Person sykler på landevei i kveldssol. Illustrasjonsfoto til artikkel fra Thon Eiendom om fordeler med å bo i Lørenskog
Lørenskog ligger bare 20 minutter øst for Oslo og har alt: Urbant sentrum, et samfunn i vekst og naturskjønne omgivelser. Foto: Erik Burås

Finn din neste bolig i Lørenskog: – Et kinderegg av et sted

Urbant sentrum, helårs skiarena og kort vei til marka. Lørenskog har alt du vil ha, og enda litt til.

Skårerløkka PREMIUM er i salg nå

finn_din_neste_bolig_lorenskog_1920x1080_skarerlokka1.jpg

Vurderer du å flytte til Lørenskog? Les mer om vårt boligprosjekt med det lille ekstra her.

Knappe 20 minutter fra Oslo sentrum ligger en urban liten perle, med i overkant av 44 000 innbyggere.

Lørenskog er det tettstedet som vokser mest i Norge og i området Skårer, som er rett i nærheten av Triaden, bygger Thon Eiendom nå en rekke nye boenheter.

Lørenskog har mye å by på og er du på jakt etter drømmeboligen, så kan det lønne seg å flytte blikket nettopp hit.

Lørenskog: «Et kinderegg av et sted»

Jørgen Lund Solvei (53) er født og oppvokst i Lørenskog og er en selverklært Lørenskog-patriot. Han er senterleder for Triaden kjøpesenter, som ligger midt i Lørenskog sentrum.

Lørenskog har en veldig sentral beliggenhet og er et kinderegg av et sted, forteller Solvei.

– Det er et stort idrettsmiljø i Lørenskog og vi har nærhet til både Oslo, Lillestrøm og marka. Kommunen er god på infrastruktur og investerer stort i både barnehager, skoler og omsorgsboliger, fortsetter han.

 

Torg omkranset av stor bygning med glassfasade. Illustrasjonsfoto til artikkel fra Thon Eiendom om fordeler med å bosette seg i Lørenskog.
Lørenskog har et lite, men moderne sentrum. Foto: Erik Burås

finn_din_neste_bolig_lorenskog_1920x1080_solvei.jpg

Jørgen Lund Solvei, senterleder på Triaden Storsenter, forteller om mange fordeler med å bosette seg i Lørenskog.

Urbant sentrumsområde

Akkurat nå gjennomgår Triaden et omfattende ansiktsløft. Snart vil det populære kjøpesenteret åpne i ny drakt, med hele 40 nye butikker, spisesteder, restauranter og kaféer. I tillegg kommer det en rekke andre spennende konsepter.

Som senterleder følger Solvei tett med på utviklingen av området og kan fortelle om mange spennende planer for sentrum.

– På sikt er det planlagt at T-banen skal gå rett utenfor Triaden. I tillegg bygges det en ny idrettshall på størrelse med to håndballbaner i tilknytning av kjøpesenteret samt en ny idrettshall ved Fjellhamar skole, sier han.

 

Stå på ski året rundt

I området rundt det urbane senteret har du dessuten kort vei til sports- og naturopplevelser.

I Lørenskog bor du ikke langt unna SNØ som går for å være verdens råeste innendørs helårsarena for vinteropplevelser. 

Her kan du stå på langrenn, alpin, freeski og snowboard. Har du lyst på en ekstra utfordring anbefales en tur opp i Mammut-veggen, en 15 meter høy isklump på intet mindre enn 180 tonn, hvor du kan prøve deg på isklatring i trygge omgivelser.

Østmarka kan by på natur og friluftsliv hele året. Foto (til venstre): Erik Burås

Østmarka: Ditt nye nærområde?

Fantastiske Østmarka inviterer til uendelig med turmuligheter året rundt. Om vinteren kjøres det flittig opp milevis med skiløyper, til stor glede for alle skientusiaster. 

Losby er et godt utgangspunkt til Østmarka. På Losby ligger blant annet Losby ridesenter med stall og ridebane, og Losby besøksgård med badeplasser, sykkelveier og utleie av kano og lavvo. 

Er du glad i lokalhistorie kan du ta turen til historiske Losby Gods som ligger i naturskjønne omgivelser. Denne herskapelige eiendommen fra 1800-tallet har huset både kongelige og en rekke andre prominente gjester opp gjennom årene. Godset har dessuten et av Norges flotteste golfanlegg rett utenfor døra og hotellet tilbyr ulike aktiviteter året rundt.

Mariholtet serveringshytte er også et populært turmål for mange. Og er du glad i å fiske, så er Østmarka et yndet sted for sportsfiske.

 

Takterasse i høstfarger med personer som sitter på venk. Illustrasjonsbilde til artikkel fra Thon Eiendom om fordelene med å bo i Lørenskog
Kjøper du leilighet i Skårerløkka PREMIUM får du tilgang til en 400 kvadratmeter stor takterrasse.
1 / 3
Fasaden til to bygg med park mellom. Illustrasjonsbilde til artikkel fra Thon Eiendom om fordelene med å bo i Lørenskog
Deler av fasaden til nye Skårerløkka PREMIUM. Her bor du moderne og praktisk midt i sentrum av Lørenskog.
2 / 3
Lekeplass med barn og voksne som hygger seg. Illustrasjonsbilde til artikkel fra Thon Eiendom om fordelene med å bo i Lørenskog
Boligprosjektet vil også fokusere på store og frodige utearealer.
3 / 3

 

Skårerløkka Premium: Din nye drømmebolig?

På Skårerløkka er Thon Eiendom i full gang med å bygge 400 topp moderne leiligheter. Det omfattende boligprosjektet føyer seg inn i rekken av Olav Thon Gruppens satsinger i området. 

Skårerløkka Premium, som er det andre salgstrinnet, er et boligprosjekt med det lille ekstra. Her bor du midt i smørøyet med umiddelbar nærhet til Lørenskog sentrum, og kort vei til togstasjonen, marka og en rekke andre fasiliteter og servicetilbud.

De eksklusive boligene i Skårerløkka Premium består av 8 hus med splitter nye 1- til 4-roms leiligheter. Innflytting er estimert til 4. kvartal 2024, men du kan allerede nå sikre deg din bolig her.

 

Vil du vite mer om Skårerløkka? – Ta kontakt med oss.

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka PREMIUM

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt informasjon om boligprosjektet Skårerløkka PREMIUM - Salgstrinn 2 på e-post.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.