Strømmen Strømmen Verksted - Salgstrinn 2

Bo helt i sentrum av Strømmen

Salgstrinn 2 bygges på den gamle tomten til Strømmen Verksted og vil bli en integrert del av Strømmen sentrum. Alle leilighetene får sine egne private utearealer med balkong eller terrasse. I tillegg blir det flotte, felles utearealer som er skjermet mot støy og med fine solforhold.

Leilighetene grenser til flotte turstier og parkområder mot øst, og Sagelva like utenfor. Med umiddelbar nærhet til både buss og tog er Strømmen Verksted det perfekte utgangspunktet for deg som vil bo nærme hovedstaden.

 

PRIVATVISNING

Vi ønsker deg velkommen til privatvisning på vårt visningssenter i Stasjonsveien 1, 2010 Strømmen.

Finn ledig tid, og book privatvisning enkelt i vår online visningskalender.

Vi tilrettelegger slik at visningen blir en trygg og god opplevelse. Mer informasjon om korona-håndtering for våre boligprosjekter.

 

PRAKTISK INFORMASJON

  • Lillestrøm Lillestrøm
  • Pris Fra 3 650 000,-
  • Areal 47 m² til 117 m²
  • Antall rom 2-4
  • Eierform Selveier
  • Estimert innflytting Mars–mai 2023

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

Boligvelger

I boligvelgeren kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning. Du får også oversikt over pris, størrelse og andre faktaopplysninger.

– Lykke til i jakten på din drømmeleilighet!

Kun 5% i forskudd

Kjøper du leilighet i Strømmen Verksted må du kun betale 5% av kjøpesummen i forskudd. Det vil si at maks 250 000,- betales ved kontraktsinngåelse. Resterende kjøpesum + omkostninger innbetales først ved overtakelse.

Om leilighetene Kvalitet og standard

Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg. Vi legger mye arbeid i å levere høy standard og kvalitet på våre leiligheter.

En av fordelene ved å kjøpe nytt er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er også muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.

Nærområdet Strømmen - et godt sted å bo

Enten du kjenner Strømmen godt fra før, eller er inne på tanken om å flytte dit, er Strømmen et sjarmerende og sentralt tettsted i Lillestrøm kommune, med kort vei til både Oslo alt du trenger: fine grøntområder, togstasjon og Strømmen Storsenter

Prosjektet vil tilføre Strømmen et betydelig antall varierte møtesteder med høy kvalitet. Det sentrale torget har potensiale til å bli selve møteplassen på Strømmen, med et rikt utvalg av utadrettet virksomhet, lett tilgang til badeland og øvrige tilbud, solrikt utemiljø med servering og et viktig kulturminne.

NYHET Online visningskalender

Nå kan du enkelt booke privatvisning på våre visningssentre. I kalenderen kan du velge både dag og tid hvor bare du som kunde og prosjektselger er tilstede.

– Vi ønsker alle velkommen med et smil og har fokus på godt smittevern.

Følg utviklingen på byggeplassen:

Byggekamera

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert om fremdriften i boligprosjektet Strømmen Verksted - Salgstrinn 2.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.