Bilde fra uteplassen til leilighet i Strømmen Verksted. Lyst tregulv, grå sofa med beige puter. Grønn plen, grønne planter, sol og blå himmel.
Har du husdyr er det ikke noe som er enklere enn å bo på bakkeplan. Bare å ta på seg skoene og ta en luftetur i nærområdet.

5 fordeler med å bo i første etasje

Visste du at du får mer bolig for pengene og at hverdagslogistikken din kan bli enklere når du bor i første etasje? Vi gir deg grunnene til hvorfor du bør velge en leilighet på bakkeplan.

Visste du at...

... Strømmen Verksted ligger sentralt på Strømmen – et fint og hyggelig tettsted i Lillestrøm kommune. Her får du en miks av urbane gleder og nærhet til naturen.

Hvis du skal investere i en leilighet, har du sikkert en lang liste med punkter over hva du ønsker for leiligheten. Mange liker å tenke at det å bo i øverste etasje med utsikt er det beste. Men her gir vi deg fem fordeler ved å bo i første etasje.

Lettere tilgang til alt utendørs, mer boareal for pengene og mindre tid i trapp er bare noe av det du får med på kjøpet.

1. Få mer for pengene

Å bo i første etasje er gunstig for lommeboka, for prisen stiger jo høyere opp i etasjene du kommer. Og hvem vil vel ikke betale mindre for å bo mer? Med leilighet i første etasje får du mye leilighet for pengene. Her er kvadratmeterprisen lavere, selv om leiligheten er av tilsvarende størrelse. I Strømmen Verksted får du dessuten et betydelig større uteområde med på kjøpet i 1.etasje. Perfekt til å samle venner og familie.

2. Lett å bo uten trapper

Å slippe å bære tungt i trapper eller gå langt før du er fremme i leiligheten, er noe vi alle drømmer om. Med beliggenhet i første etasje, kan du bare gå rett inn døra når du har med deg fulle handleposer fra butikken. Eller skal du skifte sofa? Logistikken rundt kjøp av nye møbler er mye mer lettvint når du har kort vei og lett tilgang til leiligheten. Ikke minst er selve flytteprosessen betraktelig enklere.

3. Større utearealer og mer plass

Med leilighet i første etasje, får du i Strømmen Verksted to store markterrasser med god plass til utemøbler. Og med utsikt over grønne plener og uteområder, vil også uteområdet ditt virke betraktelig større og gi deg eneboligfølelse. Om sommeren er det gull verdt å kunne leve livet like mye ute som inne, og oppholdsrommet føles mye større når du kan åpne terrassedøren og også ha uteplassen å boltre deg på.

BOOK PRIVATVISNING

Velkommen til vår visningsleilighet i Strømmen Verksted? Se og opplev materialer, planløsning og beliggenhet på leiligheten. 

Book privatvisning online

4. Fint for barn og husdyr 

Har du husdyr eller får ofte barnebarn på besøk, er det ikke noe som er enklere enn å bo på bakkeplan. Katter kan gå fritt ut og inn, og for hundeeiere er det luksus å bare ta på seg småskoene og kunne ta en luftetur i nærområdet. Selv de minste barna kan leke trygt på uteterrassen. Og med fantastiske lekeplasser like i nærheten, kan de større barna løpe av gårde og ta seg en lekeøkt.

Å bo i første etasje gjør det i tillegg lettere å bil kjent med hyggelige naboer, enten det er naboer som kommer gående forbi på en kaffeprat, barna som vil leke sammen eller at du trenger hjelp til noe. Har du behov for å låne verktøy, trenger hjelp til kattepass eller tips til en god restaurant på Strømmen, kanskje naboen rett ved siden av har svaret?

5. Lett tilgang til flotteturområder 

Sliter du ofte med dørstokkmila? Ingen problem når du bor i første etasje. Her er det bare et lite skritt før du er ute av døra, og kan ta deg en sykkel-, løpe- eller gåtur i nærområdet. Bor du i Strømmen Verksted kan du ta deg en kjapp kveldstur langs Sagelva, eller kanskje en luftetur før frokost?

Og har du det travelt, er det lett å komme seg både til parkeringsplassen, til butikken, til togstasjonen eller til kaféavtalen på Strømmen Storsenter.

– Stille og avskjermet område  

Salgssjef Ingunn Oddstøl i Thon Eiendom forteller at Strømmen Verksted er et område som er i stor utvikling. Bare 20 minutter fra Oslo får du en helt ny leilighet med en betydelig lavere kvadratmeterpris enn i byen. Her får har du en unik mulighet til å sikre deg din drømmebolig – med Strømmens beste beliggenhet.

– Strømmen Verksted er et stille og avskjermet boligområde, midt i sentrum av Strømmen, forklarer hun.

Boligområdet er både landlig og urbant, med mange fine turområder i umiddelbar nærhet. Like ved ligger Strømmen Storsenter, med enkel tilgang til 200 butikker, restauranter, servicetilbud og helsetjenester. I nærområdet ligger også kulturhus, kino, bibliotek, bowling og Strømmen Stadion.

– Det er gangavstand til alt, tre minutter til senteret, tre minutter til toget. Og området kommer til å bli kjempefint når det er helt ferdig, sier Oddstøl. 

Siste mulighet i Strømmen Verksted 

Sikre deg den siste leiligheten i første etasje. Her får du en romslig 3-roms leilighet på 117 m². God planløsning med blant annet kjøkken-/stueløsning på hele 58 m². To store terrasser på 16 og 21 m². Leiligheten ligger hyggelig til ut mot Sagelva.

Velkommen til privatvisning

Velkommen til vår visningsleilighet i Strømmen Verksted? Se og opplev materialer, planløsning og beliggenhet på leiligheten. Book privatvisning online her.

Lekkert kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer.
1 / 10
Her bor du med egen markterrasse og tilgang til grønne fellesarealer. Denne terrassen har utgang fra stuen.
2 / 10
Her kan du nyte morgenkaffen i morgensol. Denne terrassen har utgang fra kjøkkenet
3 / 10
Gjennomgående lys 3-roms leilighet – klar til innflytting.
4 / 10
Stue/kjøkken på hele 58 m².
5 / 10
Hovedsoverommet på hele 27 m².
6 / 10
Soverom 2 kan for eksempel brukes som et gjesterom.
7 / 10
Ett av de to delikate badene. Lekker innredning i god kvalitet og delikate farger skaper en behagelig stemning.
8 / 10
Strømmen Verksted ligger rett ved idylliske Sagelva.
9 / 10
Plantegning for leilighet C101.
10 / 10

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

Strømmens beste beliggenhet

Strømmen Verksted består av nye, lekre leiligheter med høy kvalitet og standard. Her vil du få Strømmens beste beliggenhet med umiddelbar nærhet til Strømmen Storsenter, togstasjon og grønne skjermede uteområder. Turveien langs Sagelva ligger langs prosjektet og gir en fin ramme til flotte turmuligheter.

Les mer om Strømmen Verksted