Skeikampen Skitorget

Leiligheter i vakre omgivelser på fjellet

Skitorget består av 32 nyoppussede leiligheter med perfekt beliggenhet rett ved alpinbakken, nypreparerte langrennsløyper og golfbanen. – Nå kan du realisere drømmen om en egen ski inn/ski ut leilighet på vakre Skeikampen.

Det er mye spennende som skjer på Skeikampen. Hele området rundt alpinanlegget og langrennsløypene er under oppgradering. Her bygges det flotte fellesområder med trimrom, garderobeanlegg med badstue, aktivitetsrom og boblebad. Det planlegges også et nytt serveringssted og skøytebane – alt til glede for store og små.

Finn din drømmeleilighet i vår boligvelger.

PRIVATVISNING

Vi ønsker på vår måte å bidra til den nasjonale dugnaden for å begrense smitte av koronaviruset. Vi har avlyst alle våre fellesvisninger og inviterer derfor til private visninger i tiden fremover. Vi tar deg imot med et vennlig smil og bidrar til at visningen blir en trygg og god opplevelse.

Ta kontakt for å avtale privatvisning.

Skitorget på Skeikampen er et prosjekt fra Olav Thon Gruppen, og vi har engasjert Privatmegleren til å forestå salget.

Ønsker du å vite mer om Skitorget?

  • Kommune Gausdal
  • Pris Fra kr 1 600 000,-
  • Areal 45 m² til 68,5 m²
  • Antall rom 2-3

2-roms leilighetene

Disse leilighetene inneholder gang med garderobeplass, flislagt bad med varmekabler, stue, kjøkken og soverom med mulighet for både dobbeltseng og skapseng som gir inntil fire sengeplasser. En sportsbod i kjeller følger med. Det følger også med biloppstillingsplass til alle leilighetene.

Last ned og les standardbeskrivelsen for detaljert beskrivelse av leilighetenes standard og oppgraderinger.

3-roms leilighetene

Leilighetene på 3 rom inneholder gang med garderobeplass, flislagt bad med varmekabler og dusjnisje, stue, kjøkken, soverom og hovedsoverom med mulighet for både dobbeltseng og skapseng som gir inntil 8 sengeplasser. Hovedsoverommet har i tillegg eget flislagt bad med varmekabler. To sportsboder i kjeller hører til hver leilighet. Det følger også med biloppstillingsplass til alle leilighetene.

Last ned og les standardbeskrivelsen for detaljert beskrivelse av leilighetenes standard og oppgraderinger.

Til glede for store og små Fellesområdet

Leilighetene ligger rett ved gamle Gausdal Høyfjellshotell som er under ombygging. Her vil det i fellesområdene bygges trimrom, garderobeanlegg med badstue, aktivitetsrom og boblebad. Det er også planlagt serveringsted med uteservering, samt skøytebane. Så her er det muligheter for aktiviteter både inne og ute hele året.

llustrasjonen er kun foreløpig og ment til å gi et inntrykk av fellesområdet.

Alle leilighetene har fått nytt, lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer. Kjøkkeninnredningen er i mørkebrunt/sort med stilfulle detaljer.
1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
Badene er flislagte med varmekabler og alle 3-roms leiligheter har to bad.
7 / 10
Leilighetene har plass til flere smarte sengeløsninger.
8 / 10
Leilighetene er pusset opp i delikate farger.
9 / 10
Leilighetene i Salgstrinn 1 ligger rett ved alpinanlegget. Ski inn/ski ut.
10 / 10

Beliggenhet

  • Avstander til Skeikampen:
  • Fra Oslo 210 km
  • Fra Gjøvik 80 km
  • Fra Lillehammer 38 km

Kun 2 timer og 45 minutter fra Oslo.

Rutebeskrivelse ved kjøring fra sør
Følg E6 nordover forbi Lillehammer. Ta av til Gausdal (fv. 255). Følg veien gjennom Segalstad Bru mot Svingvoll. Ta av veien mot venstre ved Svingvoll (Skeisvegen). Følg veien i ca. 10 km til Skeikampen.

Rutebeskrivelse ved kjøring fra nord
Følg E6 sørover til Tretten, ta så av mot Gausdal og Skei (fv. 254). Etter 8 km kommer man til Svingvoll. Ta av til høyre mot Skei (Skeisvegen) og følg denne i ca. 10 km til Skeikampen. 

Adresse: Sanatorievegen 25, 2652 Svingvoll

Visste du at...
E6 bygges ut og det vil føre til enda kortere reisevei til Skeikampen.

Aktiviteter Eventyr ute hele året

Skeikampen er en helårsdestinasjon for deg som er glad i aktivitet ute i vakker natur. Her finner du milevis med preparerte langrennsløyper, alpinbakker for alle nivåer, 18-hulls golfbane, sykkelstier, fiskevann og turstier i storslått natur. Og det beste av alt? Det venter på deg rett utenfor døren.