Bildet viser en stue i boligprosjektet Wessel Park i Vestby. Det er parkett på gulvet, grått teppe en lys grå sofa og en grønn plante i høyre hjørne. Et fargerikt maleri henger på veggen og store vinduer gir mye lys inn i leiligheten.

Drømmer du om ny bolig? Her kan du flytte rett inn

Nå kan du flytte rett inn i helt nye leiligheter sentralt i Vestby. Kort reisevei til Oslo og tryggheten ved kjøp av nybygg, gjør Wessel Park til et godt boligkjøp.

VISSTE DU AT...

wesselpark_vestby-vinter5.jpg

Wessel Park består av 106 nye, moderne leiligheter med balkong eller terrasse. Nå er det siste mulighet for å sikre seg en leilighet her. Innflyttingen er godt i gang.

Meld din interesse her!

#1 
Ingen konkurranse og fastpris

Det blir ingen heftig budrunde, hvor prisen stiger langt over takst. På Wessel Park velger du den leiligheten du vil ha og betaler en fastpris. Det er «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder.

Fastpris gir deg en trygghet på hva din nye leilighet vil koste.

Book tid til privatvisning

#2 
Lavere dokumentavgift

Du betaler 2,5% dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen, som ved bruktbolig. Det vil si at du betaler en vesentlig lavere sum. 

#3 
Alt er nytt 

Du er den første som skal bo i din nye leilighet og når du trer over dørterskelen, så er alt ubrukt og nytt. Det betyr at du kan bruke tiden din til alt annet enn vedlikehold og oppussing. Her er det bare å flytte inn, leve og nyte.

#4 
Energi- og miljøvennlig 

Thon Eiendom bygger alltid etter gjeldende forskrifter og standarder, hvor det er lagt vekt på miljø og energieffektivitet. Det vil si at standarden på boligen er høyere nå enn før, med bedre inneklima og isolasjon. Moderne, nye leiligheter har et lavere energiforbruk, som er bra for miljøet og lommeboken. 

Les 10 gode grunner til å kjøpe ny leilighet hos Thon Eiendom

#5 
Trygg boligaktør 

Thon Eiendom har lang erfaring som boligutvikler og har et stort team som sørger for at alt går som det skal. Vi er med i alle faser av boligreisen, fra planlegging av nye boligprosjekter til du står med nøkkel i hånden. Hvis du har spørsmål underveis i en kjøpsprosess, kan du alltid ta kontakt med oss.

#6 
Vi tilbyr fleksibel overtakelse

Alle leilighetene i Wessel Park er innflyttingsklare, og mange har flyttet inn i sine nye hjem. Det er nå kun få leiligheter ledig og vi tilbyr fleksibel overtakelse slik at du kan flytte inn når det passer deg. Se de ledige leilighetene her

#7 
Kun 23 minutter til Oslo

Vestby er i vekst og mange har allerede oppdaget denne perlen bare 23 minutter fra Oslo med nye Follobanen. Her har det blitt bygget mange nye boliger, som er en del av det nye Vestby sentrum. Wessel Park ligger midt i smørøyet, med kun to minutters gange til togstasjonen. Leilighetene er flotte og moderne og i første etasje legges det opp til spennende butikker og servering. Området rundt er en kombinasjon av plasser for rekreasjon, aktivitet og lek, her kan du både få en smak av det urbane liv og du kan trekke deg tilbake og få ro. 

Les mer om Wessel Park

#8 
Mange muligheter i nærmiljøet 

Det er kort vei til mange fine turstier, både i skogen og langs kysten. Du har flere badestrender i nærheten, både familievennlige og med brygge hvor du kan hoppe i vannet. Langs kysten finner nydelige perler som Son og Hvitsten og en liten biltur unna ligger Sverige og venter. Vestby har full barnehagedekning, gode skoler og et variert utvalg av fritidsaktiviteter for hele familien. 

Vil du vite mer om livet i Vestby? Les hva småbarnsfamilien mener om Vestby

 

Ønsker du å vite mer om Wessel Park? – Ta kontakt med meg.

Innflyttingsklare leiligheter i Vestby

I Vestby sentrum, like ved jernbanestasjonen, er Wessel Park klart til innflytting. Felles for alle leilighetene er at de har balkong eller terrasse, effektive planløsninger og høy kvalitet.

Vær rask – det er få leiligheter igjen

Ja, jeg ønsker mer informasjon om Wessel Park

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.