Et illustrasjonsbilde av en hvitt kjøkken med detaljer i rosegull. Kjøkkenet har lyse rosa vegger og man ser videre ut i leiligheten mot stue og balkong.
Hvilken kjøkken drømmer du om i din bolig? Med Norema er det mange muligheter.

Kjøkkenet - hjemmets nye samlingspunkt

Kjøkkenet er for mange det viktigste rommet i hjemmet. Når vi bygger og utvikler nye leiligheter er vi spesielt opptatt av kvalitet i alle ledd. Sammen med Norema jobber vi alltid med å finne den beste kjøkkenløsningen for din drømmebolig.

Norema – Norsk kvalitetskjøkken

  • Skandinavisk produserte designkjøkken
  • Et rikt utvalg klassiske og moderne kjøkken i alle prisklasser
  • Fagkompetanse med innrednings- og designkunnskap på kjøkken
  • Svane- og miljømerket
  • 25 års livsløpsgaranti

Les mer om Norema her. 

Det naturlige samlingspunktet

Kjøkkenet har blitt det naturlige samlingspunktet hjemme hos folk flest de siste årene. Fra å være et rom der det kun lages og spises mat, er det nå et rom der vi tilbringer store deler av dagen. Her vil vi samle både familie og venner for god mat og hygge. Dette gjør at vi nå må tenke nytt når vi planlegger kjøkkenet. Enten det er gjennom å ha en åpen stue- og kjøkkenløsning eller å vie mer areal til kjøkkenet. Denne trenden gjør at vi også setter høyere krav til kvalitet, estetikk og funksjon. Når kjøkkenet blir midtpunktet er det enda viktigere at alt er nøye gjennomtenkt, til den minste detalj.

Kjøpe nytt? Her finner du 10 gode grunner til å kjøpe leiligheten før den er ferdig bygd

Et kjøkken med flere soner

Når man skal velge kjøkken til leiligheten handler det først og fremst om å finne hvilke behov vi skal dekke, og hvilken rolle kjøkkenet skal ha i hjemmet. En ny måte å tenke planløsning på er å dele kjøkkenet inn i forskjellige soner. Det kan gjøres veldig enkelt med en sone for matlaging, en sone til arbeid, en sone for sosialt selskap og en sone for spising eller avslapning. Ulike soner gjør at man får utnyttet kjøkkenet på en bedre måte, samtidig som det blir lettere å holde orden i hjemmet.

Les også: Slik skaper du riktig belysning på kjøkkenet.

Norema_Kvadrat_Troeffelgraa_Eik.jpg

Kjøkken av høy kvalitet

Et bra kjøkken har først og fremst prioritert funksjonalitet og kvalitet som gir god arbeidsflyt. Det skal være oversiktlig og enkelt å bevege seg rundt om i kjøkkenet med alt av redskaper og hvitevarer lett tilgjengelig. Samtidig bør det være tilstrekkelig med oppbevaringsplass. I dag bruker vi kjøkkenet til mye mer enn bare matlaging og oppbevarer gjerne annet rot i kjøkkenskuffer og skap. Et godt kjøkken er også et kjøkken som har tatt ergonomi i betraktning.

Har du fått med deg årets største boligtrender?

Norema – Norsk kvalitetskjøkken

Sammen med Norema bruker vi mye tid på å skape den beste løsningen for deg som boligkjøper. I våre leiligheter vil du alltid oppleve at kjøkkenet er av høy standard og kvalitet. Det er detaljene som gjør helheten. Norema kan tilby flott tilbehør til ditt kjøkken som passer enten du liker klassisk eller moderne stil.

Med Norema som vår kjøkkenleverandør kan vi love Skandinavisk produserte designkjøkken. Alle kjøkken er svane- og miljømerket, og har 25 års livsløpsgaranti.

Hva er din kjøkkenstil? Ta Noremas enkle quiz og få ditt personlige moodboard.

 

Lurer du på noe om våre boligprosjekter?

Våre boligprosjekter

Thon Eiendom har spennende boligprosjekter i Vestby, Moss, Lørenskog og Strømmen. Vårt salgsteam hjelper deg gjerne med å finne din drømmebolig.

Les mer her