Strømmen Strømmen Verksted - Salgstrinn 2

Bo helt i sentrum av Strømmen

Salgstrinn 2 bygges på den gamle tomten til Strømmen Verksted og vil bli en integrert del av Strømmen sentrum. Alle leilighetene får egen privat balkong eller terrasse. I tillegg blir det flotte, felles utearealer som er skjermet mot støy og med fine solforhold.

Leilighetene grenser til flotte turstier og parkområder mot øst, og Sagelva like utenfor. Med umiddelbar nærhet til både buss og tog er Strømmen Verksted det perfekte utgangspunktet for deg som vil bo nærme hovedstaden.

PRIVATVISNING

Velkommen til vårt visningssenter.

Stasjonsveien 1, 2010 Strømmen.

Book privatvisning

Pris
Fra 4 500 000 kr
Areal
49 m2 til 104 m2
Innflytting
Mars–mai 2023

Praktisk informasjon

Kommune
Lillestrøm
Antall rom
3
Eierform
Selveier
Beliggenhet
Les om nærområdet
 1. Planlegging
  2018/2019
 2. Salgsstart
  November 2019
 3. Byggestart
  Januar 2021
 4. Tilvalg
  April 2022 + mai/juni 2022
 5. Innflytting
  Mars – mai 2023

Lurer du på noe om Strømmen Verksted?

Se våre svar på de mest stilte spørsmålene.

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

Om leilighetene Kvalitet og standard

Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg. Vi legger mye arbeid i å levere høy standard og kvalitet på våre leiligheter.

En av fordelene ved å kjøpe nytt er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er også muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.

Det er dessverre ikke lenger mulig å gjøre tilvalg for Salgstrinn 2.

Nyhet Kjøp bolig digitalt

Nå har du mulighet til å kjøpe din drømmebolig på Strømmen Verksted enkelt på nett. Vi guider deg gjennom prosessen steg for steg.

Kjøp bolig digitalt her

Velkommen til leilighet A601

Her får du en gjennomgående topp- og endeleilighet i 6. etasje. Denne flotte 3-roms leiligheten er på hele 87 m² og byr på fin utsikt med gode solforhold.

 

Boligvelger

I boligvelgeren kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning. Du får også oversikt over pris, størrelse og andre faktaopplysninger.

– Lykke til i jakten på din drømmeleilighet!

Nærområdet Strømmen - et godt sted å bo

Enten du kjenner Strømmen godt fra før, eller er inne på tanken om å flytte dit, er Strømmen et sjarmerende og sentralt tettsted i Lillestrøm kommune, med kort vei til både Oslo alt du trenger: fine grøntområder, togstasjon og Strømmen Storsenter

Prosjektet vil tilføre Strømmen et betydelig antall varierte møtesteder med høy kvalitet. Det sentrale torget har potensiale til å bli selve møteplassen på Strømmen, med et rikt utvalg av utadrettet virksomhet og øvrige tilbud, solrikt utemiljø med servering og et viktig kulturminne.

Beliggenhet

 • 0,8 km
 • 0,6 km
 • 0,8 km

Det er få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon, kun 20 min med bil og 30 min med tog til Oslo sentrum, og 28 min med tog til Gardermoen.

Strømmen Storsenter, som er Norges største kjøpesenter med over 200 butikker, ligger like ved siden av Strømmen Verksted. På Storsenteret finner du også kafeer, restauranter, treningsstudio og bowlingbane. Kulturhus, kino og Strømmen Stadion er også like i nærheten.

Nabolagsprofil

7,8 av 10
Opplever nabolaget på Strømmen som veldig trygt.
Kollektivt
Det er få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon.
Shopping
Kort vei til Strømmen Storsenter med butikker og spisesteder.
Natur
Turveien langs Sagelva gir en fin ramme til flotte turmuligheter.

 

Kun 5% i forskudd

Kjøper du leilighet i Strømmen Verksted må du kun betale 5% av kjøpesummen i forskudd. Det vil si at maks 250 000,- betales ved kontraktsinngåelse. Resterende kjøpesum + omkostninger innbetales først ved overtakelse.

Strømmen Verksted er omringet av grønne uteområder.
1 / 14
Benker og opparbeidet stier gjør uteområdene til et sosialt sted å være for alle beboere.
2 / 14
De store balkongene gir utallige møbleringsmuligheter og vil være et yndet sted å nyte late dager på.
3 / 14
Det er planløsningen som avgjør om boligen fungerer godt eller dårlig. I dette prosjektet har vi utnyttet hver eneste kvadratmeter så godt som overhodet mulig
4 / 14
5 / 14
Kjøkkenet er hjemmets knutepunkt og et sted man oppholder seg mye. Derfor har vi også lagt mye arbeid i å skape gode løsninger som tilfredsstiller de ypperste kravene til kvalitet, funksjonalitet og design.
6 / 14
7 / 14
8 / 14
9 / 14
I tett samarbeid med bygningsarkitektene sikrer vi gjennom-- tenkte og fleksible løsninger, som gjør at du blir fornøyd både nå og i fremtiden.
10 / 14
Leilighetene er tilpasset behovene dine og måten du lever på i dag, men kan enkelt justeres når livssituasjonen endrer seg.
11 / 14
Leilighetene i Strømmen Verksted har gode planløsninger og høy standard.
12 / 14
En god morgen starter på badet. Store, lekre fliser gir en eksklusivt følelse, og interiøret og materialvalgene er av gode kvaliteter.
13 / 14
14 / 14

PRIVATVISNING Online visningskalender

Å gå på visning er den beste måten å bli kjent med prosjektet og leilighetene på. Her kan du enkelt booke tid til privatvisning online. Finn ledig tidspunkt i vår visningskalender og book tiden som passer deg best.

– Velkommen til trygg privatvisning.

 

Følg utviklingen på byggeplassen:

Byggekamera

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert om fremdriften i boligprosjektet Strømmen Verksted - Salgstrinn 2.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.