Oslo Grønland Basar

Grønland Basar er et attraktivt bydelssenter på Grønland i Oslo, en bydel med mangfoldig og flerkulturelt tilbud. Senteret har et spesielt arkitektonisk uttrykk med kombinasjonen av gammelt og nytt, samt tradisjonell og ny kultur.

Om senteret

Grønland basar ligger på Grønland i hjertet av Oslo. Grønland har et mangfoldig, flerkulturelt tilbud og stor historisk forankring med Oslo Ladegård og Gamle Aker Kirke som sentrum.

Strøket har en variert bebyggelse med en fin miks av nybygg og ærverdige bygninger fra slutten av 1800-tallet, og ligger i umiddelbar gangavstand fra Oslo sentrum. Besøk senterets nettside på gronlandbasar.no.

Marked/kundegrunnlag

Primærmarkedet til Grønland basar er bydel Gamle Oslo som har 58 671 innbyggere. Sekundærmarkedet består av Oslo og omegn, samt turister.

Omsetning

Grønland Basar hadde i 2022 en omsetning på 214 millioner kroner.

Butikkmiks

Grønland basar har næringslokaler i 1. og 2. etasje og leiligheter i 3.-6. etasje. Totalt huser bygget 74 leiligheter og 3.500 kvm næringslokaler.

Kombinasjonen av tradisjonelle salgslokaler med ulike fleksible løsninger i store og luftige fellesarealer, bidrar til å gjøre Grønland basar til et senter som det finnes svært få av i Norge.

Noen av de største butikkene:

Ark / Bunnpris / Max / Vinmonopolet / Dollarstore

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

214 mill
Omsetning (2022)
1 050 633
Besøkende (2022)
17
Antall Leietakere
2 930m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkering P-hus Grønlands Torg
  • Kundeklubb Ja
  • Salg av gavekort Ja

Nærmiljøet

Grønland Basar ligger sentralt i Oslo i umiddelbar gangavstand fra sentrum.

  • 7 min
  • 9 min.
  • 15 min.
  • 13 min.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Vi ønsker at Grønland Basar skal være en oase på Grønland.

Flere kjøpesentre Lokaler på Arkaden

Arkaden Shopping har en god strategisk beliggenhet midt i Oslo sentrum. Senteret er en innendørs passasje mellom Oslos paradegate, Karl Johans gate, og området overfor Oslo Sentralstasjon. Senteret har en stor gjennomstrømming av mennesker hver dag.

Se mer informasjon om senteret