Nesttun AMFI Nesttun

På AMFI Nesttun handler familier i nærområdet, samt ansatte på Nesttun. Senteret har mange ulike servicetilbud.

Om senteret

AMFI Nesttun ligger sentralt i Fana, ca. 10 min. med bil fra Bergen sentrum. Bybanen stopper utenfor hovedinngangen til senteret og busstopp/terminal er bare noen meter unna. Det er lett å komme til AMFI Nesttun med bil, buss, bybane, sykkel og til fots. Eies av Zurhaar & Rubb AS. Besøk senterets egen nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Nesttuns viktigste kundegruppe er innbyggere i Fana/Ytrebygda med fokus på barnefamilier. Mange bor i gangavstand til senteret. 

Fana kulturhus er nærmeste nabo, og det er mange faste kunder som besøker senteret daglig. Primærmarked: Fana og Ytrebygda. Sekundærmarked: Årstad, Fyllingsdalen og Os.

Omsetning

AMFI Nesttun hadde i 2020 en omsetning på 427 millioner kroner, noe som er en økning på 18,2 prosent sammenlignet med 2019. 

Butikkmiks

AMFI Nesttun har en god butikkmiks blant sine 25 kvalitetsorienterte butikker. Senteret har en del unike butikker med lokal eier/driver, og eier står i stor grad i butikken selv.

Noen av de største butikkene

Extra / Boots Apotek / VIC / Vinmonopolet / Intersport

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

427 mill
Omsetning (2020)
1 530 886
Besøkende (2020)
30
Antall butikker
7 161m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 400
  • Toalett/stellerom Ja

Nesttun Parkering har direkte inngang til AMFI Nesttun og er døgnåpent (betjent kl. 08-20 hverdager og kl. 08-18 lørdager).

Nærmiljøet

AMFI Nesttun ligger sentralt i Fana, ca. 10 min. med bil fra Bergen sentrum. Bybanen stopper utenfor hovedinngangen til senteret og busstopp/terminal er bare noen meter unna. Det er lett å komme til AMFI Nesttun med bil, buss, bybane, sykkel og til fots.

  • 0,3 km
  • 10,6 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

AMFI Nesttun skal være et hyggelig sted å handle, og være hjertet i lokalsamfunnet.

Flere kjøpesentre Lokaler på Bergen Storsenter

Bergen Storsenter er et av Norges mest besøkte sentre og ligger i byens viktigste trafikknutepunkt, i tilknytning til Bergen Sentralstasjon og Bergen Busstasjon. Rundt 20 000 mennesker er innom senteret daglig.

Se mer informasjon om senteret