Bildet viser en stue i boligprosjektet Wessel Park i Vestby. Det er parkett på gulvet, grått teppe en lys grå sofa og en grønn plante i høyre hjørne. Et fargerikt maleri henger på veggen og store vinduer gir mye lys inn i leiligheten.

Fordeler ved kjøp av ny bolig i Wessel Park –Vestby sentrum

Nå kan du flytte rett inn i helt nye leiligheter sentralt i Vestby. Kort reisevei til Oslo og tryggheten ved kjøp av nybygg, gjør Wessel Park til et godt boligkjøp.

VISSTE DU AT...

800x600-Fasade-Wessel_Park_Vestby_Thon_Eiendom

Wessel Park er ferdig bygget og innflyttingen har startet. Så nå kan du flytte rett inn i en helt ny leilighet! 

#1 
Ingen konkurranse og fastpris

Det blir ingen heftig budrunde, hvor prisen stiger langt over takst. På Wessel Park velger du den leiligheten du vil ha og betaler en fastpris. Det er «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder.

Fastpris gir deg en trygghet på hva din nye leilighet vil koste.

Book tid til privatvisning

#2 
Lavere dokumentavgift

Du betaler 2,5% dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen, som ved bruktbolig. Det vil si at du betaler en vesentlig lavere sum. 

#3 
Alt er nytt 

Du er den første som skal bo i din nye leilighet og når du trer over dørterskelen, så er alt ubrukt og nytt. Det betyr at du kan bruke tiden din til alt annet enn vedlikehold og oppussing. Her er det bare å flytte inn, leve og nyte. 

#4 
Energi- og miljøvennlig 

Thon Eiendom bygger alltid etter gjeldende forskrifter og standarder, hvor det er lagt vekt på miljø og energieffektivitet. Det vil si at standarden på boligen er høyere nå enn før, med bedre inneklima og isolasjon. Moderne, nye leiligheter har et lavere energiforbruk, som er bra for miljøet og lommeboken. 

Les 10 gode grunner til å kjøpe ny leilighet hos Thon Eiendom

#5 
Reklamasjonsrett i 5 år 

Visste du at du har reklamasjonsrett på ny bolig? Du har fem års reklamasjonsrett og garanti på boligen når du kjøper nytt. I tillegg vil du bli fulgt opp med en befaring ett år etter overtagelse, for å sjekke at alt er i orden. 

#6 
Skap din drømmeleilighet 

Det er mulig og påvirke hvordan din leilighet vil se ut gjennom en rekke tilvalg. Det betyr at du kan endre på alt fra fliser, parkett, kjøkkeninnredning og farge på veggene. Jo tidligere du kommer inn i kjøpsprosessen, jo større mulighet har du til å gjøre endringer. Wessel Park åpner nå for tilvalg, så du har ennå muligheten til å påvirke hvordan din drømmeleilighet skal se ut.  

Du kan lese mer om tilvalg her

#7 
Trygg boligaktør 

Thon Eiendom har lang erfaring som boligutvikler og har et stort team som sørger for at alt går som det skal. Vi er med i alle faser av boligreisen, fra planlegging av nye boligprosjekter til du står med nøkkel i hånden. Hvis du har spørsmål underveis i en kjøpsprosess, kan du alltid ta kontakt med oss.

#8 
Mens du venter på å flytte inn 

Det går litt tid fra du inngår kjøpskontrakt til boligen er innflyttingsklar. Denne tiden kan du bruke til din fordel. Nå har du tid til å klargjøre leiligheten din for salg og sørge for at den ser best mulig ut når den legges ut på markedet. I tillegg kan du planlegge hvordan du vil innrede din nye leilighet og bruke god tid på å velge akkurat den sofaen, lampen eller spisebordet du vil ha. 

Prisutviklingen kan også gå i din favør hvis verdien på ny bolig stiger, fordi området øker i popularitet, mens du venter på å flytte inn. Fastprisen du inngikk kontrakt på er den samme, selv om prisene stiger i området. 

#9 
Det gode småbyliv 

Vestby er i vekst og mange har allerede oppdaget denne perlen bare 30 minutter fra Oslo. Her bygges det nå mange nye boliger, som vil bli en del av det nye Vestby sentrum. Wessel Park vil ligge midt i smørøyet, med kun to minutters gange til togstasjonen. Leilighetene blir flotte og moderne og i første etasje legges det opp til spennende butikker og servering. Området rundt blir en kombinasjon av plasser for rekreasjon, aktivitet og lek, her kan du både få en smak av det urbane liv og du kan trekke deg tilbake og få ro. 

Les mer om Wessel Park

#10 
Mange muligheter i nærmiljøet 

Det er kort vei til mange fine turstier, både i skogen og langs kysten. Du har flere badestrender i nærheten, både familievennlige og med brygge hvor du kan hoppe i vannet. Langs kysten finner nydelige perler som Son og Hvitsten og en liten biltur unna ligger Sverige og venter. Vestby har full barnehagedekning, gode skoler og et variert utvalg av fritidsaktiviteter for hele familien. 

Vil du vite mer om livet i Vestby? Les hva småbarnsfamilien mener om Vestby

 

Ønsker du å vite mer om Wessel Park? – Ta kontakt med meg.

Nye leiligheter i Vestby

I Vestby sentrum, like ved jernbanestasjonen, bygges nå Wessel Park: Et boligprosjekt med over 100 selveierleiligheter. Felles for alle leilighetene er at de har balkong eller terrasse, effektive planløsninger og god kvalitet.

Les mer om Wessel Park

Ja, jeg ønsker mer informasjon om Wessel Park

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.