsbokser Ja
 • Lekerom Ja

Gode parkeringsmuligheter med 2 timer gratis parkering, og mulighet for ubegrenset lengde på parkering mot avgift.

Nærmiljøet

Kjøpesenteret ligger midt i sentrum av Narvik, ikke langt fra E6 og med hoteller, skoler, handlegate og turistattraksjoner i umiddelbar nærhet. Bussterminal for lokalbuss og regionbuss på senteret.

 • 2 min.
 • 10 min
 • 14 min
 • 14 min
 • 19 min
 • 23 min.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Hjertet i lokalsamfunnet. Levende engasjert. Profesjonell kremmerånd, involvering og samhandling.Vilje til å overraske.

Flere kjøpesentre Lokaler på AMFI Narvik Storsenter

AMFI Narvik Storsenter er et attraktivt senter med god beliggenhet i nordlige sentrum av Narvik, og nærmeste nabo til Quality Hotel Grand Royal.

Se mer informasjon om senteret