Bildet viser to personer som nyter solen på balkongen sin i boligprosjektet Skårerløkka på Lørenskog, rett utenfor Oslo.
NYTER LIVET PÅ VERANDAEN: Så fort solen titter frem er Torill og Henning på plass i hver sin godstol på verandaen, hvor de har sol store deler av dagen.

Her har vi alt vi trenger i umiddelbar nærhet

Etter fem minutter på visning var Torill og Henning sikre på at de ville flytte fra Trosterud i Oslo til Skårer i Lørenskog. Slik trives de i sitt nye boligområde.

Nye leiligheter i Lørenskog

402_Thon_Skaarerloekka_Exterior01_V02.jpg

I Skårerløkka PREMIUM bor du sentralt i Lørenskog. Velg blant nye og moderne 1-4 roms leiligheter. I tillegg får du tilgang til stor felles takterrasse, allsidig selskapslokale, gjesteleilighet og sykkelverksted.

Henning Granum (60) hadde bodd hele livet i Oslo da han og kona Torill Fjæran-Granum (60), valgte å pakke ned leiligheten på Trosterud og flytte til Lørenskog. Her har de fått alt de ønsker seg – og enda litt til.

– Selv om vi trivdes godt på Trosterud, var vi litt inne på tanken om å flytte på oss. Det er faktisk søsteren til Henning sin fortjeneste at vi endte opp her på Skårer, forteller Torill, som selv hadde bodd nesten 20 år i Oslo.

– Søsteren hans bodde i borettslaget her, og jeg har alltid likt meg godt her når vi har vært på besøk. Så jeg søkte like så greit opp adressen hennes for å se om det fantes noen leiligheter til salgs i nærheten.

Det var heldigvis én ledig leilighet igjen i naboblokka, og Torill og Henning dro på visning. Det første de la merke til var at leiligheten så større ut i virkeligheten enn på bildene.

– Som regel er det jo omvendt, så det var en positiv overraskelse. Etter fem minutter på visning hadde vi bestemt oss, forteller Henning.

Det beste fra to verdener

Selv om Torill og Henning også så på andre områder i Lørenskog, falt de pladask for Skårer Vest. Flyttelasset gikk i august 2018, og siden har de bodd her, i fine og rolige omgivelser, med turområder og parkanlegg rett utenfor døren.

– Her har vi alt vi trenger i gåavstand: restauranter, nærbutikk, postkontor og Triaden kjøpesenter med frisør, treningssenter og en rekke butikker. Jeg kjører mye mindre bil i dag enn jeg gjorde før, forteller Torill.

Når paret besøker venner og familie i Oslo, hopper de bare på bussen.

– Nå har Ruter startet med bussavganger til Oslo hvert tiende minutt, og bussturen tar bare 25 minutter. Jeg jobber på Fornebu, og det tar meg bare en halvtime med bil før jeg er på kontoret, sier Henning.

Som formann i sameiet har han kommet i kontakt med mange av naboene. I området bor både eldre, barnefamilier og voksne med barn som har flyttet hjemmefra.

– Vi har veldig trivelige naboer. Jeg har fått inntrykk av at alle som bor her er opptatt av nærmiljøet – og det er viktig! Og selv om det bor mye folk her, er det en rolig og behagelig atmosfære.

- Her har vi alt vi trenger i gåavstand: Restauranter, nærbutikk, postkontor og Triaden kjøpesenter med frisør, treningssenter og en rekke butikker. Jeg kjører mye mindre bil i dag enn jeg gjorde før.

Det beste med å bo i Lørenskog

henning-torill-lorgenskog-3-1920x1080.jpg

  • Området Skårerløkka er veldig hyggelig og har en fin og rolig atmosfære
  • Du har alle servicetilbud i nærheten
  • Nærheten til Oslo – med buss er du der på 25 minutter

Fordelene ved å bo i leilighet

Torill og Henning møttes først i 2005, og begge har bodd i hvert sitt hus tidligere. Selv om en enebolig har mange fordeler, mener paret at leilighet trumfer hus.

– I en leilighet i et nybygg fungerer alt som det skal, og alt er nytt og fint. I tillegg slipper du mye av vedlikeholdsarbeidet som følger med å bo i hus, forteller Torill.

– Det er moderne arkitektur og veldig gjennomtenkt her, skyter Henning inn.

Selv om Torill er veldig glad i hage og blomster, er hun ikke like glad i arbeidet som følger med. Derfor passer det perfekt at hun på Skårer har tilgang til grøntområder rett utenfor døren som vedlikeholdes av andre.

– Vi har også et hus i Spania som vi gjerne besøker i lange perioder av gangen, og det gjør det vanskelig for oss å ha hage hjemme, sier hun.

– Jeg synes det er veldig behagelig å slippe gressklipping, klipping av hekk og snømåking. Da jeg tidligere bodde i hus var uteplassen det jeg satt mest pris på, noe vi også har her på Skårer. Her har vi en fin balkong med sol nesten hele dagen. Vi sitter mye ute der i sommerhalvåret og skravler og koser oss, forteller Henning.

Flytte fra hus til leilighet?

Takket nei til hus – ville bli i Lørenskog

Selv om fem minutter på visning ikke er all verden, er det jo ofte sånn at man bare vet når noe er riktig. Og den magefølelsen viste seg å stemme for Torill og Henning.

Nå, etter halvannet år, er de helt sikre på at de har havnet på riktig plass. For en tid tilbake fikk paret nemlig muligheten til å overta huset til Hennings far på Bekkelaget, men ønsket om å bli i Lørenskog var sterkere enn å skulle vende tilbake til Oslo.

– Det er stadig flere som flytter hit til Skårer Vest, og det er veldig fint å bo i et område i vekst. Å bo i leilighet passer oss ypperlig, og vi trives veldig godt, sier Torill og Henning.

– Alle som kommer hit er så positivt innstilt. En av fordelene ved å bo i et område som vokser, er at du kan være med å utvikle det. Det synes vi er veldig spennende!

Nye leiligheter til salgs i Lørenskog

Skårerløkka PREMIUM består av nye og moderne leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum» – et område som er urbant, luftig, grønt og familievennlig.

Se leilighetene

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.