Strømmen Verksted | Thon Eiendom

Strømmen – et godt sted å bo

Drømmer du om å bo i grønne omgivelser, men uten å gi helt slipp på storbylivets utvalg av butikker og spisesteder? Da er Strømmen destinasjonen for deg – kun 20 minutter fra Oslo.

Visste du at...

… Strømmen Storsenter var den første storsenter-satsingen til Olav Thon, og Thon Eiendom investerer fremdeles i området. Spise- og kafetilbudet på senteret ble betydelig oppgradert i 2018.

Strømmen er et sjarmerende og sentralt tettsted i Skedsmo kommune som stadig er i utvikling. I nærområdet finner du kafeer, Sagelva, aktivitetshus, Strømmen stadion og ikke minst Strømmen Storsenter som byr på 200 butikker og spisesteder.

Ting å gjøre

På Strømmen Verksted er det tilrettelagt for småbarnslivet. Du har kort avstand til gode skoler, trygge rammer og en lang rekke gode aktivitetstilbud. Nærområdet kan friste med bibliotek, bingo og bowling. Når du bor på Strømmen Verksted kan du til og med skryte på deg at du har Norges største kjøpesenter som nabo.

Alle som bor på Strømmen har mulighet til å søke seg inn på Skedsmo musikk- og kulturskole. Med et bredt utvalg av aktiviteter både for barn og voksne er dette aktuelt for alle som interesserer seg for musikk, teater, visuell kunst og dans.

Vil du høre fuglekvitter og se endene bade i elva? Langs Sagelva går Sagstien som gir deg enkel tilgang til en flott 1,7 kilometers gåtur som egner seg for voksne, barn, besteforeldre og rullestolbrukere.

Langs hyggelige Sagelva skal turveien få et estetisk løft. En egen utkikksplattform blir en naturlig del av boligområdet.

 

Hvordan komme seg rundt?

Fra Oslo til Strømmen bruker du rundt 20 minutter bak rattet. Skal du ut å reise bruker du snaue 30 minutter til Gardermoen – enten du tar tog eller bil.

Et steinkast unna Strømmen Verksted ligger Strømmen stasjon, hvor både tog og buss enkelt frakter deg dit du skal.

Geografisk ligger Strømmen mellom Lillestrøm og Lørenskog. Det vil si at enten du kjører 6 minutter den ene veien, eller 7 minutter den andre veien, så tredobles tilbudet utenfor Oslo.

Strømmen Stasjon ligger kun 3 minutters gange fra Strømmen Verksted og til Strømmen Storsenter bruker du kun 1 minutt.

Velkommen til visning

Vi ønsker deg velkommen til vårt visningssenter i Stasjonsveien 1 på Strømmen – enten du vil kjøpe ny leilighet eller bare er nysgjerrig.

Sjekk visningstidene på Strømmen Verksted her

Med historien i behold

Boligprosjektet Strømmen Verksted bygges på den gamle tomten til Strømmen Værksted, og tar vare på navnet for å bevare en del av historien. Det var blant annet her de første t-banevognene til Sporveien ble produsert. Strømmen er historisk sett kjent for både sagbruk og produksjon av jernbanevogner og ferdighus. Selv om området stadig fornyes står tradisjonene sterkt i fokus.

Se for eksempel på Aktivitetshuset Staals som i dag er en del av Strømmen Storsenter. Det som en gang var verdens første stålstøperi, er nå et vintage treningssenter som tar vare på datidens stil. Med sportsutstyr, apparater og bilder fra nettopp den tiden er det et lokalsted som bringer mye mosjon og glede i tradisjonelle omgivelser. Visste du at du til og med kan leie veteranbiler her?

Et sted i vekst

Samtidig som flere boligutbyggere har valgt å satse på Strømmen ser vi at stadig flere velger å flytte hit. Thon Eiendom er en av utbyggerne i området og har totalt solgt nærmere 400 leiligheter her.

I tillegg er et stort badeland under planlegging. Turveien langs Sagelva skal få et estetisk løft og en egen utkikksplattform som blir en naturlig del av boligområdet.

Mange sier at Strømmen er drømmen, så det er ingen tvil om at dette er et godt sted å bo! 

 

Salgstrinn 2 er i salg nå Strømmen Verksted

Her vil du bo midt i Strømmen i en leilighet som passer for akkurat deg, enten du ønsker en 2-roms leilighet eller en unik toppleilighet med privat takterrasse.

Les mer om Strømmen verksted