Bilde fra uteplassen til leilighet i Strømmen Verksted. Lyst tregulv, grå sofa med beige puter. Grønn plen, grønne planter, sol og blå himmel.
Har du husdyr er det ikke noe som er enklere enn å bo på bakkeplan. Bare å ta på seg skoene og ta en luftetur i nærområdet.

5 fordeler med å bo i første etasje

Visste du at du får mer bolig for pengene og at hverdagslogistikken din kan bli enklere når du bor i første etasje? Vi gir deg grunnene til hvorfor du bør velge en leilighet på bakkeplan.

Visste du at...

... Skårerløkka ligger midt i "nye" Lørenskog – et spennende område i stor utvikling. Her får du en miks av urbane gleder og nærhet til naturen.

Hvis du skal investere i en leilighet, har du sikkert en lang liste med punkter over hva du ønsker for leiligheten. Mange liker å tenke at det å bo i øverste etasje med utsikt er det beste. Men her gir vi deg fem fordeler ved å bo i første etasje.

Lettere tilgang til alt utendørs, mer boareal for pengene og mindre tid i trapp er bare noe av det du får med på kjøpet.

1. Få mer for pengene

Å bo i første etasje er gunstig for lommeboka, for prisen stiger jo høyere opp i etasjene du kommer. Og hvem vil vel ikke betale mindre for å bo mer? Med leilighet i første etasje får du mye leilighet for pengene. Her er kvadratmeterprisen lavere, selv om leiligheten er av tilsvarende størrelse.

I vårt boligprosjekt Skåreløkka PREMIUM får du dessuten et større uteområde med på kjøpet i 1.etasje.
– Perfekt 
til å samle venner og familie.

2. Lett å bo uten trapper

Å slippe å bære tungt i trapper eller gå langt før du er fremme i leiligheten, er noe vi alle drømmer om. Med beliggenhet i første etasje, kan du bare gå rett inn døra når du har med deg fulle handleposer fra butikken. Eller skal du skifte sofa? Logistikken rundt kjøp av nye møbler er mye mer lettvint når du har kort vei og lett tilgang til leiligheten. Ikke minst er selve flytteprosessen betraktelig enklere.

3. Større utearealer og mer plass

Med leilighet i første etasje får du også bedre plass til utemøbler. Og med utsikt over grønne plener og uteområder, vil også uteområdet ditt virke betraktelig større og gi deg eneboligfølelse. Om sommeren er det gull verdt å kunne leve livet like mye ute som inne, og oppholdsrommet føles mye større når du kan åpne terrassedøren og også ha uteplassen å boltre deg på.

BOOK PRIVATVISNING

Velkommen til vår visningsleilighet i Skårerløkka PREMIUM? Se og opplev materialer, planløsning og beliggenhet på leiligheten. 

Book privatvisning online

4. Fint for barn og husdyr 

Har du husdyr eller får ofte barnebarn på besøk, er det ikke noe som er enklere enn å bo på bakkeplan. Katter kan gå fritt ut og inn, og for hundeeiere er det luksus å bare ta på seg småskoene og kunne ta en luftetur i nærområdet. Selv de minste barna kan leke trygt på uteterrassen. Og med fantastiske lekeplasser like i nærheten, kan de større barna løpe av gårde og ta seg en lekeøkt.

Å bo i første etasje gjør det i tillegg lettere å bil kjent med hyggelige naboer, enten det er naboer som kommer gående forbi på en kaffeprat, barna som vil leke sammen eller at du trenger hjelp til noe. Har du behov for å låne verktøy, trenger hjelp til kattepass eller tips til en god restaurant på Lørenskog, kanskje naboen rett ved siden av har svaret?

5. Lett tilgang til flotte turområder 

Sliter du ofte med dørstokkmila? Ingen problem når du bor i første etasje. Her er det bare et lite skritt før du er ute av døra, og kan ta deg en sykkel-, løpe- eller gåtur i nærområdet.

Og har du det travelt, er det lett å komme seg både til parkeringsplassen, til butikken, til bussholdeplassen eller til kaféavtalen på kjøpesenteret Triaden.

Velkommen til privatvisning

Velkommen til vårt visningssenter i Skårerløkka PREMIUM. Her kan du se og oppleve materialer, planløsningen og beliggenhet på leilighetene. Book privatvisning online her (ekstern lenke).

 

Ønsker du å vite mer om Skårerløkka? – Ta kontakt med meg.

Nye leiligheter til salgs i Lørenskog

Skårerløkka PREMIUM består av nye og moderne leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum» – et område som er urbant, luftig, grønt og familievennlig.

Se leilighetene